Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@06:20:31 GMT

لزوم پرهیز از «انگ اجتماعی» نسبت به بیماران کرونایی

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۶۷۶۶

لزوم پرهیز از «انگ اجتماعی» نسبت به بیماران کرونایی

جعفری گفت: مردم باید با بیماران مبتلا به کرونا درست برخورد کنند و از چسباندن انگ اجتماعی به این دسته از بیماران بپرهیزند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «ناهید جعفری» شامگاه امروز(پنجشنبه 14 فروردین) در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه فاصله اجتماعی همچنان باید در جامعه ادامه داشته باشد، اظهار کرد: گرچه محدودیت اجتماعی تا 20 فروردین در نظر گرفته شده اما اگر همراهی مردم وجود نداشته نباشد ممکن است این تاریخ مجدد تمدید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان قطع زنجیره کرونا را منوط به همکاری مردم برشمرد و ادامه داد: مردم اهمیت موضوع را باید درک کنند و اقدامات ستاد مقابله با کرونا تنها برای سلامتی افراد جامعه است.

 

جعفری گفت: هر یک از افراد جامعه در صورت عدم رعایت مسائل پیشگیرانه ممکن است روزی جزو بیماران کرونایی باشد که به بیمارستان مراجعه می کنند.

 

وی افزود: پنچ روز  طول می کشد تا ویروس کرونا قدرت سرایت پیدا کند و هر فردی می تواند پنج روز تا دو هفته ناقل ویروس کرونا باشد و پس از این مدت علائم بیماری کووید۱۹ در آن بروز کند.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان ابراز داشت: همه بیماران مبتلا به کووید۱۹ بدحال نیستند و تصور نکنیم کسانی که در خیابان راه می روند و علائم نسبی دارند به کرونا مبتلا نشدند و ممکن هر فردی که با آن در خیابان و مهمانی روبه رو می شویم کرونا داشته باشد.

 

جعفری یادآور شد: در حال حاضر بار مراکز درمانی استان کمتر از اواسط اسفند است ولی بیماران خفیف تری داریم که در منازل استراحت می کنند.

 

وی گفت: بیماران مبتلا به کووید 19 که بهبود پیدا می کنند در منازل قرنطینه می شوند و هنوز هم می توانند ویروس را منتقل کنند و روزانه همکاران ما تماس می گیرند و حال بیمار و اطرافیان آن را جویا می شوند.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان متذکر شد: ایزوله بیمار کووید 19 در منازل سخت است و اطرافیان آنها در خطر ابتلا قرار دارند.

 

جعفری خاطرنشان کرد: برخی از مردم بیماری و علائم خود را مخفی می کنند و باید با بیماران کرونایی درست برخورد کنیم و از چسباندن انگ اجتماعی به این بیماران پرهیز شود.

 

وی افزود: کرونا راه آنفولانزا را می رود و احتمال دارد این ویروس مثل آنفولانزا باشد و در جوامع بومی شود.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان متذکر شد: از مردم درخواست داریم تذکرات را جدی بگیرند چرا که ممکن است با حضور در جامعه برای خود و افراد خانواده مخاطره ایجاد کنند.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: بیمار کرونایی بهبودی بیمار کرونایی کرونا ویروس پیشگیری از شیوع ویروس کرونا بیماری کرونا کرونا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۶۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص

دکتر فرهاد خدایی با اشاره به اینکه ارتباط الکترونیکی تأمین‌اجتماعی‌ و بیمه سلامت، ارتباطی دائمی است و اطلاعات بیمارانی که تحت پوشش تأمین‌اجتماعی و در دسته بیماران مشمول حمایت از صندوق بیماران خاص هستند، به‌صورت مستمر به بیمه سلامت ارسال می‌شود، اظهار کرد: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، در دولت سیزدهم  و در سازمان بیمه سلامت برای حمایت مؤثرتر از همه آحاد جامعه در برابر هزینه‌های بیماری‌های پرمخاطره و بیماری‌های مزمن تشکیل شده است. هر ساله اعتبار مشخصی در بودجه برای حمایت از این بیماران پیش‌بینی می‌شود و در اختیار این صندوق قرار می‌گیرد. بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش تأمین‌اجتماعی نیز با معرفی و ارائه اطلاعات از سوی این سازمان، علاوه بر خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی؛ مشمول حمایت‌های مورد تعهد صندوق یادشده و کاهش سهم فرانشیز پرداختی هستند.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل این بیماران که بیشترین مراجعات آنان را در پی دارد مربوط به هزینه‌های داروهای مورد مصرف آنان است. تا پیش از این، بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی، بعد از تهیه داروهای تجویزی باید به واحدهای خسارات متفرقه مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی در استان خود مراجعه می‌کردند تا مابه‌التفاوت سهم مورد تعهد این صندوق در مورد داروهای مشمول را دریافت کنند. با جلسات و نشست‌های متعددی که میان تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت برگزار شد در حال حاضر، ارتباط برخط داروخانه‌ها با سازمان بیمه سلامت برقرار شده است. به این ترتیب سهم موردتعهد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در همان لحظه نسخه‌پیچی در داروخانه محاسبه و از فرانشیز پرداختی بیمه‌شده کسر می‌شود. درواقع دیگر نیازی به مراجعه حضوری این بیماران به واحدهای خسارات متفرقه نیست. در خصوص اتصال سایر مراکز پاراکلینیک مانند فیزیوتراپی، آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن، ام.آر.آی و ... به این سامانه نیز هماهنگی‌ها و جلسات بین این دو سازمان هنور در حال پیگیری است.

معاون خرید راهبردی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: بیماران خاص و صعب‌العلاج از این پس در هنگام مراجعه به داروخانه‌ها برای دریافت داروهای تجویزی، چنانچه داروی تجویزی برای آنان از داروهای مشمول حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج باشد، به‌صورت برخط و خودکار از حمایت این صندوق در زمینه فرانشیز دارو بهره‌مند خواهند شد و نیازی به اقدام خاصی از سوی این بیماران نیست.

وی همچنین گفت: در مورد بیماران مبتلا به بیماری‌های پرمخاطره مانند هموفیلی، تالاسمی، ام.اس، سرطان، اوتیسم و  بیماری‌های ژنتیک و برخی دیگر از بیماری‌ها، بهره‌مندی از حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، منوط به تشکیل پرونده در مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها است. در مورد بیماری‌های مزمن دیابت و فشار خون نیز امکان نشان‌دار شدن بیماران به عنوان بیمار مشمول این حمایت‌ها، توسط پزشکان متخصص و در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم شده است.

خدایی در مورد هزینه‌های بستری بیماران خاص و صعب‌العلاج نیز گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها ملزم شده‌اند مقررات مربوط به حمایت‌های صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج را در سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) ثبت کنند. به این ترتیب در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه‌های پایه، سهم این صندوق از هزینه‌های درمان بیمار به‌صورت برخط و خودکار محاسبه می‌شود. در بیمارستان‌های خصوصی غیرطرف قرارداد بیمه‌های پایه نیز این بیماران می‌توانند بعد از ترخیص و با ارائه اسناد و مدارک هزینه‌های بیمارستانی به واحدهای خسارات متفرقه، سهم صندوق یادشده را دریافت کنند.

گفتنی است طبق بند (ن) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ حمایت‌های ویژه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در نظر گرفته شده و صندوق ویژه‌ای برای حمایت از این بیماران در دولت سیزدهم تشکیل شده است. موضوع فعالیت این صندوق، فراهم‌آوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت‌محور مرتبط با بیماری خاص و صعب‌العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات بازتوانی و توانبخشی و مراقبت‌های دوره‌ای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل و نظایر آن است فهرست آن به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مقامات آرژانتینی از طرح اتهامات بی پایه نسبت به شهروندان کشورهای دیگر پرهیز کنند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • حمایت سرلشگر سپاه از طرح حجاب و تذکر رهبری: اصل ماموریت که زیر سوال نمی‌رود | با مامور خاطی برخورد شد | صوت
  • اظهارات سرلشکر جعفری در مورد ماجرای تذکر رهبر انقلاب درباره نحوه اجرای طرح نور
  • تذکر رهبر انقلاب درباره گشت ارشاد و حجاب تایید شد
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • لزوم لحاظ استانداردهای وزارت بهداشت در آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو
  • کاهش محسوس دما طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه در گلستان