Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- جدیدترین نظرسنجی‌ها از آمریکا از ناامیدی مردم این کشور در مورد پایان بحران کرونا تا ۲ ماه آینده حکایت دارد. تاریخ انتشار: 15:30 - 15 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۹۶۲۱ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ براساس جدیدترین نظرسنجی انجام شده در آمریکا کمتر از نیمی از مردم این کشور بر این باورند که زندگی روزمره آن‌ها تا ماه ژوئن (خرداد) به حالت عادی بازگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش اِی بی سی نیوز، شیوع گسترده کرونا در آمریکا سبب شده تا بیش از نیمی از مردم این کشور از بازگشت به زندگی عادی تا اوایل ماه ژوئن ناامید باشند.
براساس نظرسنجی مشترک «اِی بی سی نیوز» و «ایپسوس» که امروز منتشر شد، کمتر از نیمی از آمریکایی‌ها یعنی ۴۴ درصد بر این باور هستند که زندگیشان تا ماه ژوئن به حالت عادی بازمی گردد. ضمن این که از هر ۱۰ آمریکایی بیش از ۹ نفر می‌گویند که کرونا زندگی عادی آن‌ها مختل کرده است.
این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد میزان اضطراب مردم آمریکا از ابتلا به این بیماری در قیاس با ماه مارس به ۲ برابر افزایش یافته است.   بیشتر بخوانید:  شمار مبتلایان به کرونا از مرز یک میلیون نفر گذشت
۹۷ درصد دموکرات ها، ۸۰ درصد جمهوریخواهان و ۹۲ درصد مستقل‌ها اعلام کردند که نگران نوع برخورد «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور این کشور با بحران کرونا، چگونگی رفع بحران و بازگشت به زندگی عادی هستند.
براساس تازه‌ترین پیش بینی‌ها توسط مقام‌های آمریکایی، ۱۰۰ تا ۲۴۰ هزار نفر از مردم این کشور جان خود را به دلیل ابتلا به کرونا از دست خواهند داد.
آمریکا که تاکنون ۲۴۵۳۴۱ مورد ابتلا به کرونا و ۶۰۹۵ مورد مرگ و میر ناشی از این بیماری را ثبت کرده با بحران کمبود امکانات و تجهیزات پزشکی و بهداشتی نیز مواجه است.
به گزارش رویترز، شماری از پرستاران آمریکایی روز پنجشنبه در شهر بحران زده «نیویورک» با برپایی تجمعی در مقابل بیمارستان محل کار خود به کمبود تجهیزات حفاظتی مانند ماسک و دستکش اعتراض کردند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا آمریکا دونالد ترامپ مردم این کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۱۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسحاق جهانگیری: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران بود | سال ۱۳۹۵ استثنا بود

به گزارش همشهری آنلاین، معاون اول دولت های یازدهم و دوازدهم در بخشی از سخنانش در این دیدار گفت: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران و دهه گمشده اقتصاد ایران بود. اما در همین دهه سال‌هایی مثل سال ۱۳۹۵ استثنا است که ایران در آمار رشد اقتصادی اش در جهان اول شد و تورم تک رقمی حدود شش درصد را تجربه کرد.

وی تصریح کرد: چه چیزی باعث این تفاوت در سال ۱۳۹۵ نسبت به سایر سال‌های دهه نود شده بود؟ چون ما در این سال برجام را داشتیم و مشکلات‌مان را با جهان تا حدودی رفع کرده بودیم. با جهان کار می‌کردیم و جهان با ما کار می‌کرد. رفع مسائل بحرانی کشور در حرف یک جمله است اما نیاز به منابع وسیعی دارد که برای تامین آن باید مشکلات معضلات با جهان مدیریت شود. تنش‌ها کاهش پیدا کند. ما از سال ۱۳۸۹ تا امروز یا تحت تحریم‌های شورای امنیت هستیم و یا تحریم‌های آمریکا.

نماینده مردم جیرفت در مجالس دوم و سوم درباره پاسخ ایران به حمله ی اسرائیل به کنسولگری ایران اشاره کرد: ایران کشور بزرگ منطقه است و بقیه کشورها در مقابل ایران بسیار کوچک‌اند. اگر ایران برای سایر کشورها آقایی نمی‌کند نباید اینگونه برداشت شود که ایران ضعیف است لذا باید پاسخ مناسب به جنایت رژیم صهیونیستی داده می‌شد. باید می‌فهمیدند که ایران توانمندی‌های بسیاری دارد.

جهانگیری هم‌چنین درباره دلار ۴۲۰۰ تومانی هم پاسخ داد و درخصوص مسائل اقتصادی کشور گفت: اگر پنج نفر در ایران مدافع اقتصاد آزاد و بخش خصوصی باشند یکی از آن‌ها من هستم. اما وقتی که مسئول اجرایی کشور می‌داند که تامین اقلام بسیار ساده برای عده‌‎ای از مردم تا چه حد دشوار شده و گروه‌هایی از مردم برای تهیه خوراک روزانه دچار چالش شده‌اند نمی‌تواند آن مسئول بی‌تفاوت باشد.

وی افزود: درنتیجه در آن مقطع حذف این ارز ضربه مهلکی به روزی بخشی از جامعه می‌زد و ما با این کار نگذاشتیم فشار جنگ اقتصادی بر سفره مردم از حدی بیشتر شود. در دولت آقای رئیسی حذفش کردند اما حتی شش ماه هم نتوانستند نگهش دارند و مجدد برای اقلامی تخصیص ارز دولتی را در دستور کار قرار دادند.

اسحاق جهانگیری در انتها با قدردانی از فعالیت‌ها و حضور فعال اعضای سازمان جوانان حزب کارگزاران سازندگی ایران، مجدد تأکید کرد: هرگز ناامید نباشید.

کد خبر 846772 منبع: فارس برچسب‌ها خبر ویژه دولت دوازدهم اسحاق جهانگیری دولت یازدهم

دیگر خبرها

  • بررسی بحران بورس در «ناامیدی سم است»/ ساخت مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو در ایران
  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود
  • اسحاق جهانگیری: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران بود | سال ۱۳۹۵ استثنا بود
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • ابراز نگرانی سازمان ملل از بحران آب آشامیدنی در افغانستان
  • نگرانی نماینده چابهار درباره وضعیت سیل زدگان سیستان و بلوچستان: راه‌های ارتباطی حدود 400 روستا مسدود شده/ از سیل اسفند 1402 تا کنون زیرساخت ها اصلاح نشده/ دولت فقط وعده داد و عمل نکرد
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • تغییر سبک زندگی راه برون رفت از شیوع سرطان