Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا نیکزادی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: تنها بحث ایمن بودن عشایر مطرح نیست بلکه سعی ما بر این بوده است تا با اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و قطع ارتباط ساکنان این مناطق با حوزه شهری از ورد و شیوع ویروس کرونا در میان عشایر جلوگیری کنیم .

وی گفت : تاکنون مواردی از ابتلا به ویروس کرونا مربوط به عشایر اعلام نشده و دلیل اصلی آن را می توان هوشیاری و همکاری عشایر و عمل به توصیه های پزشکی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیکزادی خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی های  لازم به طریق مختلف از مجموعه اداره کل امور عشایر و تشکل ها صورت گرفته است و دستگاه های مرتبط از جمله مراکز بهداشت و گروه های جهادی نیز خدمات مطلوبی را به عشایر ارائه نموده اند.  

وی در رابطه با نیازهای عشایری در راستای پیشگیری از شیوع و انتقال ویروس کرونا گفت: از جمله اقلامی که عشایر در این بحران به آن نیاز دارند ماسک، دستکش و مواد ضد عفونی کننده و دستگاه های محلول پاش و بسته های کمک معیشتی و ضدعفونی ماشین آلات منطقه است ضمن اینکه بسته های علوفه مورد نیاز دام های عشایر قبل از ورود به مناطق عشایری ضد عفونی و گند زدایی می شود.

مدیرکل امور عشایری شمال استان با اشاره به اینکه آبرسانی به شکل مرتب به این مناطق انجام می شود افزود: سعی ما بر این است تا اقلام مورد نیاز عشایر را به ویژه آرد، نفت، کپسول گاز را  توسط شرکتها در منطقه با رعایت ضوابط بهداشتی توزیع شود.  

وی با بیان اینکه تیم های سیار پزشکی عمدتا در اکثر مناطق وجود دارند گفت: راه های ارتباطی تعریف شده با جوامع عشایری سامانه پیامکی موجود و سرگروه های عشایری می باشند که اخطاریه ها و اطلاعیه ها را از طریق سامانه و برای ارتباط دو سویه بیشتر از طریق سرگروه های عشایری و با در اختیار گذاشتن تلفن مسئولین و همکاران شیفت اداری به عشایر، درخواستهای آنها دریافت، بررسی و اقدامات لازم صورت می گیرد.

نیکزادی همچنین گفت: با توجه یه اینگه عشایر از مراتع  جهت تعلیف دام استفاده می نمایند مهلت و تمدید حضور ان ها فقط منوط به موافقت منابع طبیعی آن حوزه می باشد که مکاتبات لازم آن در سطح ملی و محلی انجام شده است.

مدیرکل امور عشایری در رابطه با درخواست های عشایر گفت: استمهال وام های بانکی، راهکار فروش دام عشایر ، تامین ماشین جهت کوچ ماشینی، جلوگیری از ورود افراد غیر عشایر به مناطق عشایری توسط نیروهای نظامی و انتطامی  از بیشترین درخواست های عشایر بوده است.

وی دسترسی خانوارهای عشایر را به فضای مجازی و اینترنت از دیگر مشکلات عشایر عنوان کرد و گفت: این درخواست ها کتبا به آموزش و پرورش عشایری اعلام شده است.

برچسب‌ها زندگی عشایری ویروس کرونا کرمان پروندهٔ خبری کرونا و تعویق در کوچ عشایر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری ویروس کرونا کرمان زندگی عشایری ویروس کرونا کرمان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۹۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد

روح الله نظامی مدیر امور عشایر استان مرکزی گفت:  ۳۰۰ کیلومتر از راه‌ها و جاده‌های عشایری در این استان به منظور برطرف کردن آسیب‌های ناشی از سیلاب، با هفت میلیارد ریال اعتبار بهسازی و بازگشایی می‌شود.

وی اضافه کرد: سیلاب از مهمترین دلایل صدمه به جاده‌های عشایری و ایلراه‌هاست و بر همین اساس اداره عشایر به منظور تسهیل در تردد و کوچ عشایر عملیات تیغ زنی و بازگشایی را انجام می‌دهد.

نظامی با اشاره به آغاز مطالعات و مستندسازی در حوزه جاده‌های عشایری استان مرکزی اضافه کرد: امسال برای این منظور یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال اعتبار در نظر گرفته شده و طرح هم اکنون در دست مشاور برای انجام مطالعات است.

وی خاطر نشان کرد: پس از انجام مطالعات برخی از جاده‌های عشایر استان با تامین اعتبارات از محل منابع دولتی آسفالت و برخی الی راه‌های مال رو نیز به صورت شوسه احداث می‌شود.

استان مرکزی دارای ۷۷۰ خانواده عشایر با چهار هزار نفر جمعیت است که ۹۰ درصد آنان در شهرستان‌های ساوه و زرندیه مستقر هستند؛ این قشر با ۳۰۰ هزار واحد دامی سبک و سنگین ۲۵ درصد گوشت قرمز استان را تولید می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان
  • آغاز کوچ بهاره عشایر بروجرد
  • اجرای طرح کوله پشتی کتاب در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • نیروگاه خورشیدی برای مناطق عشایری ۵۰ خانواری استان نصب می شود
  • تمدید مهلت نام نویسی مادران روستایی و عشایر برای بیمه رایگان