Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-20@01:33:48 GMT

امیدو حفظ‌ روحیه ،مهمترین عامل برای مقابله با کروناست

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۸۶۳۵

امیدو حفظ‌ روحیه ،مهمترین عامل برای مقابله با کروناست

دکتر مهدی سیاح برگرد پنجشنبه شب در برنامه تلویزیونی که از شبکه استانی خوزستان پخش شد اظهار داشت: بحران بیماری کرونا باعث شده که سبک زندگی انسان ها تغییر کند و اگر نتوانیم با این تغییر کنار بیاییم قطعا دچار مشکل خواهیم شد، مردم خیلی از کشورها با وجود کرونا تغییراتی در سبک زندگی شان ایجاد کردند و ما نباید از این موضوع مستثنی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نباید مدام فکر کنیم که این بیماری چه روزی به پایان می رسد چرا که این موضوع باعث اذیت ما می شود. نباید به خبرهای نادرست و کذب که روزانه در فضای مجازی نشر داده می شود، تکیه کرد بلکه باید به منابع رسمی رجوع کرد چون مطمئن تر هستند. 

این متخصص اعصاب و روان با اشاره به اینکه باید به یکدیگر انرژی مثبت انتقال دهیم گفت: بهتر است تصویر و فیلمی که صحت آن تایید نشده است برای یکدیگر ارسال نکنیمچون باعث آسیب روانی می‌شود. 

وی با بیان اینکه بحث معیشت و اقتصاد خانوارها مهمترین مسئله در بحران اخیر است گفت: در شرایط موجود و حتی بعد از سپری شدن این بحران که برخی ها بیکار شده اند بهترین راهکار درک احساسات همدیگر است و باید مراعات حال یکدیگر را بکنیم این موضوع باعث می شود که مسائل راحت تر حل شود.

سیاح برگرد گفت: در شرایط موجود بار کار خانم ها بیشتر شده لذا باید به آنها کمک کرد و لازم است که آقایان تحمل خود را بیشتر کنند. در این ایام ساعات استراحت شبانه روزی مردم تغییر کرده که باید مراقب این موضوع باشیم همچنین نباید اجازه دهیم این تغییر سبک به زندگی روزمره ما آسیبی وارد کند.

وی ادامه داد: کودکان و فرزندان یکی از مهمترین کسانی هستند که در بحران ها بیشترین آسیب را می بینند لذا باید یک سری مراقبت ها و آموزش های لازم را انجام داد تا فرزندانمان کمتر درگیر این بیماری شوند. 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: از جمله مواردی که در بحران ها اتفاق می‌افتد احساس گناه بعد از پایان بحران است و این احساس در خصوص بیماری کرونا وجود دارد. اگر خدای نکرده به دلیل سهل انگاری یکی از عزیزانمان را به واسطه کرونا از دست دهیم آن موقع احساس گناه خواهیم کرد لذا باید تمام موارد ایمنی و بهداشتی را رعایت کنیم.

وی افزود: مهمترین اقدام برای مقابله با کرونا کمک کردن به یکدیگر است تا از این بحران رد شویم. اگرچه قرنطینه سخت است اما یادمان باشد شاید فرصت دیگری نباشد که بتوانیم در کنار عزیزانمان باشیم.

ویروس کرونا که کووید – ۱۹ نیز نامیده می شود، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تاکنون به بیش از ۲۰۰ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا انرژی زندگی روزمره سازمان بهداشت جهانی کودکان هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۸۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موشن گرافی: مهمترین سامانه های پدافندی ایران | خاری در چشم دشمنان

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • (ویدئو) استفاده از سگ‌ها برای روحیه دادن به بیماران بخش مراقبت‌های ویژه
  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • تضعیف تلاش‌های مقابله با بحران آب‌وهوایی با تولید پلاستیک
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • موشن گرافی: مهمترین سامانه های پدافندی ایران | خاری در چشم دشمنان
  • ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است
  • تمهیدات فرودگاه‌های سیستان‌وبلوچستان در مقابله با بحران سیل
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد