Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-18@17:09:18 GMT

امکان حمل مستقیم غلات از کشتی توسط قطار پس از ۱۵ سال محقق شد

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۱۲۴۱

امکان حمل مستقیم غلات از کشتی توسط قطار پس از ۱۵ سال محقق شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راه آهن جمهوری اسلامی ایران، سعید رسولی اظهار داشت: با برنامه‌ریزی انجام شده توسط راه آهن و همکاری ارزشمند سازمان بنادر و دریانوردی، گمرک، شرکت بازرگانی دولتی و شرکتهای حمل و نقل ریلی، از امروز تخلیه محموله اولین کشتی (به نام Summit Succes ) به قطار به صورت مستقیم، در بندر شهید رجایی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه وزن محموله این کشتی ۷۰ هزار تن است افزود: این محموله به سیلوهای شهرهای کرمان، یزد، اصفهان، تهران و مشهد حمل خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی، حفظ کیفیت غله به دلیل حذف تخلیه و بارگیری مکرر و توقف در انبار، کوتاه شدن زمان حمل این کالای استراتژیک و کاهش تلفات و سوانح جاده‌ای را از جمله مهمترین مزایای روش حمل مستقیم غلات برشمرد.

وی ادامه داد: صرفه‌جویی در مصرف سوخت، کمک به حفظ محیط زیست، ارتقا بهره‌وری شبکه و ناوگان راه آهن کشور و عملیات بندری و به طور کلی افزایش سهم حمل ریلی کشور، از دیگر مزیت‌های حمل مستقیم محمولات از کشتی به قطار است.

یادآور می‌شود در گذشته محموله کشتی‌ها بوسیله کامیون به محوطه‌های داخل بندر حمل و تخلیه می‌شد و پس از صرف زمان قابل توجه‌ای جهت انجام تشریفات گمرکی و بندری و انبار، بخشی از آن کالا مجدداً توسط قطار بارگیری و به سمت مقاصد حمل می‌شد.

در شیوه جدید، با حضور مسؤلین بندر و گمرک و سایر دستگاه‌های ذیربط، محموله به صورت مستقیم از کشتی به داخل واگن بارگیری و به سرعت از بندر به سمت مقاصد مختلف، از طریق شبکه گسترده ریلی حمل می‌شود.
 

کد خبر 4891235

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت راه آهن جمهوری اسلامی سعید رسولی حمل و نقل ریلی بندر شهید رجایی ویروس کرونا قیمت نفت سال جهش تولید بورس ایالات متحده آمریکا وزارت صنعت معدن و تجارت بازار سهام بانک مرکزی ایران وزارت نیرو وال استریت ماسک طبی وزارت جهاد کشاورزی محمدباقر نوبخت سازمان برنامه و بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۱۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۱۴ میلیون تن گندم در کشور

مجری طرح گندم کشور گفت: برنامه کشور در توسعه کشت غلات، تولید ۱۴ میلیون تن گندم برای سال زراعی جاری پیش‌بینی شده و برای رسیدن به این هدف، کشت قراردادی و طرح جهش تولید در دیمزارها در رأس برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، سهراب سهرابی در بازدید از مزارع گندم استان اردبیل اظهار کرد: در سال زراعی جاری کشت گندم در ۶ میلیون و ۱۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور هدف‌گذاری شده که ۲ میلیون و ۴۵ هزار هکتار آن به صورت آبی و چهار میلیون و ۶۶ هزار هکتار آن نیز به صورت دیم و آبی است.

وی افزود: برنامه کشور در توسعه کشت غلات، تولید ۱۴ میلیون تن تولید گندم برای سال زراعی جاری پیش‌بینی شده و برای رسیدن به این هدف، کشت قراردادی و طرح جهش تولید در دیمزارها در رأس برنامه‌های جهاد کشاورزی قرار گرفته است.

مجری طرح گندم کشور با اشاره به پیش‌بینی اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها در سطح پنج میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی دیم کشور اظهار داشت: در این راستا، ۳۶۰ هزار هکتار از اراضی زراعی استان اردبیل تحت پوشش این طرح قرار گرفته است.

سهرابی با اظهار نگرانی از عوارض خشکسالی و افزایش دمای هوا در سال زراعی جاری گفت: امسال هم بارش‌ها کاهش پیدا کرده و هم میانگین دمای هوا افزایش داشته و میانگین میزان افزایش آن در کشور ۲.۵ درجه سانتی‌گراد نسبت به بلندمدت بوده است.

وی میانگین افزایش دمای هوا در سال زراعی جاری در استان اردبیل را بیشتر از میانگین کشوری و بیش از ۳ درجه سانتی‌گراد اعلام کرد و افزود: همین دما، شرایط بحرانی خاصی برای مزارع ایجاد کرده و باعث بروز و طغیان برخی آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز شده است.

مشاور معاون وزیر در امور زراعت و مجری طرح گندم کشور با اشاره به افزایش مصرف کودهای شیمیایی و کودهای پتاسه همراه با کود اوره برای مدیریت تنش خشکی بیان کرد: امیدوارم که با مدیریت مزارع، هدف تولید ۱۴ میلیون تن گندم در سال زراعی جاری محقق شود.

در ادامه کمال شهبازی رئیس مرکز تحقیقات استان اردبیل گزارشی از عملکرد، ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و دستاوردهای پژوهشی ایستگاه اردبیل را ارائه و اظهار کرد: ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مغان یکی از سایت‌های اصلی تحقیقات غلات در زمینه مطالعات مربوط به تنش خشکی آخر فصل و بیماری‌های غلات به شمار می‌رود.

کمال شهبازی گفت: ایستگاه تحقیقاتی مغان در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های به‌نژادی اقلیم گرم و مرطوب کشور از ایستگاه‌های مهم بوده به طوری که در سال‌های اخیر در معرفی ارقام جدید غلات نقش اساسی ایفا نموده است.

کد خبر 745250

دیگر خبرها

  • ◄ خلاصه استاندارد UIC 406 در مورد ظرفیت (شبکه ریلی)
  • ◄ یک فروند کشتی با ظرفیت 40 TEU کانتینر یخچالی در بندر شهید باهنر پهلوگیری شد
  • رشد ۷۲ درصدی تخلیه کالاهای اساسی در بندر انزلی
  • رشد ۱۰ برابری صادرات راه آهن تهران در فروردین ۱۴۰۳
  • رشد ۱۰ برابری صادرات راه‌آهن تهران در فروردین ۱۴۰۳
  • پهلودهی یک کشتی با ۴۰ TEU کانتینر یخچالی در بندر شهید باهنر
  • پیش‌بینی تولید ۱۴ میلیون تن گندم در کشور
  • رشد ۷۲ درصدی کالاهای اساسی تخلیه شده در مجتمع بندری انزلی
  • لزوم راه اندازی دهکده لجستیکی در بندر بوشهر
  • افزایش حجم تخلیه و بارگیری کالا در بندر امام خمینی