Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق آخرین آمار جهانی تاکنون یک میلیون و ۱۶ هزار و ۲۵۸ نفر در جهان به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند؛ کشور آمریکا با ۲۴۵ هزار و ۳۴۱ مبتلا در صدر قرار گرفته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بر اساس آخرین آمار پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا این لحظه یک میلیون و ۱۶ هزار و ۲۵۸ نفر در جهان به ویروس کرونا (کووید ۱۹) مبتلا شده‌اند که از این تعداد ۵۳ هزار و ۲۳۵ مبتلا جان خود را از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از مجموع تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان، تاکنون ۲۱۳ هزار و ۱۲۶ نفر بهبودیافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست بدهند.

کشور آمریکا به عنوان نخستین کشور از لحاظ تعداد مبتلایان در جهان، با افزایش ۳۰ هزار و ۴۱ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته به مجموع ۲۴۵ هزار و ۳۴۱ مبتلا رسیده است؛ تا این لحظه ۶ هزار و ۹۵ مبتلا در این کشور جان خود را از دست داده‌اند.

کشور ایتالیا که بعد از آمریکا در رده دوم کشور‌های جهان قرار دارد، با افزایش ۴ هزار و ۶۶۸ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته به مجموع ۱۱۵ هزار و ۲۴۲ مبتلا رسیده است؛ در این کشور ۱۳ هزار و ۹۱۵ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

کشور اسپانیا با افزایش ۷ هزار و ۹۴۷ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته به مجموع ۱۱۲ هزار و ۶۵ مبتلا رسیده است؛ این کشور از لحاظ تعداد مبتلایان در رده سوم جهان قرار دارد؛ تاکنون ۱۰ هزار و ۳۴۸ مبتلا در این کشور جان خود را از دست داده‌اند.

کشور‌های آلمان، چین و فرانسه نیز به ترتیب با ۸۴ هزار و ۷۹۴، ۸۱ هزار و ۶۲۰ و ۵۹ هزار و ۱۰۵ مبتلا در رده‌های چهارم تا ششم دنیا جای گرفته‌اند.

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشور‌های چین، اسپانیا و آلمان به ترتیب با ۷۶ هزار و ۵۷۱، ۲۶ هزار و ۷۴۳ و ۲۲ هزار و ۴۴۰ بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا ویروس آمار جهانی کرونا کرونا کرونا در جهان دست داده اند جان خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۸۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های نظامی در جهان به بالاترین میزان خود در ۱۵ سال گذشته رسید

موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم (SIPRI) روز دوشنبه اعلام کرد که هزینه‌های نظامی جهانی در سال ۲۰۲۳ برای نهمین بار متوالی به بالاترین میزان خود رسیده است و این رقم از هزینه‌های سال قبل بیشتر شده است.

براساس گزارش القدس العری، گزارش جدید منتشر شده توسط سیپری، هزینه‌های نظامی تعدیل شده بر اساس تورم در سال ۲۰۲۳ با ۶.۸ درصد افزایش به ۲.۴۴ تریلیون دلار در مقایسه با ۲.۲۴ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۲ رسیده است. این موسسه گفت این بزرگترین افزایش سالانه از سال ۲۰۰۹ است

این گزارش نشان داد که ده کشور اول هزینه‌های نظامی خود را به میزان قابل توجهی افزایش دادند. جنگ روسیه و اوکراین نیز عامل این افزایش بی سابقه است. لورنزو اسکارازاتو، محقق موسسه سیپری گفت: تمام مناطقی که ما بررسی کردیم افزایش هزینه نظامی داشته اند. این به ما چشم اندازی از جهانی می‌دهد که احساس امنیت کمتری می‌کند و ممکن است به جای ابزار‌های دیپلماتیک به امنیت سخت متوسل شود.

اسکارازاتو ادامه داد: کشور‌ها تنش و بی‌ثباتی را احساس می‌کنند و بنابراین به جای پیروی از روش‌های دیپلماتیک، به امنیت شدید متوسل می‌شوند، بنابراین بیشتر در هزینه‌های نظامی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

آمریکا با ۹۱۶ میلیارد دلار همچنان در صدر فهرست هزینه‌های نظامی قرار دارد. این کشور به تنهایی بیش از یک سوم یا ۳۷ درصد از هزینه‌های نظامی جهان را تشکیل می‌دهد، تقریباً سه برابر هزینه‌های چین که در رتبه دوم قرار دارد.

چین حدود ۲۹۶ میلیارد دلار برای ارتش هزینه کرد که نشان دهنده ۱۲ درصد هزینه‌های جهانی است که نسبت به سال قبل ۶ درصد افزایش داشته است. هر دو کشور با هم حدود نیمی از هزینه‌های جهانی را در سال ۲۰۲۳ به خود اختصاص داده اند

بر اساس این گزارش، در مجموع کشور‌هایی که در هفت رتبه اول قرار دارند مانند روسیه که از سال ۲۰۲۲ در جایگاه سوم قرار دارد و پس از آن هند و عربستان سعودی قرار گرفتند، ثابت هستند.

آلمان بار دیگر در رتبه هفتم در میان کشور‌هایی که بیشترین هزینه را به خرج می‌دهند، پس از انگلیس قرار گرفت. اسکارازاتو در همین راستا گفت که آلمان اغلب به دلیل نرسیدن به هدف تولید ناخالص داخلی ۲ درصدی ناتو مورد انتقاد قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • تولیدات خراسان شمالی به ۳۸ کشور جهان صادر می‌شود
  • افزایش آمار حمله قاچاقچیان به نیروهای جنگلبانی/ تعداد نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی 14 درصد استانداردهای جهانی است! سازمان منابع طبیعی در دفاع از نیروهای خود ناتوان است
  • هزینه‌های نظامی در جهان به بالاترین میزان خود در ۱۵ سال گذشته رسید
  • افزایش مبتلایان به سرطان در بلخ
  • کاهش ۱۰ درصدی تعداد کشته‌های تصادفات جاده‌ای از امسال اجرایی می‌شود
  • شورای امنیتِ کی؟
  • فروردین ۱۴۰۳ و آشتی‌ای که میان مردم و هنر هفتم رقم خورد
  • ابتلای حسن یزدانی به درد دیوید تیلور؟