Web Analytics Made Easy - Statcounter

قیمت نفت با امید به زنده بودن «توافق کاهش تولید» پس از ثبت بیشترین افزایش روزانه در روز گذشته، امروز 2.97 دلار رشد کرد و بشکه ای 32.91 دلار فروخته شد.

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از رویترز، نفت برنت کاهش قیمتی را که در ساعات اولیه مبادلات بازارهای اروپایی در روز جمعه ثبت کرده بود، جبران و به بالای 30 دلار در هر بشکه رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افزایش قیمت ناشی از این بود که هنوز توافق کاهش تولید برای تقویت قیمت نفت زنده است.

هر بشکه نفت برنت با 2.97 دلار افزایش 32.91 دلار فروخته شد. نفت برنت روز گذشته 47 درصد افزایش قیمت ثبت کرد که بالاترین رقم افزایش روزانه تاکنون بوده است؛ پس از آن 21 درصد از این افزایش را از دست داد اما هنوز از نیمی از 66 دلار که در پایان سال 2019 معامله شد کمتر است.

هر بشکه نفت خام آمریکا با 1.23 دلار افزایش 26.55 دلار فروخته شد. این نوع نفت روز گذشته 24.7 درصد افزایش ارزش را ثبت کرد.

دونالد ترامپ دیروز مدعی شد که واسطه توافقی میان روسیه و عربستان برای کاهش تولید 10 تا 15 میلیون بشکه نفت در روز شده است. این رقم، رقمی بی سابقه است و 10 تا 15 درصد عرضه جهانی نفت را شامل می شد. ترامپ گفته هیچ پیشنهادی برای کاهش تولید نفت آمریکا نداده است.

عربستان در روز پنج شنبه خواستار نشست اضطراری اوپک پلاس شد و اعلام کرد در نظر دارد تا به توافقی عادلانه برای ثبات بازار نفت برسد.

خالد الفاضل، وزیر نفت کویت گفت کشورش از دعوت عربستان برای نشستی میان اعضای اوپک و کشورهای تولیدکننده غیراوپکی (اوپک پلاس) به منظور کاهش عرضه نفت و متوقف کردن مسیر حرکتی قیمت نفت حمایت می کند. (جزئیات بیشتر)

وزارت انرژی آذربایجان اعلام کرد نشست گروه اوپک پلاس قرار است در 6 آوریل (18 فروردین) و به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شود.(جزئیات بیشتر)

تحلیلگران بانک UBS اعلام کردند در مورد اینکه تولیدکنندگان بتوانند به اجرای یک کاهش قابل توجهی تعهد بدهند، تردید دارند و انتظار دارند که قیمت نفت دوباره تحت فشار قرار بگیرد.

تحلیلیگران بانک گلدمن ساکز معتقدند: «حتی اگر توافقی صورت بگیرد، هماهنگی مورد نیاز با تاخیر و صورت اجرای تدریجی صورت می گیرد.»

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: نفت دونالد ترامپ دلار کرونا اوپک پلاس کاهش قیمت کاهش تولید قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۱۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنت ۸۶ دلار و ۶۲ سنت شد

به گزارش قدس آنلاین، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در آسیا در روز دوشنبه کاهش یافته است. تمرکز سرمایه‌گذاران به دنبال کاهش خطر تشدید دشمنی‌ها در خاورمیانه دوباره به زیرساخت‌های بازار بازگشته است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۶۷ سنت معادل ۰.۷۷ درصد کاهش به ۸۶ دلار و ۶۲ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲۲ سنت معادل ۰.۲۶ درصد کاهش ۸۲ دلار و ۹۲ سنت معامله می‌شود.
تحلیلگران عقیده دارند نگرانی‌های اقتصادی دوباره به عامل تاثیرگذار بر بازار نفت خام تبدیل شده است و قیمت نفت تحت فشار افزایش ذخایر نفت خام آمریکا و سیاست‌های فدرال رزرو قرار گرفته که ارزش دلار را بالا برده است.

رئیس فدرال رزرو شیکاگو در روز جمعه جدیدترین سیاستگذار آمریکایی بود که از به تعویق افتادن کاهش نرخ بهره به خاطر توقف روند پایین آمدن تورم خبر داد.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد ذخایر نفت خام این کشور ۲.۷ میلیون بشکه افزایش یافته است. این رقم تقریباً دو برابر انتظار تحلیلگران برای ۱.۴ میلیون بشکه افزایش بوده است.
هر دوی این شاخص‌های نفتی در هفته گذشته پس از اطلاعیه ایران مبنی بر عدم پاسخ به حمله ادعایی رژیم صهیونیستی به خاک این کشور کاهش قابل توجهی داشتند. قیمت نفت بیش از ۳ دلار در هر بشکه قبل از اعلام این اطلاعیه افزایش یافته بود.
مجلس نمایندگان آمریکا در روز شنبه یک بسته کمکی برای اوکراین و و رژیم صهیونیستی تصویب کرد که باعث می‌شود دولت فدرال این کشور تحریم‌هایی علیه ایران و تولید نفت این کشور وضع کند. اما بازار چندان تحت تاثیر این خبر قرار نگرفته چون حتی اگر به تصویب نهایی برسد، روند اجرای آن مشخص نیست.
بررسی این لایحه توسط سنا در روز سه‌شنبه آغاز می‌شود.
ایران سومین تولیدکننده بزرگ نفت اوپک است. صادرات نفت ایران علی رغم تحریم‌های آمریکا به خاطر افزایش تقاضا از سوی چین و شبکه‌های خارج از سیستم مالی آمریکا بالا رفته است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • قیمت طلا سقوط کرد
  • قیمت جهانی طلا کاهش یافت یا افزایش؟
  • چشم انداز قیمت سکه و طلا صعودی نیست
  • سقوط آزاد طلا/ فلز زرد چند قیمت خورد؟
  • قیمت نفت نزولی شد
  • قیمت نفت کاهش یافت
  • چین کمر تسلا را شکست/ حراج خودروهای تسلا برای ماندن در بازار
  • برنت ۸۶ دلار و ۶۲ سنت شد
  • قیمت طلا کاهش یافت