Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-23@10:58:59 GMT

طرح فاصله‌گذاری اجتماعی تا یک ماه دیگر تداوم داشته باشد

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۷۵۶۹

طرح فاصله‌گذاری اجتماعی تا یک ماه دیگر تداوم داشته باشد

رئیس مجمع نمایندگان مازندران گفت: پاسخ مناسبی از اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی یا محدود سازی تردد در کشور گرفتیم، برای قطع زنجیره کرونا نیاز داریم تا یک ماه دیگر این روند ادامه داشته باشد.

علی‌محمد شاعری در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در ساری اظهار کرد: برای قطع زنجیره کرونا نیاز داریم که طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در کشور تا یک‌ماه دیگر ادامه داشته باشد و این اقدام باید به صورت جدی‌تر پیگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه برگزاری هر گونه مراسم و جشن‌ها و تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها تداوم یابد، گفت: برپایی هر گونه تجمع و فعالیت اداری باید حداقل یک ماه دیگر به صورت سخت‌گیرانه و جدی ادامه پیدا کند.

نماینده مردم نکا، بهشهر و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: شرایط ایجاد شده فعلی که با همکاری مناسب مردم و دولت همراه بوده باید حفظ شود، سهل‌انگاری و حذف محدودیت مشکلات جدی‌تری در کشور ایجاد می‌کند.

وی با اعلام اینکه دولت برای کنترل بیماری کرونا نباید محدودسازی را رها کند، افزود: برای کسب و کارهای که در این بخش دچار مشکل می‌شوند دولت نیاز است که منابع اعتباری مناسبی اختصاص دهد.

شاعری اضافه کرد: بنده قبول دارم که کسب و کارها دچار مشکل می‌شوند،دولت موظف به جبران خسارت‌ها در این بخش است اما واقعا در شرایطی که سلامت جامعه در خطر می‌افتد چاره‌ای به حفظ و تداوم وضع موجود نداریم.

وی در پاسخ به این سؤوال که آیا دولت منابع مالی لازم را در اختیار دارد، گفت: دولت باید منابع مالی را تامین کند، ۱۰ میلیارد دلار برای تسهیلات کسب و کارهای آسیب‌پذیر پیش‌بینی شده است.

رئیس مجمع نمایندگان مازندران در ارتباط با مشکلاتی که برای دهک پائین جامعه به وجود آمده است، بیان کرد: وزارت اقتصاد باید افراد با مشکل مالی را شناسایی و اقدامات حمایتی را در دستور کار خویش قرار دهد.

وی اضافه کرد: بر اساس برآورد اولیه ۳۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان برای این افراد اختصاص پیدا کرده است که باید به این افراد اطمینان داده شود که این رقم در اختیارشان قرار می‌گیرد.

نماینده مردم نکا، بهشهر و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در جلسه سران قوه هر تصمیمی که برای بهبود کسب و کار و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی لازم است با توجه به تعطیلی مجلس باید اتخاذ شود.

وی با اعلام اینکه اگر یک‌ماه آینده فاصله‌گذاری اجتماعی را به صورت جدی و سخت‌گیرانه ادامه دهیم بنده اطمینان دادیم که زنجیره کرونا قطع می‌شود، گفت: هر جا که فاصله اجتماعی ایجاد شده شاهد شیوع کمتر کرونا هستیم.

رئیس مجمع نمایندگان مجلس مازندران با اعلام اینکه ویروس کرونا تحت کنترل درآمده است، بیان کرد: دولت این موضوع را رها نکند، رفع محدودیت از تاریخ ۲۰ فروردین به بعد به صلاح نیست، برای کنترل ویروس کرونا نیاز است که وضع موجود به مدت یک ماه حفظ شود.

انتهای پیام/۸۶۰۰۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا مازندران ویروس مجلس شاعری رئیس مجمع مجلس مازندران ساری نماینده مردم گلوگاه نکا بهشهر فاصله گذاری اجتماعی یک ماه دیگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۷۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندروم پس از کرونا چیست؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، معمولاً افرادی که به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند ظرف چند هفته بهبود می‌یابند. اما بعضی از افراد، حتی کسانی که علائم زیادی ندارند و بیماری‌شان خفیف است ممکن است علائمی داشته باشند که پس از مدت طولانی ادامه پیدا کند. این مشکلات گاهی سندرم پس از کرونا یا کووید طولانی مدت نام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: ویروسی که موجب بی‌خوابی می‌شود سندرم پس از کووید ۱۹

سندرم پس از کووید-۱۹ شامل انواع علائم جدید، برگشتی یا مداوم است که افراد بیش از چهار هفته پس از ابتلا به کووید-۱۹ تجربه می‌کنند. در بعضی افراد، سندرم پس از کووید، ماه‌ها یا سال‌ها طول می‌کشد؛ به گونه‌ای که در بعضی موارد باعث ناتوانی فرد می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که بین یک ماه تا یک سال پس از ابتلا به کووید-۱۹، از هر ۵ فرد ۱۸ تا ۶۴ ساله، حداقل یک نفر یک دچار مشکلاتی می‌شود که ممکن است ناشی از کووید باشد.

ضمن آنکه در میان افراد ۶۵ ساله و بالاتر هم اغلب از هر چهار نفر حداقل یک نفر دچار عوارض پس از بیماری می‌شود بیماری پزشکی دارد که ممکن است ناشی از کووید باشد.

دکتر مصطفی نوری‌زاده، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در گروه بیوتکنولوژی در مورد ابتلای جدید افراد به کرونا می‌گوید: بیماری کرونا ویروس که از اواخر سال ۲۰۱۹ شروع شد تا امروز حدوداً موجب ابتلای ۷۰۴ میلیون نفر به این بیماری شده و در این بین نیز تقریباً ۷ میلیون نفر جان خود را از دست دادند.

به غیر از آنکه این بیماری از لحاظ روانی، سلامت و اقتصاد موجب مشکلاتی زیادی شد؛ این مشکلات همچنان هم ادامه دارند.


آلرژی بعد از کووید

به گفته این استاد دانشگاه یکی از عوارضی که تا به امروز در مورد آن صحبت نشده بوده به وجود آمدن آلرژی بعد از دوران کووید است. این نظریه را مطالعه‌ای که به تازگی در نیچر چاپ شد ثابت کرده است.

این مطالعه که در کشورهای کره جنوبی، ژاپن و انگلستان انجام شد و در آن ۲ میلیون نفر شرکت کردند ثابت کرد کووید ۱۹ موجب افزایش آلرژی در افراد شده است.

افزایش بیست درصدی ابتلا به آلرژی

دکتر نوری زاده می‌گوید: نتایج مطالعات نشان داد افرادی که در این ۴ سال به کرونا مبتلا شدند به میزان ۲۰ درصد بیشتر از دیگر افراد مشکلات آلرژی را تجربه کردند؛ یعنی ویروس کرونا احتمال به وجود آمدن آلرژی را ۲۰ درصد افزایش داده است.

یکی از مشکلات عمده‌ای که بعد از کووید به میزان قابل توجهی افزایش داشت آسم است؛ یعنی افرادی که قبلاً به کرونا مبتلا شده‌اند دو برابر بیشتر از افرادی که به کرونا مبتلا نشدند می‌توانند مشکلات آسم را تجربه کنند.

یکی از واکنش‌های آلرژیک نیز رینیت یا آبریزش بینی است. این مطالعه همچنین ثابت کرده احتمال اینکه افراد مبتلا به کرونا به رینیت مبتلا شوند ۲۵ درصد افزایش داشته است.

مشکلات دو برابری عوارض ابتلای سخت به کرونا

به گفته این استاد دانشگاه در حالت کلی افرادی که بعد از ابتلا به کرونا علائم شدیدتری را تجربه کردند نسبت به افرادی که علائم خفیفی داشته‌اند با احتمال ابتلای بیشتری به مشکلات آلرژیک مواجه شده‌اند. این نسبت در افرادی که علائم شدیدتری را تجربه کردند ۵۰ درصد و در افرادی که علائم خفیف‌تری را تجربه کرده‌اند ۱۴ درصد است.

تشکیل لخته و ابتلا به سکته

نتیجه دیگری که این پژوهشگران حاصل کردند این بود که تزریق واکسن توانسته به میزان قابل توجهی موجب کاهش واکنش‌های آلژیک بعد از کووید شود.

احتمال می‌رود این تأثیر به خاطر تحت تأثیر قرار گرفتن سلول‌های تی از سیستم ایمنی باشد که مطالعات بعدی این نظر را تأیید یا رد خواهند کرد. همچنین تشکیل لخته یا سکته نیز از عوارض دیگر ابتلا به بیماری کرونا به شمار می‌رود.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1227939 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • نتانیاهو بقای اسرائیل را به خطر می اندازد/ ما یک قدم با شکست کامل فاصله داریم
  • بهادری جهرمی: دولت پیگیر حقابه هیرمند بوده و خواهد بود/ توسعه و تقویت همکاری‌های امنیتی بین تهران و اسلام آباد یکی از اهداف سفر رئیسی به پاکستان / تداوم برنامه‌های حمایتی دولت از کشاورزان در سال جاری / آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • تداوم آرامش و ثبات بازار برنج کشور با حمایت دولت
  • پس‌لرزه‌های توئیت عجیب کریمی قدوسی درباره بمب اتم
  • یووال نوح هراری: نتانیاهو بقای اسرائیل را به خطر می اندازد/ شکست او در طول جنگ تصادفی نیست؛ این میوه تلخ چندین سال سیاست های فاجعه بار است/ ما یک قدم با شکست کامل فاصله داریم/ متحدان ما یکی یکی از آنچه در غزه می‌گذرد وحشت زده شده‌اند
  • هشدار جدی سعید حجاریان درباره تداوم فعالیت گشت ارشاد و احتمال افزایش قیمت بنزین
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • فاصله بین قیمت واقعی فولاد با نرخ جهانی بسیار است
  • خبر تاج در مورد مراسم برترین‌های لیگ