Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-23@19:13:16 GMT

نتایج تحقیقات درباره ابتلای گربه‌ها به کرونا

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۶۶۳۷

نتایج تحقیقات درباره ابتلای گربه‌ها به کرونا

ساعت24 -پژوهشگران "موسسه تحقیقاتی هاربین وترنری"(Harbin Veterinary Research Institute) چین در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند گربه‌ها می‌تواند بیماری "کووید-۱۹ " را به یکدیگر انتقال دهند.

حدود دو ماه است که افراد زیادی در جهان به کروناویروس که اکنون بیماری "کووید-۱۹" (COVID-۱۹) نام گرفته، مبتلا شده‌اند و تاکنون این ویروس جان هزاران نفر را در سراسر جهان گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوع این بیماری در شهر ووهان چین بوده است. حال پژوهشگران چینی اظهار کرده‌اند گربه‌ها نیز می‌توانند به این بیماری مبتلا شوند و آن را به دیگر گربه‌ها نیز منتقل کنند.

یافته‌های اخیر دانشمندان چینی نشان می‌دهد گربه‌هایی که به بیماری کووید-۱۹ مبتلا می‌شوند می‌توانند این بیماری را به دیگر گربه‌ها نیز انتقال دهند. به گفته پژوهشگران گربه‌ها می‌توانند این بیماری را از طریق قطرات تنفسی به گربه‌های دیگر منتقل کنند. با این حال احتمال ابتلای سگ‌ها، مرغ‌ها، خوک‌ها و اردک‌ها به این بیماری بسیار پایین است.

این مطالعه پس از انتشار خبری مبنی بر آلوده شدن گربه خانگی یک فرد در بلژیک به بیماری کووید-۱۹ انجام شد. حدود یک هفته پس از آنکه علایم بیماری مذکور در صاحب گربه نمایان شد، گربه نیز دچار مشکلات تنفسی، اسهال و استفراغ شد و در آزمایشاتی که محققان "دانشگاه لیژ" بلژیک بر روی آن گربه انجام دادند دریافتند که این حیوان به ویروس کرونا آلوده شده است.

طی این مطالعه پژوهشگران چینی با آزمایش بر روی چند گربه مبتلا به این بیماری این موضوع را کشف کردند اما تاکنون شواهدی در دسترس نیست که اثبات کند گربه‌ها نیز می‌توانند این بیماری را به انسان انتقال دهند.

پروفسور "اریک فیور"(Eric Fèvre) گفت: افراد می‌بایست پس از تماس با حیوانات خانگی خود اقدامات احتیاطی معمول از قبیل شستن دست‌ها را انجام دهند و اگر مبتلا به بیماری کووید-۱۹ هستند از تماس صمیمانه با حیوانات خانگی خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: گربه ویروس کرونا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۶۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان/ یک نفر فوت شد

به گزارش خبرآنلاین، رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در سال گذشته ۷۷ مورد تب کریمه کنگو در کشور شناسایی شده است، گفت: در سال جاری نیز تاکنون ۶ مورد بیمار در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که متاسفانه یک نفر از این مبتلایان فوت شده است.

«محمدرضا شیرزادی» رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با ایلنا درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک عفونت ویروسی است که از طریق گزش کنه بین دام‌ها گسترش می‌یابد، اما در دام‌ها علائم خاصی را ایجاد نمی‌کند تا دامدار متوجه شود که دام مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.

وی ادامه داد: ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به مدت یک هفته در بدن دام می‌ماند و اگر در این مدت دام ذبح شده و قطعه قطعه شود، خطر انتقال این ویروس به کسی که این دام را ذبح کرده و یا گوشت تازه آن را قطعه قطعه کرده است وجود دارد. از سوی دیگر گزش کنه آلوده هم می‌تواند باعث انتقال بیماری به انسان شود.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: یک یا دو هفته بعد از انتقال ویروس علائم بیماری پدیدار می‌شود که معمولا هم با تب شدید همراه است. یک معضل بزرگ در بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو این است که اگر این بیماری در افراد به موقع تشخیص داده نشود و درمان نشوند به دنبال تب، بدن درد و سردرد علائم دیگری مانند خونریزی در فرد نیز ظاهر می‌شود و ممکن است دچار خونریزی از بینی، خونریزی زیر پوستی، استفراغ خونی، اسهال خونی و… شود و این خون آلوده ممکن است باعث انتقال بیماری به سایر افراد در تماس با او شود. بنابراین یکی دیگر از راه‌های مهم انتقال این بیماری انتقال از فرد مبتلا به افراد سالم است.اگر در بیمارستان احتیاطات خاص در مورد بیمار انجام نشود، خطر انتقال بیماری به کارکنان بیمارستان، پرستاران و پزشکان منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ نیز ۷۷ مورد مبتلا تشخیص داده شد و شش مورد منجر به فوت گردید. تاکنون نیز ۵ مورد مبتلا به تب خون‌ریزی‌دهنده کریمه کنگو را در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که یک مورد هم فوت شده است. این موارد به دنبال ذبح دام و قطعه قطعه کردن گوشت آن‌ها آلوده شده اند.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر تاکید کرد: ذبح دام در کشتارگاه مانع از گسترش بیماری در جامعه می‌شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898539

دیگر خبرها

  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان/ یک نفر فوت شد
  • ابتلای ترانه علیدوستی به یک بیماری با منشا نامشخص
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • آخرین وضعیت ترانه علیدوستی پس از خبر ابتلای وی به بیماری + عکس
  • ابتلای ترانه علیدوستی به بیماری سخت نامشخص؛ داستان چیست؟
  • ابتلای ترانه علیدوستی به یک بیماری با منشا نامشخص؟
  • ابتلای ترانه علیدوستی به بیماری نامشخص؛ داستان چیست؟