Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، بر اساس اعلام آژانس اطلاع رسانی انرژی آمریکا (EIA)، نهادی وابسته به وزارت انرژی آمریکا که کار جمع‌آوری داده‌ها و اطلاعات مربوط به بازار انرژی و انتشار آن‌ها را برعهده دارد‏‏، میزان ذخیره سازی هفتگی نفت خام آمریکا هفته گذشته بیشتر از حد انتظار افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میزان ذخیره سازی هفتگی تجاری نفت خام آمریکا تا هفته منتهی به ۲۷ مارس با ۱۳ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه افزایش به ۴۶۹ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه رسید. این در حالی است که کارشناسانی که این خبرگزاری نظر آن‌ها را در این باره جویا شده بود پیش بینی کرده بودند که رقم این شاخص در این مقطع زمانی، حداکثر سه میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه افزایش داشته باشد.

جان کیلدوف (John Kilduff)، کارشناس صندوق سرمایه گذاری اگین کپیتال (Again Capital)، شرکتی که در بازار مواد اولیه تخصص دارد و در همین چارچوب، اطلاعات و تحلیل‌های لازم مربوط به بازار نفت و نوسانات آن را نیز ارائه می‌کند، در این باره گفت: ما هرگز انتظار نداشتیم که ظرفیت پالایش و تبدیل نفت خام به فرآورده‌های نفتی مانند گاز مایع، نفت سفید، بنزین، گازوئیل، نفت کوره، قیر و ... در پالایشگاه‌ها و تاسیسات نفتی اینقدر سریع کند شود.

بر اساس این گزارش پالایشگاه‌ها و تاسیسات نفتی آمریکا تا هفته گذشته با ظرفیت ۸۲ و سه دهم درصد کار می‌کرده اند که نسبت به هفته قبل از آن پنج درصد کاهش نشان می‌دهد. واکنش‌ها به این کند شدن ظرفیت پالایش و تبدیل نفت خام به فرآورده‌های نفتی مانند گاز مایع، نفت سفید، بنزین، گازوئیل، نفت کوره، قیر و ... در پالایشگاه‌ها و تاسیسات نفتی آنچنان سریع بود که شاهد افزایش ناگهانی میزان ذخیره سازی هفتگی نفت خام آمریکا شدیم.

این کارشناس اضافه می‌کند شیوع ویروس کرونا در کشور‌های مختلف جهان نقش اصلی را در این افزایش شدید میزان ذخیره سازی هفتگی نفت خام آمریکا داشته است. چون شیوع ویروس کرونا باعث شده است از تقاضا برای نفت در بازار جهانی، به شدت کاسته شود.

این گزارش آژانس اطلاع رسانی انرژی آمریکا (EIA) به خوبی نشان می‌دهد که تاثیر شیوع ویروس کرونا بر بازار انرژی تا چه اندازه بوده است.

شیوع ویروس کرونا در جهان باعث شده است حمل و نقل‌های هوایی تا حد زیادی کاهش یابد و جمعیت زیادی از مردم جهان در حالت قرنطینه قرار گیرند.

بر اساس همین گزارش میزان ذخیره سازی هفتگی بنزین آمریکا تا هفته گذشته هفت و نیم میلیون بشکه افزایش یافته است. در این خصوص نیز کارشناسانی که این خبرگزاری نظر آن‌ها را در این باره جویا شده بود پیش بینی کرده بودند که رقم این شاخص در این مقطع زمانی، تنها یک و نیم میلیون بشکه افزایش داشته باشد.

این کارشناس نفتی در ادامه تحلیل خود از اوضاع حاکم بر بازار نفت گفت که شیوع بیماری کووید-۱۹ (Covid-۱۹) در آمریکا باعث شده است تقاضا برای بنزین در این کشور حدود ۲۵ درصد کاهش یابد و این رقم بالایی در آمریکا به حساب می‌آید.

اما برعکس میزان موجودی بنزین و ‏فرآورد‌های نفتی (گازوئیل و سوخت ‏‏گرمایشی) ذخیره سازی شده در انبار‌های آمریکا، ‏تا همین تاریخ، دو میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه کاهش یافته است. این در حالی است که کارشناسانی که این خبرگزاری نظر آن‌ها را در این باره جویا شده بود پیش بینی کرده بودند که رقم این شاخص تا این زمان یک میلیون بشکه افزایش یافته باشد.

کیلدوف افزود به زودی نگرانی سرمایه گذاران و کارگزاران بازار انرژی این خواهد بود که آیا آمریکا به اندازه کافی جا برای ذخیره سازی نفت مصرف نشده خود دارد یا خیر. چون پیش بینی‌ها حاکی از این است که میزان ذخیره سازی هفتگی نفت خام این کشور در هفته‌های آینده نیز به علت نبود تقاضای کافی افزایش خواهد یافت.

این مسئله از آنجا به مراتب با ذکاوت و تیزهوشی بیشتری مطرح می‌شود که تولید نفت آمریکا اکنون در سطح بسیار بالایی قرار دارد. این کشور هم اکنون ۱۳ میلیون بشکه نفت در روز تولید می‌کند.

این کارشناس می‌گویند مگر آنکه این روند تغییر کند وگرنه قیمت نفت روند کاهشی خود را طی خواهد کرد.

روز گذشته هنوز آژانس اطلاع رسانی انرژی آمریکا گزارش مربوط به میزان ذخیره سازی هفتگی نفت خام این کشور را منتشر نکرده بود قیمت نفت روند کاهش خود را طی می‌کرد.

بر اساس این گزارش واردات نفت آمریکا مقداری کاهش یافته است و از شش میلیون و ۱۲۰ هزار بشکه در روز به شش میلیون و ۵۰ هزار بشکه در روز رسیده است. صادرات نفت این کشور نیز از سه میلیون و ۸۵۰ هزار بشکه در روز به سه میلیون و ۱۶۰ هزار بشکه در روز رسیده است.

میزان ذخیره سازی نفت خام موجود در پایانه نفتی «کاشینگ» (Cushing) ‏، در ایالت ‏اکلاهما واقع در بخش جنوبی ‏آمریکا، پایانه‌ای که نفت ‏موجود در آن به عنوان ‏مرجع ‏در تعیین بهای نفت پایه ‏آمریکا، وست تگزاس ‏اینترمیدییت، مورد استفاده ‏قرار می‌گیرد، تا هفته گذشته سه و نیم میلیون بشکه کاهش یافته و رقم آن به ۴۲ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه رسیده است.

تقاضا برای نفت در آمریکا در هفته گذشته کاهش یافت و به ۲۰ میلیون بشکه در روز رسید که در مقیاس سالانه، یعنی نسبت به همین زمان در سال گذشته، دو و دو دهم درصد کاهش نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فروش نفت نفت آمریکا ویروس کرونا شیوع ویروس کرونا هزار بشکه در روز نفت خام آمریکا انرژی آمریکا میلیون بشکه بشکه افزایش هفته گذشته پیش بینی تا هفته بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۴۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم‌های ذخیره‌ انرژی با گرافن نانوسلولی متحول می‌شوند

یک گروه تحقیقات ژاپنی، روش جدیدی برای تولید گرافن نانوسلولی ارائه کردند که می‌تواند دوام و استحکام باتری‌های یون سدیم را بهبود دهد. آنها در این پروژه روشی به کار بردند که مانع از بروز ترک روی سطح گرافن نانوسلولی شده و در نهایت محصولی با کیفیت بالا ارائه می‌کند.

به گزارش ایسنا، محققان گام‌های قابل توجهی در مسیر بهبود گرافن نانوسلولی (NCG) برداشته‌اند، ماده‌ای که می‌تواند برای نسل بعدی ادوات ذخیره‌سازی انرژی نقش محوری داشته باشد. این دستاورد توسط تیمی در دانشگاه توهوکو به دست آمده است که شامل ایجاد گرافن نانوسلولی بدون ترک و بدون آسیب است که می‌تواند اثربخشی باتری‌های یون سدیم را افزایش دهد و جایگزین امیدوارکننده‌ای برای باتری‌های لیتیوم یون باشد. یافته‌های آنها در مجله Advanced Material منتشر شده است.

روش آلیاژزدایی فلز مایع که این گروه به کار گرفتند، منجر به تولید ساختارهای گرافنی یکنواخت می‌شود. در این فرایند آلیاژ منگنز-کربن آمورف، در بیسموت مذاب غوطه‌ور می‌شود که این کار منجر به انحلال انتخابی منگنز و مونتاژ اتم‌های کربن به لایه‌های گرافن، بدون هیچ گونه ترک ساختاری می‌شود.

دوام و هدایت گرافن نانوسلولی برای استفاده در ادوات الکترونیکی بسیار ایده‌آل است و می‌توان از آن برای تولید ادوات الکترونیکی با کارایی بالا استفاده کرد. به صورت ویژه از این ماده به عنوان ترکیب فعال و جمع‌کننده جریان در باتری‌های یون سدیم می‌توان استفاده کرد. گرافن نانوسلولی سرعت شارژ بالایی داشته، از طول عمر طولانی‌تر برخوردار بوده و مقاومت استثنایی در برابر تغییر شکل از خود نشان می‌دهد.

گرافن نانوسلولی را علاوه بر بخش باتری می‌توان در حوزه‌هایی نظیر علم مواد و دیگر سیستم‌های ذخیره‌سازی انرژی استفاده کرد. از آنجا که جهان همچنان به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر حرکت می‌کند، پیش‌بینی می‌شود تقاضا برای راه حل‌های کارآمد ذخیره‌سازی انرژی افزایش یابد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که بازار جهانی فناوری باتری گرافنی می‌تواند در سال‌های آینده شاهد رشد چشمگیری باشد. این گسترش با افزایش پذیرش وسایل نقلیه برقی (EV)، نیاز به ذخیره انرژی با ظرفیت بالا برای تاسیسات انرژی‌های تجدیدپذیر و پیشرفت صنعت الکترونیک قابل حمل متحول می‌شود.

به نقل از ستاد نانو، در حالی که پتانسیل گرافن در صنعت بسیار چشمگیر است، اما هنوز چالش‌هایی در مسیر استفاده صنعتی از این ماده وجود دارد. یکی از این چالش‌های تولید انبوه و باکیفیت گرافن است. دستاوردهای این پروژه در تولید گرافن با کیفیت بالا نقش مهمی در پذیرش گرافن در صنعت دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صندوق بین‌المللی پول خوش‌بین شد | تورم ایران وارد کانال ۳۰ درصدی می‌شود
  • سقوط بیش از یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • کاهش ۰.۴۷ درصدی قیمت جهانی نفت
  • متخصصان وزارت نفت تحریم‌ها در زمینه تولید و صادرات نفت را بلااثر کردند/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم
  • وزارت نفت اثر تحریم‌ها در تولید و صادرات نفت را کم کرد/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم
  • هشدار افزایش بهای جهانی نفت به فراتر از ۱۰۰ دلار در صورت تشدید تنش ها در خاورمیانه
  • سیستم‌های ذخیره‌ انرژی با گرافن نانوسلولی متحول می‌شوند
  • قیمت نفت کاهش یافت
  • کاهش ۱۰ درصدی فروش آیفون
  • استاندار تهران خواستار کاهش هشت درصدی مصرف آب در حوزه کشاورزی شد