Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروزه استفاده از فناوری در دانشگاه‌ها از مهم‌ترین ابزار ارتباطی به شمار می‌رود و تاثیر زیادی در نحوه یادگیری دانشجویان دارد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تصور کنید آموزش یک رقابت و کنفرانس جهانی است که امروزه سازمان‌های تغییر آموزش را در کنار هم قرار می‌دهد. از دانشکده‌های دانشگاهی در دانشگاه‌های مشهور و استارت آپ‌ها گرفته تا نوآوران و توسعه دهندگان فناوری شرکت کنندگان و سخنرانان حاضر در کنفرانس هستند که به بهترین وجه برای ارائه بینشی درباره آینده آموزش و پرورش آمادگی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال، دانشکده بازرگانی کالج امپریال میزبان این رویداد است؛ بنابراین خوب است کمی بیشتر درباره روش‌هایی که از فناوری برای دانشجویان استفاده می‌شود، صحبت کنیم. رئیس دانشکده بازرگانی کالج امپریال، فرانسیسکو ولووسو می‌گوید: «ما از چند سال پیش سرمایه گذاری در فناوری را برای آموزش آغاز کردیم و در دوره‌های ارائه شده انعطاف پذیری برای ما بسیار مهم بوده است. به عنوان مثال وقتی اصول حسابداری دیجیتالی را به دانشجویان یاد دادیم، اشتراک‌ها ۳۰% افزایش یافت یا کار برای دانشجویان عمران بصورت آنلاین آسان‌تر شد.»
مثال دیگر درباره اینکه چگونه این کالج فناوری را در آغوش گرفته این است که این کالج اخیرا به یک مدرسه پیشرو در کسب و کار ملحق شده تا آموزش دیجیتالی جدیدی را برای ایجاد یادگیری منعطف‌تر راه اندازی کند. این برنامه با فناوری پیشرفته امکان تجربه یادگیری منعطف‌تر و دسترسی جهانی را برای دانشجویان و اساتید فراهم می‌کند.
این کالج قصد دارد تا با برنامه‌های مدیریتی خود آموزش را متحول کرده و به منظور ارتقای دانشجویان از روش‌های یادگیری آنلاین یا تجربیات چهره به چهره استفاده کند.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تجربیات دانشجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۲۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت هوشمندنیاز اساسی مازندران در آموزش عالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سیدمحمود حسینی پور  در کارگروه پیاده سازی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول، بیان کرد: طرحی که وزارت علوم با عنوان پیاده سازی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول در دست اقدام دارد، راهی برای برون رفت از مشکلاتی است که دانشگاه‌ها اکنون با آن مواجه هستند.

وی با بیان اینکه در پیاده سازی طرح تحول نباید به دنبال گزینه‌های دم دستی و غیر کارشناسی باشیم، تصریح کرد: باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی، توانمندسازی دانشگاه مازندران هم در سطح ملی و هم در سطح بین المللی در دستور کار باشد.

مقام عالی دولت در مازندران با بیان اینکه در طرح تحول باید از خواسته‌های صنفی و بخشی پرهیز و به خواسته‌های ملی توجه شود، گفت: باز تعریف و ساماندهی رشته‌های دانشگاهی متناسب با نیاز‌های توسعه‌ای مازندران باید مورد توجه بیش از پیش قرار گیرد.

حسینی پور، رشته‌های دامپروری، کشاورزی و گردشگری صنعتی و همچنین اقتصاد دریا محور را از جمله نیاز‌های دانشگاه مازندران عنوان کرد و افزود: ایجاد رشته‌های توسعه محور در این استان باید مورد توجه بیش از پیش قرار گیرد.

وی با اشاره به آمار بالای بیکاری در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی این استان، گفت: این امر بیانگر این است که متناسب با نیاز‌های جامعه در مراکز دانشگاهی کشور و از جمله این استان رشته دانشگاهی تعریف نشده است.

استاندار مازندران با بیان اینکه مردم مازندران باید اثرات تحول در آموزش عالی را لمس کنند، افزود: ماحصل این تحول باید منجر به ثروت آفرینی مادی و معنوی برای مردم باشد.

حسینی پور با بیان اینکه ما به دنبال تحول بازنده نیستیم و تحول برنده مد نظر ماست، گفت: به غیر از دانشگاه مازندران چهار واحد دانشگاهی دولتی دیگر نیز در این استان فعال است که هر کدام از این واحد دانشگاهی می‌توانند در تقویت دانشگاه مازندران نقش آفرینی کنند.

دیگر خبرها

  • مدیریت هوشمندنیاز اساسی مازندران در آموزش عالی
  • امکان افشای سوالات آزمون‌های آموزش و پرورش غیرممکن شد
  • شیوه‌نامه مشوق‌های خدمتی برای کسب مهارت دانش‌آموختگان دانشگاهی ابلاغ شد
  • تاثیر ۵۰ درصدی امتحانات نهایی در کنکور سراسری
  • جزئیات اعطای تسهیلات به دانشجویان برتر المپیاد ورزش‌های فناورانه اعلام شد
  • آیا یادگیری سئو سخت است یا آسان؟ چقدر زمان میبرد؟
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می‌شوند
  • خدمت دانش آموختگان دانشگاهی باکسب مهارت عمومی و تخصصی
  • تور بازدید از ناحیه نوآوری پردیس در اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می شود
  • برترین دانشگاه‌ها در هر رشته کدامند؟