Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، نیروی دریایی آمریکا، ناخدای ناو هواپیمابر «روزولت» را به دلیل علنی کردن احتمال شیوع ویروس کرونا در میان خدمه این ناو از کار برکنار کرد.

«برت کروزیر» ناخدای این ناو غول‌پیکر چند روز پیش در نامه‌ای به افسران مافوق خود از شرایط نامناسب ملوانان حاضر در این ناو گلایه کرده بود و خواستار پیگیری اوضاع شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین نوشته بود قرنطینه و اجرای سیاست فاصله‌گیری اجتماعی در میان ملوانان و خدمه کشتی ممکن نیست و در نتیجه شیوع کرونا میان آنها بسیار سریع‌تر از تصور خواهد بود.

 کروزیر همچنین با اشاره به اینکه ۵ هزار خدمه حاضر در این ناو در فضای محدودی به سر می‌برند و طبیعتا امکان انتقال کرونا میان آنها بسیار بالا است، خواستار پیاده کردن افراد سالم و قرار دادن آنها در قرنطینه شده بود.

بعد از اینکه مسئولان آمریکایی به درخواست‌های این ناخدا ترتیب اثر ندادند، او تصمیم گرفت محتوای نامه ۴ صفحه‌ای خود را رسانه‌ای کند.

همین موضوع سبب شد تا روز پنجشنبه نیروی دریایی آمریکا به خدمت این ناخدا پایان دهد. «توماس مادلی» فرمانده موقت نیروی دریایی ایالات متحده در همین خصوص با اشاره به اینکه کاپیتان کروزیر دچار «اشتباه شدید داوری» شده است، علت اخراج او را «درز دادن اسناد محرمانه به رسانه‌ها» اعلام کرد.

 مادلی روز پنجشنبه ۲ آوریل در بیانیه‌ای که از سوی سخنگوی او قرائت شد، همچنین اظهار داشت: «انتشار آن نامه به صورت علنی سبب شد تا این باور اشتباه در میان افکار عمومی پدید آید که نیروی دریایی به درخواست‌ها و پرسش‌های او پاسخ نمی‌دهد. این در حالی ست که کاپیتان کروزیر قضاوت بسیار ضعیفی در خصوص شرایط داشته است.»

 مادلی در ادامه مدعی شد: «ما با فرماندهی این کشتی در تماس هستیم و تمام اقدامات لازم برای حفظ ملوانان و خدمه این کشتی را در دستور کار قرار می‌دهیم.»

این تصمیم فرمانده نیروی دریایی آمریکا از سوی اعضای کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان این کشور محکوم شد. اعضای این کمیته در بیانیه‌ای اقدام آقای مادلی را «بی‌ثبات‌کننده» خواندند و افزودند: «این تصمیم فرماندهی نیروی دریایی احتمالا ما را با خطر بیشتری مواجه می‌کند و آمادگی ناوگان ما را در معرض تهدید بیشتر قرار می‌دهد.»

مادلی همچنین با اشاره به اینکه اقدام کروزیر در انتشار این نامه در مطبوعات غیر قابل پذیرش است افزود: «او باید تنها از مسیر اداری و تشکیلاتی موجود در نیروی دریایی آمریکا این مساله را پیگیری می‌کرد.» مادلی همچنین هرگونه فشار برای برکناری این کاپیتان از سوی کاخ سفید را تکذیب کرد.

این تصمیم فرمانده نیروی دریایی آمریکا انتقادات فراوانی را در پی داشته است. سناتور «جک رید» عضو ارشد دموکرات کمیته خدمات نیروهای مسلح در مجلس سنا خواهان پاسخگویی مادلی در خصوص این تصمیم اشتباه شد و افزود: «اخراج کروزیر ما را از تلاش برای حمایت و حفاظت از ملوانان خود در نیروی دریایی باز نمی‌دارد. ضمن اینکه این اقدام پرسش‌های فراوانی پیرامون کارا بودن راهبردهای ما برای مقابله با ویروس کرونا در ناوگان‌های دریایی ایالات متحده پدید می‌آورد.»

ناخدای ناو هواپیمابر روزولت آمریکا در بخش دیگری از نامه‌اش گفته بود با توجه به اینکه آمریکا در شرایط جنگی نیست، باید بیشتر به حفظ جان ملوانان و خدمه ناو روزولت توجه کرد و افرادی که به این ویروس مبتلا نشده‌اند باید برای قرنطینه از کشتی پیاده و در صورت لزوم تحت درمان قرار گیرند.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا در آمریکا بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۱۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ کشته در برخورد دو بالگرد نظامی در مالزی+ فیلم

نیروی دریایی مالزی در بیانیه‌ای اعلام کرد که امروز (سه‌شنبه) پس از برخورد دو بالگرد در هوا در جریان آموزش نمایشی برای نیروی دریایی سلطنتی مالزی، ۱۰ نفر کشته شدند.

براساس گزارش العربیه، نیروی دریایی مالزی با بیان اینکه هر ۱۰ نفر از خدمه این دو هواپیما بودند، اعلام کرد: این سانحه در ساعت ۹:۳۲ صبح امروز در پایگاه دریایی لوموت واقع در غرب ایالت پراک رخ داد.

نیروی دریایی ارتش مالزی اعلام کرد که مرگ همه قربانیان در محل حادثه قبل از اعزام به بیمارستان پایگاه نظامی لوموت برای شناسایی، تایید شد.

سهیمی محمد سهیل، فرمانده عملیات سازمان آتش نشانی و امداد و نجات مالزی گفت: این دو بالگرد در حین پرواز آموزشی با یکدیگر برخورد کرده و سرنشینان در دم جان باختند لذا تیم‌های پزشکی فرصتی برای امدادرسانی نداشتند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • (ویدیو) فوجیان؛ بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین کشتی جنگی چین
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • برخورد ۲ بالگرد نظامی در مالزی با ۱۰ کشته
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • ۱۰ کشته در برخورد دو بالگرد نظامی در مالزی+ فیلم
  • فوجیان؛ بزرگ ترین و پیشرفته ترین کشتی جنگی چین (+فیلم و عکس)
  • آغاز رزمایش دریایی آمریکا-فیلیپین با حضور ۱۷ هزار نیروی نظامی
  • بزرگترین رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین آغاز شد
  • آمریکا سکوهای نفتی را به پایگاه‌‌های موشکی تبدیل می کند