Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانستن این نکته ضروری است که هرگاه در شرایط قرنطینه خانگی عوارضی شبیه به کوئید ۱۹ ظاهر شوند باید به سرعت گزارش داده و به پزشک مربوطه مراجعه شود.

قبل از هر چیز باید بدانیم که در قرنطینه خانگی روند ارزیابی شرایط اعضای خانواده باید به صورت معمول انجام شود به عنوان مثال:

_ تب پایین‌تر از ۳۸ درجه سانتیگراد همچنین تنگی و سنگینی نفس.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

_ سن فرد زیر شصت و بالای ۵ سال باشد _خانم‌های غیر باردار، افرادی که دچار بیماری مزمن نباشد.

در صورتی که فرد شامل موارد فوق باشد پیشنهاد می‌شود در منزل استراحت کرده و به طور معمول شرایط خویش را تحت نظر قرار دهد.

همچنین برای تقویت سیستم ایمنی بدن، مایعات زیاد مصرف کند و در عین حال می‌تواند از دارو‌های سرماخوردگی که عوارض را کمتر میکنند استفاده کند.

از دیگر نکات ضروری این است که از ماسک استفاده کند و بر شستن دست‌ها و تهویه هوای اتاق مداومت کرده و اقدامات حفاظتی از خویش و خانواده را به خوبی انجام دهد.

پیشنهاد می‌شود فرد در صورت بروز موارد زیر سریعاً برای درمان اقدام کند:

_ با استراحت یک تا دو روزه در منزل شرایط بیماری بهبود نیابد.

_ اخیراً با افرادی که مبتلا به تب یا سرفه بودند تماس داشته یا به اماکنی شلوغ مانند بیمارستان، بازار، بازار‌های محلی رفت و آمد داشته و یا با حیوانات وحشی تماس داشته باشد.

_ افراد سالخورده، بانوان باردار، افراد چاق، افراد دچار بیماری مزمن ریوی یا قلب و عروق، کبد، کلیه و ارگان‌های داخلی افراد با سیستم ایمنی ضعیف.

همان طور که بیان شده است افرادی که دارای شرایط فوق هستند و در صورت بروز بیماری و بعد از قرنطینه خانگی بهبودی نیافتند، در اسرع وقت به بیمارستان مراجعه کنند که برای حضور در بیمارستان و مکان‌های عمومی باید تمام اصول بهداشت فردی و عمومی را رعایت کنند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: پزشک خانواده سیستم ایمنی سرماخوردگی ماسک درمان قلب بیمارستان بیمارستان پزشک دارو درمان ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۰۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندروم درس (Dress) بیماری مرموز ترانه عیلدوستی چیست؟ | این بیماری با بدن ترانه چه کرد و آیا درمان دارد؟

زی‌سان: این روز‌ها بیماری مرموز ترانه علیدوستی سرخط اخبار سینمایی است. ترانه علیدوستی بازیگر محبوبی است و حالا خبر بیماری‌اش بسیاری از سینماگران و طرفدارانش را نگران کرده است.

بیایید ببینیم این بیماری دقیقا چیست و چطور یک نفر می‌تواند به آن مبتلا شود. با زی‌سان همراه باشید.

+ پیشنهاد: فیلمی درباره بیماری ترانه علیدوستی که همه را شوکه کرد!

بیماری ترانه علیدوستی سندروم Dress چیست؟

ترانه علیدوستی یک بیماری که به طور کلی «حساسیت دارویی» توصیف می‌شود گرفته است.

“D.R.E.S.S” مخفف عبارت “Drug Reaction with Eosinophilia and Systemic Symptoms” می‌باشد. گاهی اوقات به آن DIHS (سندرم حساسیت ناشی از دارو) نیز گفته می‌شود. درس (DRESS) یکی از چندین واکنش دارویی شدید، نامطلوب و تاخیری با حساسیت بیش از حد است که می‌تواند در اثر مصرف بیش از ۵۰ داروی تجویزی رخ دهد.

این یک وضعیت بالقوه تهدیدکننده زندگی است که می‌تواند باعث اختلال شدید عملکرد اندام شود و ممکن است فرد مبتلا عوارض طولانی‌مدتی را هم تجربه کند. تشخیص سریع و نظارت دقیق در درمان این عارضه بسیار مهم است.

این نوع واکنش دارویی از این نظر منحصر به فرد است که اولین علائم با تأخیر همراه است و معمولاً پس از دو هفته یا بیشتر از شروع دارو ظاهر می‌شود. حتی پیچیده‌تر از آن این است که DRESS یک وضعیت پیشرونده است که در آن برخی از جدی‌ترین علائم می‌تواند مدت‌ها پس از قطع دارو‌های متخلف رخ دهد.

سندروم درس همچنین اغلب با فعال شدن مجدد ویروسی، به ویژه ویروسِ “HHV-۶” (ویروس هرپس انسانی ۶) همراه است، اما فعال شدن مجدد ویروس‌های دیگر در خانواده تبخال‌های انسانی نیز دیده می‌شود. بیماران با فعال شدن مجدد ویروسی ممکن است دوره شدیدتری از DRESS را تجربه کنند.

اولین علائم DRESS معمولاً تب است که با بثورات پوستی و اغلب تورم صورت همراه است. بسیاری از پزشکان بیمار DRESS را درمان نکرده‌اند و ممکن است حتی به آن مشکوک نشوند.

این در حالی است که در حال حاضر به عنوان یک بیماری «نادر» در نظر گرفته می‌شود که تشخیص داده نشده و کمتر گزارش شده است. از آن جهت این بیماری نگران کننده است که همین مسئله احتمالا باعث می‌شود که این بیماری شایع‌تر از آن چیزی باشد که قبلا تصور می‌شد.

ترانه علیدوستی و همسرش در بیمارستان

سندروم درس با بدن چه می‌کند؟

علائم DRESS می‌تواند به شدت بر اندام‌ها تأثیر بگذارد، اغلب کبد، کلیه ها، ریه‌ها و قلب. این علائم می‌توانند مدت‌ها پس از اولین علائم درس مجدداً ظاهر شوند و بیماران را برای ماه‌ها تحت نظر داشته باشند.

متأسفانه هیچ کسی از سندروم درس مصون نیست؛ چراکه می‌تواند هر فردی را که داروی تجویزی مصرف می‌کند را تحت تأثیر قرار دهد. کاری که هرکس می‌تواند انجام دهد این است که از مهم‌ترین عوارض دارو‌های متخلف آگاه باشد و علائم را رصد و نظارت کند.

یک ارتباط ژنتیکی بین HLA‌های خاص (آنتی ژن لکوسیت انسانی) و دارو‌های خاصی که می‌توانند حساسیت دارویی را القا کنند مشخص شده است. مطالعات کنونی برای ادامه این تحقیق انجام می‌شود و امیدواریم روابط بیشتری بین ژن‌ها و دارو‌های ما شناسایی شود.

اولین گام در کنترل درس، شناسایی و قطع مصرف دارو‌های مقصر است. گام بعدی، اهتمام شدید در نظارت بر علائم، به صورت مداوم است. پیدا کردن یک تیم پزشکی آگاه نیز در این مسیر ضروری است.

در بسیاری از کشور‌های پیشرفته، یک بنیاد سندرم DRESS برای کمک و حمایت از افراد مبتلا تاسیس شده است.

tags # ترانه علیدوستی سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ چرا نئاندرتال‌ها محتویات معده حیوانات را می‌خوردند؟ (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علل عمده آن | آیا خطرناک است؟
  • دلیل و عوارض بیماری ترانه علیدوستی چیست؟
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • سندرم درس (DRESS) چیست؟ / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • سندروم درس (Dress) بیماری مرموز ترانه عیلدوستی چیست؟ | این بیماری با بدن ترانه چه کرد و آیا درمان دارد؟
  • رایج‌ترین علائم ام اس را بشناسید
  • اختلال اضطراب اجتماعی چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • سندروم پس از کرونا چیست؟