Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-24@23:55:28 GMT

پیام «عبدالوهاب شهیدی» به مردم ایران

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۷۹۹۶

پیام «عبدالوهاب شهیدی» به مردم ایران

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، شهیدی ـ خواننده پیشکسوت موسیقی سنتی ایران، نوازنده ساز عود و آهنگساز ـ در پیامی سال نو را به ایرانیان، هنرمندان ایرانی و هنردوستان تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که برای همه سال خوبی باشد و ناراحتی‌های به‌وجود آمده از بین برود.

این هنرمند که ۹۸ سال سن دارد، با پیوستن به پویش «مشاهنر» علاوه بر انتشار این پیام، بخش‌هایی از یکی از اجراهای قدیمی خود را که با هنرنمایی و تار جلیل شهناز همراه است، به مردم کشورش تقدیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در توضیح جایگاه هنری عبدالوهاب شهیدی در موسیقی ایرانی همین بس که محمدرضا شجریان او را «اعتبار موسیقی ایران» دانسته است و هوشنگ ابتهاج درباره او گفته «شهیدی همیشه برای من یک تصویر از آرزویی بود که درباره هنرمند داشتم. همیشه می‌توانستم به‌عنوان یک هنرمند به او تکیه کنم؛ به اخلاق هنری و به اخلاق انسانی‌اش.»

شهیدی متولد سال ۱۳۰۱ در «میمه» اصفهان است. او از اوایل دهه ۱۳۲۰ فعالیت هنری خود را با فراگیری آواز، سنتور و عود نزد اسماعیل مهرتاش آغاز کرد. او به‌جز آواز خواندن و آهنگسازی، نوازنده‌ای منحصر به‌فرد با ساز عود است، که این ساز را ایرانی می‌نواخت. او همچنین سابقه همکاری با استادانی مانند جلیل شهناز، فرامرز پایور، علی‌اصغر بهاری، حسین تهرانی، رحمت‌الله بدیعی، حسن ناهید و محمد اسماعیلی دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کروناویروس جهش تولید مناجات شعبانیه عبدالوهاب شهیدی هنرمند موسیقی خواننده آهنگساز پیشکسوت پویش مشاهنر کروناویروس جهش تولید مناجات شعبانیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۷۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاستمدار صهیونیست: الان وقت ورود به جنگ با ایران نیست

ارایل لین سیاستمدار صهیونیستی، با انتقاد از تصمیم دولت رژیم صهیونیستی برای ترور سردار زاهدی، این اقدام را در شرایط فعلی یک تصمیم کوته بینانه بیان می کند.

سرویس جهان مشرق - ارایل لین، سیاستمدار راستگرا و عضو حزب لیکود، در گزارشی به این موضوع میپردازد که نباید بخاطر درخواست احساسی عده ای در داخل جامعه رژیم صهیونیستی، با ایران وارد جنگ شد چرا که اکنون اسرائیل توانایی انجام چنین کاری را ندارد و عملیات ترور سردار زاهدی، یک اقدام کوته بینانه بود.

ارایل لین در این گزارش می نویسد:

«از زمان حمله ایران، فضای شکل گرفته در اسرائیل که ریشه های عاطفی آن را به راحتی می توان فهمید، این است که اسرائیل باید به حمله ایران پاسخ دهد. این فضا و اظهارات متعدد آن، از جمله برخی گزارش ها در رسانه ها، مرا به یاد کتاب "رژه حماقت" باربارا تاچمن می اندازد، که در آن او توصیف می کند که چگونه کل ملت ها، در حماقتی که توصیف آن دشوار است، در کشمکش‌های غیرضروری فرو می‌روند که به بهای ریخته شدن خون‌های زیادی از آنها تمام شد ولی هیچ سودی برای آنها نداشت.»

کشور ناقص: اکنون زمان ورود جنگ با ایران نیست

«هنگامی که تصمیم به ترور ژنرال محمدرضا زاهدی گرفته شد، این مارپیچ اغاز شد. آیا بازدارندگی یا تضعیف خاصی در طرف ایرانی ایجاد شده است؟ نه. افسران جوان‌تر از او با شور و اشتیاق بیشتر و اراده قوی‌تر برای انتقام او، جای وی را پر می کنند.»

«حقیقت این است که ما برای خودمان در نتیجه این حذف مستقیم تا حدی زیادی تهدید ایجاد کردیم، زیرا می‌دانستیم که ایران «باید پاسخ دهد». بعد از اینکه ایران واقعاً پاسخ این اقدام ما را داد، بسیاری برای حفظ غرور خود، چه در مقابل مردم ایران و چه در مقابل سایر کشورهای جهان، گفتند که ما هم «باید» پاسخ دهیم. سپس ایران به ما گفت که اگر به پاسخ آن پاسخ دهیم، پاسخی تهاجمی‌تر خواهد داد.»

«کسانی که ترور ژنرال ایرانی را تایید کردند، آیا تحولات کنونی را پیش بینی کرده بودند؟ آیا آنها به درستی ارزیابی کردند که این ما را به کجا می برد؟ اگر پاسخ مثبت است، باید بگوییم که آنها روی سرنوشت کشور شرط بندی کردند و اگر پاسخ منفی است، معلوم است که تصمیم گیری رهبران، کوته فکرانه و کوته بینانه است.»

«ما هفت ماه است که در نوار غزه در وضعیت جنگی هستیم. ربوده شدگان ما - ۱۳۳ نفر - در زیر زمین در حال نابودی هستند. ده ها هزار نفر از ساکنان شمال در خانه های خود نیستند. آیا اکنون زمان مناسبی برای جبهه سوم علیه ایران است؟ من فکر می‌کنم حتی کسانی که معتقدند جایی برای حذف این ژنرال ایرانی وجود داشت، قبول دارند که زمان‌بندی انجام شده برای این اقدام،‌ تاسف‌آور بود.»

«برای بالا بردن سطح فرماندهی ارشد نظامی و سیاسی که در ۷ اکتبر شکست خورد، نباید بر اساس نگاه احساسی "باید پاسخ دهیم" عمل کرد، بلکه باید بر اساس یک قضاوت تحلیلی که مشخص می کند در یک دیدگاه کلی، چه سود و زیان برای ما خواهد داشت،‌ عمل کرد.»

«امروز ما در واقع یک کشور ناقص هستیم. مطمئناً اکنون زمان ورود جنگ با ایران نیست، در حالی که کاملاً واضح است که ما نمی توانیم در برابر حمله ایران بدون مشارکت عملیاتی ایالات متحده و سایر کشورهای ائتلاف مقاومت کنیم.»

«ما آزاد نیستیم هر کاری انجام دهیم تا غرور فرماندهان، دولتمردان یا نیازهای عاطفی مردم را براورده کنیم. این دقیقا خط اشتباهی است که به طور مداوم در تاریخ جهان و یهودیان ثابت شده است،‌ اینکه چرا کل ملت ها به دردسر می افتند و هزینه های وحشتناکی را می پردازند که بر عموم مردم تحمیل می شود.»

دیگر خبرها

  • هنرمند ایرانی جایزه طراحی زاکا در توکیو را به خود اختصاص داد
  • میزبانی آذربایجان‌غربی از نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • دورهمی پیشکسوتان عرصه موسیقی و تئاتر استان یزد
  • گزارشی از تولد رادیو در ایران؛ از هیاهوی مردم در میدان توپخانه تا نخستین آوازخوانان
  • تحول بی نظیر موسیقی مدرن با آلبوم جدید مُجال
  • دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار می‌شود
  • شهیدی که مغز متفکر مقاومت فلسطین بود
  • پیام رئیس جمهور خطاب به مردم پاکستان به زبان اردو
  • سیاستمدار صهیونیست: الان وقت ورود به جنگ با ایران نیست