Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-16@04:25:55 GMT

سهم معلمان آبادانی از کرونا آموزش از طریق فضای مجازی

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۱۸۲۵

سهم معلمان آبادانی از کرونا آموزش از طریق فضای مجازی

حبیب اله رمضانی روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد:در این برنامه آموزش‌ لازم به دانش‌آموزان از طریق پیام رسان‌های داخلی انجام و مدیران، دبیران و معلمان مدارس با نحوه ارایه تدریس آشنا شدهاند.

وی افزود: برای هر پایه تحصیلی سرگروه‌های آموزشی تعیین و فایل‌ها و محتوای آموزشی الکترونیکی برای دانشآموزان ارسال و پاسخ‌ها نیز دریافت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رمضانی ادامه داد: فرهنگیان، مدیران، معلمان و مجموعه کادر آموزشی از ابتدای شیوعبیماری کرونا آموزش‌های خاصی را به کار گرفتند و آموزش پیشگیرانه مبارزه با بیماری کرونا برای دانش‌آموزی از طریق فضای مجازی انجام شد.

وی در خصوص تعطیلی مدارس نیز گفت:احتمالا تا پایان فروردین جاری مدارس تعطیل باشند و منتظر تصمیم نهایی در خصوص چگونگی حضور دانش‌آموزان در واحدهای آموزشی هستیم.

وی در خصوص دانش آموزان کم برخوردار مناطق محروم نیز بیان کرد: برنامهریزی شده تا دانش‌آموزان کم برخوردار نیز توسط مدیران و معلمان از آموزش فضای مجازی دور نمانند و می‌طلبد تلاش بیشتری برای این دانش‌آموزان انجام شود.

به گزارش ایرنا ۶۳ هزار و ۸۲۰ دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی در ۳۶۲ آموزشگاه ودر آبادان مشغول تحصیل هستند. سه هزار و ۲۲ معلم کار تدریس این دانش‌آموزان را به عهده دارند.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا آبادان پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا آبادان مدارس ویروس کرونا آبادان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۱۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی پنهان در مدارس مخرب است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمدکاظم رحیمی نژاد در جمع اعضای شورای هماهنگی تشکل‌های فرهنگیان دارالعباده گفت: امیدآفرینی یکی از وظایف ما بین دانش آموزان است و باید به این باور برسیم که در حال ارتقا هستیم.

وی افزود: معلم باید امید بخش باشد و امیدآفرینی در جامعه از رساندن آب به تشنه در حال مرگ واجب‌تر است.

مدیرکل آموزش و پرورش اظهار داشت: برنامه ریزی پنهان در مدارس، از هجوم موریانه به چوب مخرّب‌تر است که اگر این برنامه ریزی به بار نشست، تمام موفقیت‌های ما به شکست تبدیل می‌شود.

رحیمی نژاد ادامه داد: متاسفانه بیش از ۳۰ سال است که برنامه ریزی پنهان در مدارس به صورت نامحسوس اجرا شده و برخی آثار آن را شاهدیم.

وی خاطرنشان ساخت: نگاهی که توسط بعضی معلمان به دانش آموزان منتقل شده، موجب شده با وجود پیشرفت‌های ما در حوزه‌های مختلف، در مواردی شاهد ناامیدی دانش آموزان باشیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد گفت: باید به دنبال طرح و برنامه‌ای باشیم که نسل جدید به این باور برسند که ما در جامعه جهانی به صورت برجسته مطرح هستیم.

وی تاکید کرد که باید حرف دل دانش آموز را بشنویم و او را امیدوار کنیم، چراکه امید و سپس هویت برای ما واجب و اساس است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد همچنین با اشاره به آسیب حضور پررنگ و چشمگیر معلمان زن در مقطع ابتدایی افزود: برای جلوگیری از انحراف فکری دانش آموزان در این مقطع باید فکری اساسی شود که یکسان سازی جنسیت در هر مدرسه یکی از راهکارهاست.

دیگر خبرها

  • معلمان باید دانش آموزانی در تراز انقلاب اسلامی آموزش دهند
  • افزایش ۳۷۵ درصدی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دانش آموزان گنابادی
  • ضرورت در معرفی معلمان نمونه
  • احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی مدارس
  • ۱۸ درصد مدارس کشور ناایمن است
  • آموزش و پرورش به مشکلات معلمان مدارس استثنایی توجه کند
  • تغییر زمان آغاز سال تحصیلی مدارس کشور
  • بیش از ۱۴۰۰ مدرسه سیار و کوچ‌رو وجود دارد
  • برنامه ریزی پنهان در مدارس مخرب است
  • احداث ۲۴۰ کلاس در قالب ۲۶ فضای آموزشی طی سال گذشته در قم