Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست جمعیت هلال احمر با بیان اینکه از روز شنبه ۵۰۰ هزار بیمار خاص و نادر تحت پوشش هلال احمر قرار خواهند گرفت، گفت: به صورت اورژانسی به ۱۰۰۰ دستگاه ونتیلاتور نیاز داریم که ۵۲ دستگاه با کمک مردم و خیرین خریداری شده است. ۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۳ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ دکتر کریم همتی در گفتگوی ویدئویی با خبرنگاران با بیان اینکه در روزهای پیش‌‌رو و منتهی به ماه مبارک رمضان کمک‌‌هایی برای هموطنان جمع‌‌آوری خواهیم کرد، اظهار کرد: این کمک‌‌ها در اختیار افرادی قرار خواهد گرفت که به دلیل بحران کرونا آسیب دیدند و مشاغل خود را از دست دادند؛ حدود دو میلیون نفر از افرادی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی نیستند و کارمند هم نیستند و در بحران کرونا دچار مشکلات مالی شدند توسط دولت و استانداری‌‌ها شناسایی شدند که طی روزهای آینده و پیش از ماه مبارک رمضان کمک‌‌های مالی و بسته‌‌های معیشتی در اختیار آن‌‌ها قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه دولت‌‌های قدرمند دنیا از پس کنترل بیماری برنیامدند اما ما با وجود تحریم‌‌ها و مشکلات، توانستیم بیماری را مدیریت کنیم اما مکن است به‌‌هرحال به تنهایی از دست دولت‌‌ها کاری برنیاید و حسابی جهت کمک‌‌های مردمی اعلام خواهیم کرد تا به صورت شفاف این کمک‌‌ها را در اختیار افراد آسیب‌‌پذیر در بحران کرونا قرار دهیم.

همتی تصریح کرد: بیماران مبتلا به سرطان و بیماران خاص و نادر مشکلاتی داشتند که از چند روز گذشته اقداماتی شروع کردیم و از روز شنبه 500 هزار نفر از این بیماران را تحت پوشش قرار خواهیم داد و داوطلبین ما به درب منازل این بیماران مراجعه خواهند کرد و اقلام بهداشتی را در اختیار آنان قرار خواهند داد.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات ما کمبود ونتیلاتور بود، خاطرنشان کرد: به طور کلی به 2000 ونتیلاتور و به صورت اورژانس به 1000 دستگاه ونتیلاتور نیاز داریم؛ از سوی مردم و خیرین بعد از فراخوان هلال احمر کمک‌‌های خوبی صورت گرفت و مقرر شد خیرین 100 دستگاه را تأمین کنند و از این 100دستگاه تا این لحظه 52 دستگاه به قیمت تقریبی هر دستگاه 160 میلیون تومان خریداری شده است و با نظر وزارت بهداشت در مناطق محروم و نیازمندتر توزیع خواهد شد.

همتی یادآور شد: با دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا بخشی از غربالگری و تب سنجی مردم نیز به عهده هلال احمر گذاشته شد که با کمک 3400 نفر از جوانان هلال احمر با استقرار 851 اکیپ در مبادی خروجی شهرها غربالگری انجام شد.

اقدامات محافظتی فروشگاه‌های معروف در آمریکا برای جلوگیری از سرقت +تصاویرکشف 7میلیون ماسک، 74میلیون دستکش و 467هزار لیتر الکل توسط تعزیرات در 38 روزآخرین آمار جهانی کرونا/ ابتلای بیش از یک‌میلیون و 16000 نفر در دنیا +جدول

انتهای پیام/

R7573/P/S2,24/CT11 واژه های کاربردی مرتبط هلال احمر ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هلال احمر ویروس کرونا هلال احمر ویروس کرونا هلال احمر تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۰۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتفاقاتی که بعد از زیاده‌روی در مصرف هندوانه در بدن شما می‌افتد

آفتاب‌‌نیوز :

خوردن بیش از حد هندوانه می‌تواند مشکلات زیادی ایجاد کند، از ضعف عضلانی گرفته تا ضربان قلب نامنظم.

این نتیجه در یک مطالعه موردی روی سه بیمار مبتلا به CKD آزمایش شد. این افراد پس از خوردن مقادیر زیاد هندوانه به شدت بیمار شدند؛ اما چرا آن‌ها به مراقبت پزشکی نیاز پیدا کردند؟

پاسخ در این است که هندوانه فقط آب نیست. این میوه آبدار سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که بیشترین آن‌ها پتاسیم است. یک برش هندوانه (تقریباً ۲۸۶ گرم) حاوی ۳۲۰ میلی‌گرم پتاسیم است؛ حدود ۱۲ درصد مقدار توصیه‌شده‌ی روزانه برای زنان و حدود ۹ درصد برای مردان؛ بنابراین برای یک فرد سالم، هندوانه منبع فراوان و خوشمزه پتاسیم است که با توجه به نقش‌های متعدد آن در بدن مفید است. اعصاب ما از پتاسیم برای کمک به انتقال سیگنال‌ها، از جمله سیگنال‌هایی که سبب انقباض عضلانی می‌شوند، حفظ سطوح طبیعی مایع خارج از سلول‌ها و کنترل فشار خون استفاده می‌کند.

در شرایط عادی، پتاسیم اضافی که در این فرآیند‌ها استفاده نمی‌شود توسط کلیه‌ها و از راه ادرار از بدن خارج می‌شود. با این حال، کلیه‌های افراد مبتلا به CKD در فیلتر کردن پتاسیم چندان کارآمد نیستند.

برای سه بیمار مذکور در مطالعه موردی، خوردن بیش از حد هندوانه غنی از پتاسیم منجر به هایپرکالمی شدید آن‌ها شد؛ وضعیتی که در آن پتاسیم زیادی در خون وجود دارد.

بیماران بین ۶.۶ تا ۷.۴ میلی‌مول در لیتر پتاسیم در خون خود داشتند، در حالی که محدوده طبیعی بین ۳.۵ تا ۵.۰ میلی‌مول در لیتر است. هر سه آن‌ها به مدت سه هفته تا دو ماه، هر روز مقادیر زیادی هندوانه به صورت میوه یا آب میوه مصرف کرده بودند.

بیماران توسط متخصصان ویزیت شدند، اما هایپرکالمی همیشه علائم واضح ندارد، همانطور که در مورد یکی از این سه بیمار اینطور بود. با این حال، می‌تواند علائم بسیار جدی هم داشته باشد.

برای مثال، دو بیمار دیگر دچار مشکلات قلبی شدند که به پتاسیم اضافی نسبت داده شد. یکی از آن‌ها ضربان قلبش کندتر از حد طبیعی شده بود و دومی از ایمپلنت دفیبریلاتور که برای بازگرداندن ریتم منظم قلب طراحی شده بود، شوک دریافت کرد.

علائم دیگر می‌تواند شامل ضعف عضلانی، احساس سوزن سوزن شدن، حالت تهوع و در موارد ناگهانی یا شدید، تنگی نفس و درد قفسه سینه شود.

خوشبختانه، هایپرکالمی با وجود خطرناک بودن، قابل‌درمان است. در مورد بیماران مورد مطالعه، درمان فوری آن‌ها دارو بود، اما به همه آن‌ها توصیه شد مصرف هندوانه خود را کاهش دهند. پیگیری چند ماه بعد نشان داد هر سه به این توصیه عمل کردند و در نتیجه سطح پتاسیم آن‌ها به حالت عادی بازگشته بود.

نویسندگان این مطالعه موردی امیدوارند با این تحقیق توانسته باشند خطرات کمتر شناخته‌شده‌ی زیاده‌روی در مصرف هندوانه را برای افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیه روشن کنند.

«هندوانه یک میوه تابستانی محبوب است. اگرچه موز، سیب زمینی و گوجه فرنگی به دلیل ایجاد هایپرکالمی بدنام هستند، اما خطر ابتلا به هایپرکالمی پس از مصرف بیش از حد هندوانه معمولاً نادیده گرفته می‌شود.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پیگیری برای اخذ مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟
  • اتفاقاتی که بعد از زیاده‌روی در مصرف هندوانه در بدن شما می‌افتد
  • ارائه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج در داروخانه هلال احمر
  • ارسال بیش از ۲ هزار موکت و پتو به مناطق سیل‌زده سیستا‌ن‌وبلوچستان
  • کمک‌های هلال‌احمر یزد به مردم مناطق سیل‌زده سیستا‌ن‌وبلوچستان
  • امدادرسانی به ۲۴۵ حادثه در گلستان/حوادث جاده‌ای در صدر
  • ۲۴۵ حادثه توسط نیروهای هلال احمر گلستان پوشش داده شد
  • اعزام ۱۳ نیروی عملیاتی جمعیت هلال احمر بام ایران برای امدادرسانی در چهار حادثه