Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه امیر کرمی مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه با اشاره به بستری شدن بیماران کرونایی در دو بیمارستان "گلستان" و "فارابی" کرمانشاه، گفت : متاسفانه در این بین برخی بیماران به علت شدت بیماری جان خود را از دست می‌دهند.

او با اشاره به وجود پروتکل خاص بهداشتی برای دفن فوتی‌های "کرونا"، گفت : اجساد ابتدا به سردخانه بیمارستان منتقل شده و در آنجا با محلول گندزدایی هیپوکلرید سدیم (با غلظت ۵۰۰۰ میلی گرم در یک لیتر آب) گندزدایی شده و در کاور قرار داده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول افزود: اجساد بعد از این مرحله توسط آمبولانس مخصوص که از قبل گندزدایی شده به آرامستان منتقل می‌شوند.

او با اشاره به آموزش کامل غسال‌ها و نیز حضور کادر بهداشت در محل غسالخانه، گفت: تمامی افرادی که در کار تغسیل حضور دارند، لباس مخصوص، ماسک و دستکش داشته و آموزش‌های لازم را دیده اند. این افراد میت را غسل داده و بعد از پوشاندن کفن، آن را در یک کاور مخصوص پلاستیکی که در آن نیز محلول گندزدایی ریخته شده قرار می‌دهند.

کرمی با بیان اینکه غسل دادن قربانیان کرونا در هفته‌های ابتدایی انجام می‌شد، گفت: در حال حاضر با توجه به فتوای مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه هر زمان ترس از شیوع بیماری باشد به جای غسل میت می‌توان آن را تیمم داد، هم اکنون قربانیان کرونا تنها تیمم داده می‌شوند.

او با بیان اینکه قبر فوتی‌های کرونا نیز شرایط خاصی دارد، گفت: برای آماده‌سازی قبر حدود دو تا چهارمتر زمین باید کنده شود. ارتفاع قبر بسته به سطح آب‌های زیرزمینی دارد که هرچه سطح آب پایین‌تر باشد، عمق قبر بیشتر می‌شود.

کرمی گفت: قبل از قرار دادن جسد در قبر، کف آن با یک لایه آهک پوشانده می‌شود و بعد از قرار دادن جسد، روی جسد نیز مجدد آهک ریخته می‌شود.

مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه در خصوص نحوه انتقال اجساد قربانیان شهرستانی کرونا، گفت: این اجساد بعد از گندزدایی در محل سردخانه بیمارستان، توسط آمبولانس مخصوص به آرامستان شهرستان خود منتقل می‌شوند و درب آمبولانس نیز تا محل مقصد پلمب شده و تنها راننده آمبولانس جسد را منتقل کرده و هیچ کس در آمبولانس حضور ندارد.

کرمی افزود: در محل آرامستان شهرستان‌ها نیز نیروهای مرکز بهداشت شهرستان حضور داشته و قبر طبق پروتکل‌های بهداشتی آماده سازی شده و مراسم تدفین انجام می‌شود .

کد خبر 497159 برچسب‌ها كرونا در ايران استان کرمانشاه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۲۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار فوتی‌های تصادفات بسیار شدید در ایران نصف کشورهای دنیاست

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان این که امسال در مورد شدت آسیب‌های وارده به مصدومین ترافیکی، یک کار پژوهشی انجام دادیم، گفت: آمار فوتی‌های ما در تصادفات بسیار شدید، نصف کشورهای دنیاست. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سعید کریمی؛ معاون درمان وزارت بهداشت در همایش تجلیل از خادمان سلامت نوروزی که با حضور وزیر بهداشت، معاونین و مدیران وزارت بهداشت و جمعی از تلاشگران سازمان اورژانس و حوزه‌های بهداشت و درمان در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: در ایام نوروز پنج میلیون مراجعه کننده به مراکز درمانی داشتیم که از این تعداد، یک میلیون نفر بستری و برای 180 هزار نفر نیز عمل جراحی انجام شد.

فعالیت 23 هزار پزشک متخصص در ایام نوروز

وی با بیان اینکه در ایام نوروز کادر درمان تعطیلی ندارند، افزود: 1060 بیمارستان، 160 هزار تخت بیمارستانی و 23 هزار پزشک متخصص در ایام نوروز آماده خدمت رسانی بودند.

ثبت 51 هزار و 580 مصدومیت در ایام نوروز

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به خدمت رسانی به مصدومین حوادث ترافیکی، تصریح کرد: در این ایام، 51 هزار و 580 مصدومیت در سامانه ثبت شده که از این تعداد 6470 مصدوم در محل حادثه مداوا شده و 45 هزار و 110 مصدوم به بیمارستان‌ها منتقل شدند.

وی با اشاره به آمار فوتی‌های حوادث ترافیکی، خاطرنشان کرد: شدت آسیب در حوادث ترافیکی باید کاهش پیدا کند که این موضوع هم با رعایت نکات ایمنی حین رانندگی و سفر امکان پذیر خواهد بود. زیرا هرچه شدت آسیب کمتر باشد، نجات جان مصدوم با موفقیت بیشتری همراه خواهد بود.

54 فوتی در تصادفات هفته آخر فروردین/ 11 فوتی بر اثر غرق‌شدگی

کریمی افزود: امسال در مورد شدت آسیب‌های وارده به مصدومین ترافیکی، یک کار پژوهشی انجام دادیم و آمارها را با کشورهای دنیا مقایسه کردیم و نتیجه گرفتیم که آمار فوتی‌های ما در موارد بسیار شدید، نصف کشورهای دنیاست که حاکی از خدمت رسانی به موقع و مطلوب به مصدومین حوادث ترافیکی است.

معاون درمان وزارت بهداشت در پایان با تاکید بر اولویت پیشگیری بر درمان، اظهار کرد: باید در زمینه پیشگیری از وقوع حوادث ترافیکی بیشتر کار کنیم تا شاهد مرگ هموطنان‌مان در حوادث ترافیکی نباشیم و این موضوع، بر لزوم افزایش کیفیت در تولید خودرو، استانداردسازی جاده ها و فرهنگسازی در زمینه رعایت قوانین و نکات ایمنی توسط شهروندان، تاکید و تمرکز دار

کاهش 10 درصدی مصدومان ترافیکی در نوروز 1403

جعفر میعادفر؛ رئیس سازمان اورژانس کشور نیز در ادامه این همایش گفت: در طرح سلامت نوروزی 3345 پایگاه اورژانس در سراسر کشور فعالیت داشت.

رئیس سازمان اورژانس کشور از کاهش 10 درصدی مصدومین ترافیکی در نوروز 1403 خبر داد و گفت: در این ایام 50 هزار و 800 ماموریت ترافیکی انجام شد و بیش از 43 هزار مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند.

غرق‌شدگی 64 نفر در فروردین/ بیشترین فوتی‌ در فارس و اصفهان

وی از فعالیت دو پایگاه بال ثابت و پایگاه دریایی در ایام نوروز خبر داد و گفت: در این ایام حدوداً یک میلیون تماس از سوی مردم دریافت و 296 هزار ماموریت انجام شد.

رئیس سازمان اورژانس کشور افزود: همچنین اورژانس هوایی نیز 193 سوت پرواز داشت که نسبت به سال گذشته افرایش چشمگیری دارد.

وی گفت: در طرح سلامت نوروزی 26 هزار نیروی انسانی در حوزه اورژانس و فوریت‌های پزشکی خدمت کردند و از خود کارنامه درخشان و درخور تقدیری برجای گذاشتند.

1.7 میلیون بازدید بهداشتی در طرح سلامت نوروزی

در ادامه حسین فرشیدی؛ معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان این که حوزه بهداشت و پیشگیری با مشارکت مردمی و فرهنگسازی ارتقا خواهد یافت؛ اظهار کرد: پیشگیری از بروز حادثه و بیماری، شرط اول سلامتی است، بنابراین با توجه به تنوع فرهنگی در کشورمان، سعی داریم خدمات حوزه بهداشت و فرهنگسازی و افزایش سواد سلامت را پررنگ تر از گذشته، تداوم و ارتقا بخشیم.

فرشیدی با بیان اینکه در طرح سلامت نوروزی 1403 بیش از یک میلیون و 700 بازدید بهداشتی صورت گرفته است، افزود: در این بازدیدها بیش از یک میلیون و 500 هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد توسط کارشناسان بهداشت کشف و معدوم شد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: در حوزه بیماری‌های واگیر، یک میلیون مورد علائم سندرومیک بررسی و غربالگری شد.

وی با بیان اینکه در ایام نوروز اقدامات روتین حوزه بهداشت از جمله واکسیناسیون‌ها نیز انجام و هیچ خدمتی تعطیل نشد، عنوان کرد: در این ایام بازدیدهای بهداشتی 70 درصد افزایش یافت و تیم‌های بهداشتی در سراسر کشور و در پایگاه‌های مرزی، در خدمت رسانی به مردم، از هیچ تلاشی فروگذار نکرده بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • تشریح جزییات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات
  • کاهش آمار مجروحان و مصدومان حوادث در طرح سلامت نوروزی
  • آمار فوتی‌های تصادفات بسیار شدید در ایران نصف کشورهای دنیاست