Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: در حال حاضر 130 تخت بخش آی سی یو توسط بیماران کرونایی اشغال است و با توجه به افزایش مراجعین بدحال به بیمارستان‌ها، در آینده به تعداد بیشتری از تخت ICU نیاز و زنگ خطر جدی در استان به صدا درآمده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، ابراهیم سلمانی گفت: از ابتدای شیوع بیماری کووید ١٩ در استان، از دو هزار و 12 نفر نمونه‌گیری انجام‌شده است که جواب آزمایش هزار و 128 نفر مثبت گزارش‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به آمار کاهش بیماران بستری در بیمارستان‌های شهید صدوقی، میبد و اردکان افزود: حدود 50 تخت از تعداد تخت‌های اشغال‌شده توسط بیماران کرونا ویروس در بیمارستان‌های امام جعفر صادق میبد و ضیایی اردکان کاهش‌یافته است و یک بخش (30 تخت) از بخش‌های عفونی بیمارستان شهید صدوقی نیز غیرفعال گردیده است.

سلمانی تصریح کرد: هرچند کاهش موارد بستری را در چند روز اخیر شاهد بودیم ولی تعداد بیماران بدحال به نسبت کل بیماران بستری افزایش پیداکرده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر 130 تخت بخش آی سی یو توسط بیماران کرونایی اشغال است و با توجه به افزایش مراجعین بدحال به بیمارستان‌ها، در آینده به تعداد بیشتری از تخت ICU نیاز و زنگ خطر جدی در استان به صدا درآمده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: هم‌چنین در بیمارستان شهدای کارگر نیز 70 درصد تخت‌های اختصاص داده‌شده به بیماران کرونایی (36 تخت) توسط این بیماران اشغال گردیده است.

سلمانی با اشاره به سی تی های انجام‌شده در بیمارستان شهید صدوقی گفت: در 40 روز گذشته، دو هزار و 58 سی تی در این بیمارستان انجام‌شده است که هزار و 11 نفر به‌صورت سرپایی درمان، 403 نفر در بخش اورژانس بستری و 646 نفر در بخش‌های بیمارستان بستری و تحت درمان قرار گرفتند.

وی افزود: درمجموع در بیمارستان‌های شهید رهنمون و اردکان، هزار و 182 مورد سی تی و در بیمارستان میبد هزار و 188 مورد سی تی ریه انجام‌شده است.

سلمانی با اشاره به تعطیلی اصناف غیرضروری و اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در استان، تأکید کرد: هم استانی‌ها از برگزاری دورهمی های خانوادگی و تردد غیرضروری در سطح شهر جدا خودداری کرده و برای قطع زنجیره ابتلا به کرونا ویروس در خانه بمانند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهید یزد دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان بیماران کرونا شهید صدوقی انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۱۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی نارسایی قلبی را از طریق اسکن پا تشخیص می‌دهد

ایتنا - یک شرکت نوآفرین بریتانیایی ابزاری مجهز به هوش مصنوعی ساخته که قادر است نشانه‌‌های نارسایی قلبی را از پای فرد تشخیص دهد.
هارتفلت تکنالوجیز (Heartfelt Technologies) که در کمبریج مستقر است، می‌گوید فناوری‌اش قادر است بیماران قلبی مرخص‌شده از بیمارستان را از طریق اسکن پای برهنه‌شان تحت نظر داشته باشد تا هرگونه تورمی شناسایی شود، که می‌تواند نشانه‌ای از این باشد که شاید در معرض خطر حمله قلبی قرار دارند.

ورم پا، یا اِدم جلدی (peripheral oedema)، نشانه‌ای از نارسایی قلبی است که از حدود دو هفته قبل از اینکه واقعا اتفاق بیفتد، بروز می‌کند، اما اغلب ممکن است بیمار متوجه آن نشود.

ابزار مجهز به هوش مصنوعی هارتفلت تکنالوجیز را می‌توان در خانه فرد نصب کرد تا به‌صورت خودکار هر بار که از کنارش رد می‌شود، وضعیت پاهایش را رصد کند.

ایده اصلی این است که ابزار در خانه بیمارانی نصب شود که مشکلات قلبی داشته‌اند اما از بیمارستان ترخیص شده‌اند، و این شرکت نوآفرین مدعی است که این کار می‌تواند از مجموع موارد بستری مجدد در بیمارستان تا ۷۵ درصد پیشگیری کند.

دکتر اوریان شاسیو، مسئول بخش علمی در هارتفلت تکنالوجیز، گفت: «[این سیستم] در خانه قرار دارد، به‌صورت خودکار حجم پاهای بیمار را هنگامی که از مقابل دوربین رد می‌شود رصد می‌کند.»

«این دستگاه طوری طراحی شده است تا لازم نباشد بیماران کاری کنند، چیزی بپوشند یا چیزی را به خاطر بسپرند. ما معتقدیم که این تنها روش عملی برای رصد بیماران گاه‌و‌بی‌گاه حرف‌شنو است.»

افراد دچار نارسایی قلبی را می‌توان با داروهای تخصصی درمان کرد، با وجود این، آن‌ها وقتی از بیمارستان مرخص می‌شوند لازم است مدام تحت نظر باشند تا اطمینان حاصل شود داروهای مناسب تجویز می‌شود.

این ابزار که در ابعاد جعبه کفش است از یک حسگر نوری و دوربین سه‌بعدی استفاده می‌کند تا به‌صورت خودکار بیماران را هنگام عبور از مقابلش رصد کند. هارتفلت تکنالوجیز برای نسل اول این ابزار به یک رایانه‌ تک‌بردی رزبری پای (Raspberry Pi) متکی بود، و سپس، سخت‌افزار آن را به همان نوعی که مایکروسافت کینکت (Microsoft Kinect) برای دوربین‌های ایکس‌باکس وان (Xbox One) به کار برد، ارتقا داده است.  

بنا بر اعلام این شرکت، این ابزار، که تحت مقررات تجهیزات پزشکی (MDR) در اروپا مجوز قانونی دارد، در حال حاضر در «نقاط متعددی» در سراسر جهان استفاده می‌شود.

این شرکت گفت: «در عین اینکه ابزار ما به هیچ‌گونه ورود داده از جانب بیمار نیاز ندارد، داده‌ها را می‌توان به‌صورت مداوم و صحیح‌تر از روال فعلی که بیماران خود را ارزیابی می‌کنند جمع‌آوری کرد.»

«برای پزشکان، این جریان مداوم داده‌های با کیفیت خوب به این معنی است که بیماران قادرند عمر طولانی‌تر، و زندگی‌ سالم‌تر داشته باشند و از بستری مجدد در بیمارستان اجتناب کنند.»

دیگر خبرها

  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • قدردانی از خانواده خیر سلامت در بیمارستان واسعی سبزوار
  • کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان یزد
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان
  • هوش مصنوعی نارسایی قلبی را از طریق اسکن پا تشخیص می‌دهد
  • راه اندازی کامل بخش دیالیز بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری تبریز
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر