Web Analytics Made Easy - Statcounter

مطابق اعلام فائو، شاخص قیمت سبد مواد غذایی شامل غلات، دانه‌های روغنی، لبنیات، گوشت و شکر در ماه مارس به ۱۷۲.۲ واحد رسیده که ۴.۳ درصد پایین‌تر از فوریه است.

عبدالرضا عباسیان، اقتصاددان ارشد و ایرانی فائو، دلیل افت قیمت‌ها را کاهش تقاضای جهانی مواد غذایی به دلیل وخیم‌تر شدن چشم‌انداز اقتصادی پس از شیوه ویروس کرونا ارزیابی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش ماهانه فائو نشان می‌دهد که در میان مواد غذایی قیمت قند و شکر با ۱۹.۱ درصد کاهش بیشترین افت را داشته است. فائو دلیل این امر را کاهش تقاضا به دلیل اجرای قرنطینه عمومی در بسیاری از کشورها و افت مصرف تولیدکنندگان اتانول پس از سقوط قیمت جهانی نفت عنوان کرده است.

بر پایه گزارش فائو، قیمت روغن نباتی نیز در ماه مارس ۱۲ درصد کاهش یافته و شاخص بهای لبنیات و گوشت نیز به ترتیب ۳ و ۰.۶ درصد پایین آمده است. در همین مدت، قیمت غلات نیز ۱.۹ نزول کرده ولی نرخ برنج همچنان در حال افزایش است. فائو افزایش ذخیره‌سازی به دلیل نگرانی ناشی از اعلام ممنوعیت صادرات برنج توسط تایلند به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا را علت این رشد قیمت اعلام کرده است.

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد در پایان اطمینان داده که تولید گندم جهان در سال ۲۰۲۰ همچنان در سطح ۷۶۳ میلیون تن و نزدیک به رکورد سال ۲۰۱۹ باقی خواهد ماند و بر این اساس، نگرانی از وقوع قحطی به دلیل شیوع ویروس کرونا بی‌دلیل است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر فائو قیمت مواد غذایی اقتصاد کرونا مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۴۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط بیش از یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی

شرایط نابسامان خاورمیانه و نگرانی از گسترش دامنه جنگ، در کنار ادامه جنگ اوکراین و تحریم‌های روسیه، جملگی از تاثیرگذارترین مسائل سیاسی بر روی بازار انرژی محسوب می‌شوند. با این حال، آرامش نسبی روز‌های اخیر نگرانی‌ها از تشدید تنش‌ها را کاهش داده است. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، بهای نفت در معاملات امروز بازار جهانی به دلیل داد‌های ضعیف درباره اقتصاد چین، عدم تمایل برای کاهش نرخ بهره از سوی آمریکا و سایر کشور‌های غربی و نیز افزایش ذخایر تجاری نفت آمریکا، بیش از یک درصد کاهش را تجربه کرد. 

بر این اساس، نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه ژوئن با یک دلار و یک سنت کاهش، ۸۹ دلار و یک سنت در هر بشکه داد و ستد شد. بهای نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز برای تحویل در ماه مِی با ۸۸ سنت کاهش، به ۸۴ دلار و ۴۸ سنت رسید. 

تحلیلگران بر این باورند که حمله ایران به رژیم اسرائیل باعث نخواهد شد آمریکا تحریم‌های قابل توجهی علیه تهران به عنوان سومین تولید کننده بزرگ نفت در سازمان اوپک وضع کند. 

گزارش جدید سازمان انرژی آمریکا نشان می‌دهد در هفته منتهی به ۱۲ آوریل، میزان ذخایر نفت تجاری آمریکا با ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه افزایش، به ۴۶۰ میلیون بشکه رسیده است. این درحالی است که پیش‌بینی‌های قبلی حاکی از افزایش یک میلیون و ۴۰۰ داشت که نشان دهنده افزایش بیشتر از انتظار ذخایر نفت خام آمریکا است. 

جروم پاول، رئیس فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) روز گذشته از ارائه زمانی برای کاهش نرخ بهره خودداری کرد و همین مسئله امید سرمایه گذاران برای کاهش معنادار هزینه‌های استقراض را در سال جاری میلادی از بین برد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • بهای نفت در پی «اقدام اسرائیل علیه ایران» در بازارهای جهانی افزایش یافت
  • گزارش‌ها از افزایش بهای نفت در پی اخبار حمله به اهدافی در ایران
  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • مواد غذایی‌ای که به کاهش التهاب معده کمک می‌کنند
  • سقوط بیش از یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • قیمت طلا چند دلار شد؟
  • عرضه تخم‌مرغ پایین‌تر از نرخ مصوب در بازار/ ضرورت حمایت از مرغداران برای مدیریت تقاضا
  • گوشت، شکر و برنج دولتی افزایش قیمت نداشته است
  • سایه جنگ در بازار خریدار ندارد | توزیع کالاهای اساسی بدون مشکل ادامه دارد
  • مواد غذایی مفید برای تسکین درد مزمن