Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل امور بین‌اللمل می گوید که کرونا غرب را وارد دالان 1980 می‌‌کند و رکود اقتصادی غرب را در مسیر راه اندازی یک جنگ جهانی قرار خواهد داد.

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، پس از اینکه ویروسی ناشناخته به نام کووید-۱۹ در ووهان چین مشاهده شد کسی شاید فکرش را هم نمی کرد که کمتر از دو ماه حالا ۱۹۹ کشور دنیا به این ویروس گرفتار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا، ایتالیا، چین، آلمان، اسپانیا و فرانسه شش کشوری هستند که بیشترین شیوع و گسترش ویروس کرونا در این مناطق وجود دارد به گونه ای که آمریکا هم اکنون ۲۱۵ هزار فرد مبتلا به تست مثبت کووید-۱۹ را شناسایی کرده‌اند.

بسیاری از کارشناسان معتقدند که دنیا پس از ویروس کرونا دچار تغییرات بسیاری در حوزه های اقتصادی فرهنگی سیاسی بین الملل و اجتماعی خواهد شد؛ ۷ فروردین اردوغان رئیس جمهور ترکیه نخستین مقام حکومتی بود که به تغییرات گسترده در دنیا پس از ویروس کرونا اشاره کرد و گفت که پس از این بیماری همه‌گیر، هیچ چیزی مانند گذشته نخواهد ماند و شاهد نظام سیاسی، اقتصادی و اجتماعی جدیدی در جهان خواهیم بود.

حسین کنعانی مقدم کارشناس مسائل بین الملل در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس در مورد همین تغییرات که قرار است پس از ویروس کرونا در دنیا شکل بگیرد به آنچه در ۱۹۸۰ میلادی اتفاق افتاد اشاره کرد.

او می‌گوید که اگر بتوانیم این بیماری را به زودی مهار کنیم اولین تغییراتی که می تواند شکل بدهد مسائل اقتصادی همچون ۱۹۸۰ میلادی است که غرب وارد یک رکود اقتصادی فراگیر شد.

این کارشناس مسائل سیاسی به طرح دهکده جهانی که آمریکایی ها به دنبال آن بودند اشاره کرده و معتقد است که این طرح در پسا کرونا دچار دست خواهند شد و آمریکایی ها که خود را در این طرح رهبر جهان نوین مطرح می کردند شکست خواهد خورد و کشورها پیمان های منطقه ای را به پیمان های جهانی ترجیح خواهند داد.

کنعانی مقدم در عین حال می‌گوید که پس از کرونا کشورها حتماً به سمت استقلال از نظر جهانی و قوانین بین المللی حرکت خواهند کرد و رکود اقتصادی غرب را در مسیر راه اندازی یک جنگ جهانی قرار خواهد داد همچنانکه قبلاً آمریکا و برخی کشورهای غربی برای فرار از رکود اقتصادی در گذشته این کار را صورت دادند

او ریشه اصلی جنگ جهانی دوم از سال ۱۹۳۹ تا سال ۱۹۴۵ را رکود اقتصادی و فشار اقتصادی می داند.

کارشناسی مسائل بین الملل بر این باور است که سبک ایرانی اسلامی پررنگ‌تر خواهد شد چرا که مردم به این واقعیت می رسند که سبک زندگی غربی نمی تواند راه نجات باشد و همین پیوستگی و همبستگی که برای شکست کرونا اکنون وجود دارد ادامه خواهد یافت.

به گزارش فارس اکنون مبتلایان به ویروس کرونا در ایران به بیش از ۴۷ هزار نفر رسیده که از این بین 3036 نفر جان باختند و بسیاری از فعالیت های اقتصادی فرهنگی و گردشگری سیاسی اجتماعی تعطیل به حالت نیمه تعطیل درآمده است. دولت در همین رابطه طرحی به نام طرح فاصله گذاری اجتماعی اجرا کرده که ورودی استان‌های ۳۲ گانه ایران به شدت توسط هلال احمر وزارت بهداشت و حتی توسط NGOهای محلی و منطقه‌ای کنترل می شود.

حسن روحانی دیروز (۱۳ فروردین ۹۹) در جلسه هیئت دولت مبتلایان به ویروس کرونا در استان های ۳۲ گانه ایران نزولی است و امروز (۱۴ فروردین ۹۹) هم در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت که مسأله کرونا مسأله‌ای نیست که بتوانیم بگوییم فلان روز تمام می‌شود؛ ممکن است کرونا تا ماه‌های آینده یا تا آخر سال با ما باشد ما همیشه باید در چارچوب دستورالعمل‌هایی که وزارت بهداشت صادر می‌کند عمل کرده و پروتکل‌های بهداشتی را مراعات کنیم.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا رکود اقتصادی چین جنگ ویروس کرونا رکود اقتصادی جنگ جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۲۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به توافقات بین آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم

سخنگوی وزارت امورخارجه گفت که تلاش‌های جمهوری آذربایجان و ارمنستان برای حل‌وفصل مسائل مرزی لازمه صلح و ثبات در قفقاز جنوبی است.

به گزارش مشرق، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امورخارجه در پاسخ به پرسش خبرنگاران در مورد توافق اخیر جمهوری آذربایجان و ارمنستان درباره برخی مسائل مورد اختلاف مرزی اظهار داشت: ما به توافقات انجام شده بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در نشست کمیسیون تحدید حدود بین دو کشور احترام می‌گذاریم.

کنعانی اضافه کرد: استمرار تلاش‌های دو کشور برای حل‌وفصل مسائل مرزی با توسل به روش‌های مسالمت‌آمیز در چارچوب احترام متقابل دو کشور به حاکمیت و تمامیت ارضی یکدیگر لازمه استقرار صلح و ثبات پایدار در قفقاز جنوبی است.

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • کارگران «مدافعان صف مقدم» در جنگ اقتصادی هستند
  • آیت‌الله جنتی: کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی هستند
  • استقبال ایران از توافق مرزی آذربایجان و ارمنستان
  • کنعانی: به توافقات انجام شده میان آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • ایران به توافقات انجام شده بین آذربایجان و جمهوری ارمنستان احترام می‌گذارد
  • به توافقات بین آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • به توافقات انجام شده میان آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • کنعانی: به توافقات بین آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • ارتقای سیاست تجاری ایران و پاکستان چگونه ممکن است؟