Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-24@18:18:38 GMT

حمایت از کارآفرین لازمه تحقق جهش تولید

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۷۷۹۵

حمایت از کارآفرین لازمه تحقق جهش تولید

تنها راه نجات حوزه اقتصادی و تولید و مباحث صنعت در حقیقت رفع موانع موجود در فرآیندهای اداری و حذف قوانین دست و پاگیر راه کارآفرینان عرصه تولید است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، چندین سال است که مقام معظم رهبری برموضوعات تولید، احیای تولید، رونق تولید، اقتصاد مقاومتی، جهش تولید و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. تاکید دارند و شعار سال را بر این اساس تعیین و نامگذاری می کنند. این وظیفه دولتمردان و مسئولان ذی ربط است که با ارائه راهکارها مهم باعث رونق تولید در کشورشوند و جهش تولید زمانی اتفاق خواهد افتاد که قدم اول یعنی رونق تولید در کشوراجرا شده باشد.

با توجه به اینکه عزت و استقلال هر کشور با تولید و خود کفایی فراهم می شود بنابراین راه رسیدن به بی نیازی و استقلال از تولید می گذرد به همین دلیل نیز باید تولید کننده مورد توجه قرار بگیرد.

برای افزایش اشتغال باید موانع را از سر راه سرمایه گذاران و تولید کنندگان برداشته شود در صورتی جهش تولید محقق می‌شود که موانع تولید رفع شود.

 

قوانین دست و پاگیر

یکی دیگر از موانع بر سر راه تولید وجود قوانین دست و پاگیر و زاید و بوروکراسی پیچیده است به طوری‌ که در پروسه تولید نه ادارات مربوطه می توانند از این قوانین در برابر تولید کننده کوتاه بیایند و نه چنین قوانینی برای تولید کننده مفید است.

این فرایندهای بروکراتیک ماه‌ها طول می‌کشد و بسیاری از تولیدکننده‌ها درهمین موضع منصرف می‌شوند. این باعث می‌شود کسانی که دارای سرمایه، دانش تولید و … هستند به حوزه تولید وارد نشوند. پس هرقدر بروکراسی تولید کم شود، تولید افزایش خواهد یافت

بالا رفتن آمار بیکاری در سال‌های اخیر در شهرها و روستاهای استان کردستان معضلات بسیاری را برای شهروندان به وجود آورده است و بزرگترین مشکل روستا هم نبود شغل ثابت و درآمد پایدار برای خانواده است.

از طرف دیگر تولید و ایجاد اشتغالزایی در روستا با اعطای تسهیلات به آنان می تواند زمینه ساز مهاجرت معکوس روستائیان به روستا و محل زادگاه خود باشد.

صلاح قادرمرزی یکی از کار آفرینان روستای قادرمرز دهگلان که در سال 89 از روستا به شهر به امید کسب و کار ایجاد اشتغال و در آمد به شهر بانه مهاجرت می کند و تا سال 93 در انجا ماندگار می شود که از سال 93  تا 97 در شهر سنندج و در پاییز 97 به زادگاهش برمی گردد و با راه اندازی کار گاه تولیدی تاروپود بافت فولادی (فنس یا تور حصاری) برای خود و 6 خانواده دیگر به صورت مستقیم ایجاد اشتغال نموده است.

 

بازگشت از شهر به روستا

خانواده آقای قادرمرزی 9 سالی بود که از زادگاهشان دل کنده و به خاطر بیکاری به شهر بانه رفته بودند.

این تولید کننده از 89 تا سال 93 در شهر بانه در شرکت راه سازی شروع بکار می کند تا چرخ زندگی اش را بچرخاند و در سال 93 تا 97 در شهر سنندج به خرید لوازم خانگی مشغول می شود وبا توجه به اینکه از هیاهوی شهر جز شلوغی و آلودگی، چیزی عایدش نمی‌شد تا اینکه یک روز به خود آمد و بی‌خیال زرق و برق شهر‌می شود و تصمیم بازگشت به روستا و زادگاهش می گیرد.

ایجاد کارگاه تولیدی فنس حصاری توسط کار آفرین دهگلانی

فنس نوعی توری فلزی می باشد از مفتول گالوانیزه گرم ساخته می شود و دارای کاربردهای فراوانی می باشد که برای حفاظت از یک منطقه یا ملک خصوصی یا دولتی و مرکز امنیتی استفاده می شود. تورهای حصاری گالوانیزه با مفتول های ویژه ای که یک لایه فلزی روی سطح آن ها را پوشانده بافته شده است.

یکی از راهکارهایی که از دیر باز برای مرز بندی و ایجاد مانع استفاده می شد، حصارکشی بوده است امروزه روش های متفاوتی متداول گشته است که کارایی بالا، نصب آسان و هزینه بسیار مطلوبی را به همراه دارد یکی از ارزانترین حصارهای پر کاربرد استفاده از تورها می باشد.

صلاح می گوید, با توجه به اینکه فنس توری مورد نیاز شهرستان است و به غیر از ما کسی اقدام به تولید آن نکرده است از بدو شروع بدون دریافت تسهیلات با هزینه اقدام به ایجاد کارگاه تولیدی نمودم که خوشبختانه با تلاش و زحمت فراوان در این راه به نتیجه رسیدم و موفق شدم.

 

وی افزود: فروش ما در شهرستان و خارج از استان و خارج از کشور به کردستان عراق هم می تواند باشد اما مشکل ما جهت صادرات خارج از کشور برای عوارض گمرکی به حمایت نیاز داریم.

کارشناسان اقتصادی برای رونق تولید در کشور راه‌حل‌های مختلفی ارائه کرده‌اند. همچنین موانع مهم بر سر راه کسب و کارها را که با برداشتن آنها می‌توان در تولید، رونق ایجاد کرد برشمرده‌اند

وی بیان داشت: برای توسعه این تولیدی تاکنون 320 میلیون تومان تسهیلات دریافت نموده ام اما هنور نیاز کارگاه تامین نشده و برای رونق کارگاه به 600 میلیون تومان دیگر نیاز دارم که در صورت در یافت آن می توانم برای 4 نفر دیگر به صورت مستقیم ایجاد اشتغال نمایم.

این کار آفرین گفت: با توجه به اینکه هدف از پرداخت تسهیلات اشتغالزایی روستایی، ارتقای تولید، تثبیت جمعیت روستایی و جلوگیری ازمهاجرت روستائیان است با اعطای این تسهیلات و تدوین طرح های اشتغال زایی مناسب با توجه به پتانسیل های مناطق روستایی می توان ضمن افزایش اشتغال جوانان شاهد مهاجرت معکوس مردم به مناطق روستایی باشیم.

وی از جوانان استان خواست با پشتکار وارد عرصه کار آفرینی شوند که اگر با پشتکار وارد این عرصه شوند مطمئنا موفق خواهند شد که موفقت خود را نتیجه تلاش یکساله عنوان کرد

قادرمرزی از صنعت، معدن و تجارت، بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه دهگلان واداره تامین اجتماعی بخاطر حمایت از این کارگاه نوپا قدردانی کرد.

تخصیص تسهیلات اشتغالزایی با بهره کم به مناطق روستایی می تواند موجب ایجاد اشتغال جلوگیری ازمهاجرت و مهاجرت معکوس شده و برخی ساکنان را از حاشیه شهرها به ماندن در زادگاههای خود و رونق دوباره تولید امیدوار کند.

هرچند خدمات ارائه شده در روستاها، نشان دهنده اهمیت توسعه روستایی، تولید و اشتغال و ایجاد امکانات مورد نیاز برای این قشر عظیم است در واقع نگاه به روستاها نه تنها با هدف رونق و توسعه روستایی، بلکه باید با رویکرد جلوگیری از گسترش حاشیه نشینی و مهاجرت از روستاها و تبدیل آن به مهاجرت معکوس به روستاها می باشد.

از همین رو می‌توان کلید اصلی حل مشکلات کشور را برداشتن موانع تولید ملی و تحریک تولید و رونق بخشیدن به آن دانست.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ایجاد اشتغال مهاجرت معکوس تولید کننده رونق تولید جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۷۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه نخست استان همدان در تحقق اشتغال به رزن رسید

ایسنا/همدان فرماندار رزن گفت: شهرستان رزن در دومین سال متوالی در تحقق اشتغال رتبه نخست استان همدان را کسب کرد.

علی‌اصغر غفاری‌آثار در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس آخرین گزارش سامانه رصد، شهرستان رزن شاهد تحقق ۱۴۲ درصدی در حوزه اشتغال است.

وی تعهد اشتغال  امسال شهرستان رزن را ۱۳۰۸ نفر برشمرد و تصریح کرد: در این رابطه به دنبال تحقق اشتغال بیش از تعهد خود هستیم و برای تحقق اشتغال ۱۸۵۶ نفر برنامه‌ریزی شده است.

غفاری‌آثار اضافه کرد: شهرستان رزن توانسته است رتبه نخست در دومین سال متوالی را در حوزه اشتغال کسب کند و با اختلاف ۲۰ درصدی نسبت به شهرستان دوم در سطح استان قرار دارد.

وی در ادامه با اشاره به رتبه نخست رزن در مقاوم‌سازی مسکن تصریح کرد: شهرستان رزن رتبه نخست مقاوم‌سازی و بهسازی مسکن را در سطح کشور داراست و شاخص بهسازی مسکن روستایی رزن در سامانه بهسازی بنیاد مسکن ۱۰۶ درصد ثبت شده است.

غفاری‌آثار افزود: در سال گذشته ۹۲ درصد تسهیلات بنیاد مسکن شهرستان در زمینه تسهیلات مسکن جذب شد این در حالیست که میانگین استانی در این رابطه ۶۲ درصد بوده است.

وی در ادامه با اشاره به تسهیلات پرداختی سال گذشته این شهرستان در رابطه با تسهیلات ازدواج خاطرنشان کرد: در سال گذشته تعداد ۹۹۳ فقره تسهیلات ازدواج  با اعتباری افزون بر ۳۰۳ میلیارد تومان در سطح شهرستان به متقاضیان پرداخت شده است.

غفاری‌آثار همچنین افزود: در شهرستان رزن ۱۱۷۶ فقره  تسهیلات فرزندآوری با اعتباری افزون بر ۵۰ میلیارد تومان به زوج‌هایی که طبق قانون شامل دریافت تسهیلات بودند، پرداخت شده است.

وی در ادامه با اشاره به احداث و ساخت چهار زمین چمن مصنوعی در روستاها و دو چمن مصنوعی در دو شهر رزن و دمق گفت: در سال گذشته تعداد چهار سازمان مردم نهاد در شهرستان رزن در حوزه‌های امور اجتماعی، جوانان و ازدواج تأسیس شد و تعداد سازمان‌های مردم نهاد شهرستان به  هفت سمن افزایش پیدا کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • رتبه نخست استان همدان در تحقق اشتغال به رزن رسید
  • تعاونی خیرین با هدف توسعه اشتغال و تولید ایجاد شود
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد/ تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است
  • تحقق ۱۱۴ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان بهار
  • فعالیت بزرگترین واحدِ تولید شویندهِ جنوبشرق با همت کارآفرینِ کرمانی
  • حفظ ثبات و امنیت پایدار ، لازمه تحقق اهداف اقتصادی
  • لزوم حفظ ثبات و امنیت پایدار به‌عنوان لازمه تحقق اهداف اقتصادی
  • حمایت از کارآفرینی برای افزایش تولید و اشتغال ضروری است