Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-03-29@12:47:49 GMT

مردم باید همچنان در خانه بمانند

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۱۴۸۷

دکتر علیرضا زالی با بیان اینکه هنوز به ثبات و پایداری مورد نظر از نظر گسترش بیماری در تهران نرسیدیم، تاکید کرد: با شتابزدگی و عجله نباید تصمیماتی اتخاذ شود که طرح فاصله‌گذاری اجتماعی را مخدوش کند. مردم باید همچنان در خانه بمانند و مسوولان نیز در ارتباط با همین راهبرد تصمیم‌گیری مقتضی داشته باشند. ناطقان: دکتر علیرضا زالی با بیان اینکه در تهران هنوز در تب و تاب استمرار بیماری قرار داریم، اظهار کرد: آمار بیمارانی که روزانه در تهران به مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند و بیمارانی که در بخش‌های عادی و ویژه بستری می‌شوند نشان می‌دهد که شرایط ما هنوز به آن ثبات و پایداری مورد لزوم نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته وی، مهمترین غفلتی که ممکن است در این شرایط رخ دهد این است که تصور کنیم بر این بحران توفق پیدا کردیم که این موضوع می‌تواند بسیار گمراه کننده و فریبنده باشد و اگر در این شرایط تصمیمات قاطعانه و کارآمد را بطور مستمر ادامه ندهیم ممکن است با شرایط بدتری مواجه شویم.

وی افزود: از اعمال طرح فاصله‌گذاری اجتماعی با شرایط مطلوبی که مورد نظر ما بود بیش از چندروزی نمی‌گذرد و هنوز ما با تکانه‌های بازگشت مسافران نوروزی روبرو نشدیم. البته موضوع نهفتگی این بیماری نیز داستان را قامض‌تر می‌کند.

دکتر زالی با تاکید بر این که مطلقا نباید با شتابزدگی و عجله تصمیماتی اتخاذ کنیم که طرح مهم فاصله‌گذاری اجتماعی را مخدوش کند، گفت: این که تصور کنیم به اوضاع کاملا مسلط شده و از ثبات کاری برخوردار هستیم و زودرس و با شتابزدگی این طرح را تحت شعاع قرار دهیم در واقع یک اشتباه بزرگ راهبردی است.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران افزود:  اگر تصمیماتی اتخاذ کنیم که با راهبرد ماندن در منزل در تناقض باشد مردم سردرگم می‌شوند. به نظرم الان خیلی زود است که بخواهیم تصمیماتی بگیریم که طرح فاصله گذاری اجتماعی را دچار اختلال کند هنوز زمان لازم است و باید در انتظار تکانه‌های بعدی باشیم. موضوع بازگشت مسافران نوروزی و افرادی که در مقطع زمانی فعلی دچار بیماری هستند اما دوره نهفتگی آنان به پایان نرسیده، از جمله این موارد است.

وی خاطرنشان کرد: در تهران هنوز شرایط به آن حد از ثبات نرسیده است که بخواهیم هر گونه تغییر جدیدی در اسلوب خدماتی انجام دهیم. هنوز خیلی زود است و این اقدام زودرس می‌تواند باعث بروز مشکلات شود. اگر در عرصه سلامت کشور با ساده انگاری به این موضوع بیندیشیم و این کاهش مراجعات بیماران در روزهای اخیر که به دلیل تعطیلات نوروزی و برخی مداخلات و محدودیتها رخ داده را نشانه تسلط بر اوضاع و یا مهار بیماری تصور کنیم؛ به تعبیری به جنگ احد می‌ماند.

دکتر زالی این بحران را یک جنگ تمام عیار دانست که اگر در این جنگ تمام عیار بیولوژیکی با ویروس کرونا مراقب نباشیم درست همان سناریوی تنگه احد برای ما پیش خواهد آمد و از موضع بسیار نامربوطی دچار صدمه بسیار شدید و شکست خواهیم شد.

براساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در خاتمه با بیان اینکه هنوز هم بخشی از بیمارستانها و مراکز درمانی در تهران اعم از بخش‌های عادی، اورژانس و ویژه در تسخیر این ویروس قرار دارند و تعداد زیادی از مبتلایان به این بیماری در آنها بستری هستند، تاکید کرد: باید خیلی مراقبت کنیم. مردم معمولا همکاری می‌کنند، اما  به طور طبیعی  بخشی از مشی مردم نیز در تعاقب تصمیم مسوولان است و امیدوارم که تصمیمات متناقض با  نظرات فنی و کارشناسی در این خصوص اتخاذ نشود. منبع: ایسنا برچسب ها: فرمانده ستاد مقابله با کرونا ، کرونا ، خانه ماندن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: فرمانده ستاد مقابله با کرونا کرونا خانه ماندن فاصله گذاری اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۱۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح وزارت بهداشت درباره خانم دکتر بخشی/ علت مرگ هنوز توسط پزشکی قانونی اعلام نشده است

پدرام پاک آیین سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه وزارت بهداشت نسبت به تعویق یکساله طرح خانم دکتر بخشی و انتخاب محل خدمت او با وی همکاری کامل داشت اظهارداشت: در خصوص تعویق یکساله آغاز به طرح خانم دکتر بخشی، تغییر قالب خدمت ایشان از آموزشی به درمانی و همچنین انتخاب شهرستان محل خدمت وی، همکاری کامل را با ایشان به عمل آمد به طوری که تعیین شهرستان نورآباد به عنوان محل خدمت، انتخاب شخص ایشان بوده و وزارت بهداشت در هیچ یک از این مراحل به هیچ گونه خوداظهاری یا مدرکی که حاکی از بیماری روحی ایشان باشد، دسترسی نداشته است.

وی توضیح داد: ایشان طرح تخصص خود را به مدت یک سال به تعویق انداخته بود که وزارت بهداشت، در این زمینه همکاری لازم را با وی به عمل آورده، و با شروع طرح ایشان به فاصله یک سال بعد موافقت شده بود.

پاک آیین افزود: خانم دکتر بخشی یکبار در سال ۱۴۰۱ درخواست جابه جایی محل خدمت خود را بدون اشاره به هرگونه شرایط خاص یا ابتلا به بیماری روحی به کمیسیون تعهدات نیرو‌های متخصص ارائه کرد، اما از آنجا که طرح خود را اساسا آغاز نکرده و به مدت یک سال به تعویق انداخته بود، طبعا درخواست جابه جایی نیز بلاموضوع ماند.

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ هم که سال شروع طرح ایشان است، اساسا درخواستی از سوی ایشان به کمیسیون تعهدات ارائه نشده بود.

پاک آیین اضافه کرد: انتخاب شهرستان محل طرح در استان لرستان و گذراندن طرح در قالب درمانی به جای آموزشی در شهرستان نورآباد، بنا به خواست شخص مرحوم دکتر بخشی با هدف کاهش مدت طرح صورت گرفته و از سوی وزارت بهداشت در این زمینه، مانعی ایجاد نشده و اصراری نیز انجام نگرفته است.

وی با اشاره به اینکه کمیسیون تعهدات نیرو‌های متخصص در صورت مشاهده سوابق بیماری روحی، پرونده دستیاران را به شورای عالی پزشکی ارجاع می‌دهد و شورای مذکور، آنها را برای خدمت به نزدیکترین محل به اقامتگاه ایشان اعزام می‌کند، گفت: با این حال در خصوص خانم دکتر بخشی سوابقی مبتنی بر بیماری در دست نبوده است.

دستیار وزیر بهداشت در پایان تصریح کرد: بر خلاف ادعای برخی رسانه‌های بیگانه در خصوص درج نام ایشان در لیست سیاه وزارت بهداشت، اساسا چنین لیستی وجود نداشته که نام ایشان یا دیگری در آن ثبت شده باشد.

به گزارش ایرنا مرگ این پزشک در دلفان لرستان طی پنجم فروردین درحالی خبرساز شد که برخی  منابع احتمال خودکشی وی را گمانه زنی کردند و عده‌ای نیز مدعی شده بودند که وزارت بهداشت وی را در لیست سیاه قرار داده بوده است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • چرا چین به دنبال ساخت مسکن در تهران است! / پکن همچنان تامین یک سویه منافعش در ایران را جستجو می کند؟
  • توضیح وزارت بهداشت درباره خانم دکتر بخشی/ علت مرگ هنوز توسط پزشکی قانونی اعلام نشده است
  • توضیح وزارت بهداشت درباره خانم دکتر بخشی
  • سختگوی وزارت بهداشت : علت مرگ دکتر بخشی هنوز مشخص نیست
  • سختگوی وزارت بهداشت:علت مرگ دکتر بخشی هنوز مشخص نیست
  • ۱۲ پیشنهاد برای موزه گردی در تهران
  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • ۱۲ پیشنهاد برای موزه‌ گردی در تهران | از موزه استاد انتظامی گرفته تا باغ موزه هنر ایرانی
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!