Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: بیماری کرونا ممکن است هر فردی را مبتلا کند و شخصیت اجتماعی برایش فرقی ندارد، اما در پی انتشار شایعه رسانه‌های معاند خبری مبنی بر واردات داروی ضدکرونایی با نام favipiravir (فاویپیراویر) برای درمان مسوولان مبتلا به این ویروس در فضای مجازی بازتاب گسترده‌ای داشت، بنابراین مسوولان بیمارستان مسیح دانشوری این خبر را تکذیب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش خرداد به نقل از ایرنا، بی‌شک‌ کرونا، ویروسی است که هر فردی را مبتلا می کند؛ کما اینکه بعد از ورود به ایران هم افراد زیادی از جمله نمایندگان و وزرا و... را مبتلا کرد. از آنجاییکه تا کنون برای درمان این بیماری داروی خاصی ساخته نشده است و تنها با رعایت اصول بهداشتی می توان از بروز به آن پیشگیری کرد، برخی از کانال های مجازی خبری را انتشار دادند و مدعی شدند که داروی ضد کرونای favipiravir وارد کشور شده و عمدتا برای مسئولان از جمله برای مداوای علی‌اکبر ولایتی مورد استفاده قرار گرفته و پاسخ‌دهی مطلوبی نیز داشته است و این درحالی است که طبق گفته پزشکان هنوز هیچ دارو شناخته شده‌ای در کشور و در جهان برای درمان ویروس کرونا وجود ندارد.
شایعه: واردات داروی ضد کرونای favipiravir برای مسوولان
پاسخ به شایعه: با پیگیری های صورت گرفته برخی رسانه های معتبر از بیمارستان مسیح دانشوری، هرگونه اخبار منتشره در خصوص دارو توسط بیمارستان مسیح دانشوری و ریاست این بیمارستان کذب است و این بیمارستان هیچ گونه دارویی برای مسوولان اختصاص نداده است. پرسنل زحمتکش و از جان گذشته بیمارستان مسیح دانشوری همچون گذشته در حال خدمت رسانی به همه مردم هستند و هیچ گونه تفاوتی میان مردم و مسوولان قائل نیستند و از رسانه ها خواستارند در شرایط کنونی که کادر درمانی کشور نیاز به آرامش دارند از انتشار اخبار نادرست و گمانه زنی ها خودداری کنند تا خدمات رسانی این قشر زحمتکش به حاشیه نرود. برچسب ها: داروی ضد کرونا

منبع: خرداد

کلیدواژه: داروی ضد کرونا بیمارستان مسیح دانشوری داروی ضد کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۱۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره وضعیت کلی بیمار، گفت: بیمار خانم ۲۳ ساله است که به دلیل ابتلاء به «سندرم لی» و مشخصاً عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز این بیمار کار گذاشته شود.

به گفته زالی، در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره سندرم لی توضیحاتی داد و گفت: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلا است، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

زالی با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، اظهار کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری ۱۸ ساله انجام شد.

کد خبر 6087433 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آمارهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها
  • انبار داروی بیمارستان امام حسین دچار حریق شد
  • آتش‌سوزی در انبار داروی بیمارستان امام حسین
  • کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر
  • هشدار درباره تزریق بوتاکس‌های خارجی
  • کلاهبرداری با داروی مرگ