Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو از تولید یک نوع داروی موثر در درمان بیماری ۱۹ در کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر غلامحسین مهرعلیان با اشاره به اقدامات سازمان غذا و دارو در حوزه تامین و تولید یک نوع داروی موثر در درمان بیماران مبتلا به کرونا، اظهار کرد: داروی "فاوپیراویر" یک برند ژاپنی است که پس از شیوع کرونا در چین برای درمان بیماران استفاده شد و نتایج نشان داد که در درمان برخی از بیماران موثر بوده و طول بستری را کوتاه و در بهبود حال عمومی بیماران اثربخش بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این دارو علیرغم نتایج مثبت اولیه، هنوز توسط آژانس های بین المللی دارویی دنیا برای درمان کوید ۱۹ تائیدیه نگرفته و زمان زیادی برای مطالعات بیشتر نیاز دارد.

مدیر کل داروی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: پس از شروع کرونا در اسفندماه رایزنی‌هایی از طریق دفاتر بین المللی وزارت بهداشت و ریاست جمهوری برای واردات این دارو انجام شد و موفق شدیم تعداد محدودی از این دارو را به صورت اهدایی از کشور چین دریافت کنیم. خوشبختانه بلافاصله این دارو در اختیار محققان کشور در چند مرکز بیمارستانی تهران و سایر شهرستان ها قرار گرفت تا مورد مطالعه بالینی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه داروی "فاوپیراویر" در حال حاضر در فاز بررسی استانداردها و پروتکل های علمی است، عنوان کرد: فاز مطالعاتی در حال اتمام و نتایج آن در حال جمع‌بندی و بررسی نهایی است، بنابراین این دارو هنوز در پروتکل درمان کوید ۱۹ وارد نشده است.

مهرعلیان با تاکید براینکه کمیته علمی مبارزه با کرونا با توجه به نتایج مطالعات، ورود این دارو را به پروتکل درمانی تشخیص خواهد داد، گفت: سازمان غذا و دارو به عنوان متولی تنظیم بازار دارویی، کاملا تابع ستاد علمی وزارت بهداشت بوده و براساس داروهایی که در پروتکل قرار خواهد گرفت، داروهای مورد نیاز را تأمین خواهد کرد.

وی اظهار کرد: با توجه به سیگنال‌های مثبتی که از این دارو دیده شده است، با پیگیری سازمان غذا و دارو و همکاری بخش خصوصی از هفته سوم اسفند، مواد اولیه ساخت داروی فاوپیراویر را منابع معتبر جهانی تهیه و در داخل کشور فرموله کرده‌ایم و یک شرکت داروسازی هم تعداد محدودی از آن را تولید کرده است.

به گفته مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو، نتایج اولیه نشان داده است که نمونه داروی تولید داخل از استاندارد خوبی برخوردار بوده و به طور موازی آزمایشات دراز مدت نیز در حال انجام است؛ لذا ما آمادگی کامل را داریم تا بتوانیم با توجه به نتایج به دست آمده، ماده اولیه این دارو را با حجم بالاتری تهیه و آن را در داخل کشور تولید کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر کل دنیا درگیر این بیماری بوده و حجم تقاضا برای این دارو زیاد است، تأمین دارویی از منابع معتبر شانس کمتری دارد، لذا ما به طور موازی هم تأمین مواد اولیه و محصول را در برنامه خود قرار داریم و از هر پیشنهادی برای تامین دارو استقبال می‌کنیم.

بر اساس گزارش وبدا، مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو با تشکر و قدردانی از تمامی پزشکان و کادر درمانی مبارزه با ویروس کرونا از آن‌ها خواست تا مانند گذشته وزارت بهداشت را در اجرای هرچه بهتر پروتکل‌های درمانی کوید ۱۹ همراهی کنند تا با آرامش بیشتری برای جامعه درمانی و نگرانی کمتر مردم از این بیماری عبور کنیم.

لینک کوتاه: asriran.com/0031jM

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا داروی سازمان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۴۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره تزریق بوتاکس‌های خارجی

حسین وطن‌پور، عضو اتاق بازرگانی ایران، درباره واردات دارو‌های خارجی به کشور اظهار داشت: درباره واردات دارو‌های خارجی تا حد قابل توجهی شبکه و سامانه «تیتک» جلوی قاچاق و تقلب را گرفته، اما نمی‌توان گفت اثر صد درصدی در جلوگیری از قاچاق را داشته و امکان دارد داروی خارجی همچنان از مسیر و شبکه‌های مسافری و مرزی وارد کشور شود. اگر در داروخانه‌ای هم داروی خارجی به فروش می‌رود کاملا فروش پنهانی است.

به گزارش ایلنا، عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی شهید بهشتی ادامه داد: اگر مسیر و نحوه واردات داروی خارجی رصد نشود مصرف آن بسیار خطرناک خواهد بود چراکه نمی‌دانیم در چه شرایطی و در چه دمایی وارد کشور شده است. باید توجه داشت برخی از دارو‌ها باید در زنجیره سرد تامین شوند.

این عضو فدراسیون اقتصاد سلامت ایران با بیان اینکه حدود ۵ درصد دارو‌ها از مسیر قاچاق وارد بازار می‌شوند، گفت: البته قیمت این دارو‌ها بسیار بالا است و ارزبری زیادی دارند و مدام شاهد ورود داروی قاچاق هستیم و نمی‌توانیم از آن خلاص شویم چراکه هر روز در دنیا یک داروی جدید معرفی می‌شود و این دارو‌های جدید در مدت زمان طولانی وارد لیست دارویی کشورمان می‌شوند. پزشکان هم این دارو‌ها را برای بیماران تجویز می‌کنند و بیمار هم وقتی می‌بیند این دارو در داروخانه‌ها موجود نیست درخواست تک نسخه‌ای می‌دهد و روند بوروکراتیک دارد تا بتواند دارو را دریافت کند.

وطن‌پور درباره نحوه فروش دارو‌های خارجی افزود: تبلیغات و فروش دارو در فضای مجازی ممنوع است و ظاهرا نظارتی هم بر روی خرید و فروش دارو در فضای مجازی ندارد و صفحات در پلت فرم‌هایی مانند اینستاگرام و سایت‌هایی به صورت علنی دارو می‌فروشند. متاسفانه برخی از این دارو‌ها هم تاریخ مصرف گذشته هستند که تاریخ انقضای آن‌ها را تغییر داده‌اند و تاریخ انقضای اغلب این دارو‌ها به صورت کاملا حرفه‌ای دستکاری شده است. همچنین برخی از محصولات هم در ایران پّر می‌کنند و با برند خارجی به مردم می‌فروشند.

وی تاکید کرد: این دارو‌ها و مکمل‌ها اغلب از طریق شوتی‌ها و بدون رعایت زنجیره سرد دارو وارد کشور می‌شوند. حال اینکه برخی از این دارو‌ها به شکل قرص هستند که مقاوم‌تر هستند، اما برخی دیگر از جمله دارو‌ها و مکمل‌ها و محصولات زیبایی به ویژه ویال‌های بوتاکس تاریخ دار هستند که متاسفانه منقضی می‌شوند.

عضو اتاق بازرگانی ایران با اشاره به استفاده از بوتاکس‌های خارجی با توجه به نیاز این محصول به زنجیره سرد گفت: درباره بوتاکس در ایران تولید مشابه داریم و به محض تولید مشابه و تامین نیاز داخل از طریق تولیدات داخلی واردات به حداقل رسید. اما برند‌های خارجی بوتاکس تبلیغات قوی دارند و برخی از افراد هم تنها به دنبال برند‌های خارجی هستند و به همین دلیل این برند‌های خارجی به کشور نفوذ می‌کنند و در فضای مجازی هم به راحتی این محصولات به فروش می‌رسد.

وی ادامه داد: موارد و گزارش‌های متعدد داریم که مردم در استفاده از این برند‌های خارجی دچار مشکل شده‌اند و با تزریق این بوتاکس تمامی عضلات چشمی افراد فلج شده و شکایت‌های زیادی در این باره به دستمان رسیده‌است، باید توجه داشت برخی از این محصولات اثر فوری و آنی ندارند و در دراز مدت فرد متوجه عوارض آن می‌شود، در حالی که پول زیادی هم بابت آن پرداخت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی‌ها
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی ها
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر
  • هشدار درباره تزریق بوتاکس‌های خارجی