Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-24@16:46:46 GMT

سیاه‌نمایی کرونایی علیه چین برای تبرئه آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۲۹۷۵

 سخنگوی وزارت خارجه چین در پاسخ به پرسش‌های خبرنگار بلومبرگ، تهمت‎های تکراری برخی از سیاستمداران آمریکایی علیه چین را تکذیب کرد. 
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رادیو بین المللی چین، اخیراً، مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سؤال شبکه سی ان ان درباره «دلایل انفعال دولت آمریکا در مقابله با کرونا» جواب داد، اگر چین اطلاعات کاملتری ارائه داده بود اکنون وضعیت ما بهتر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر، همراه انتقاد برخی مقامات آمریکایی از چین به خاطر «پنهان کردن اطلاعات واقعی»، پومپئو وزیر خارجه این کشور نیز بار دیگر چین را به «گسترش اطلاعات جعلی درباره کرونا» متهم کرد.

اما آیا واقعاً چین به چنین کارهایی دست زده است؟ بگذاریم مختصصان سازمان جهانی بهداشت این سؤال را جواب دهند. نماینده سازمان بهداشت جهانی در چین که شخصاً در مبارزه با کرونا نیز شرکت کرده می‎‌گوید به خاطر به اشتراک گذاشتن اطلاعات صحیح و به موقع از سوی چین، این سازمان توانست به تحلیل و ارزیابی درست از گسترش کرونا پرداخته و به موقع به همه کشورها برای مبارزه با این بیماری هشدار دهد.

اما در مقابل اطلاع رسانی چین، دولت آمریکا چه کاری کرده است؟

به عنوان مسئول کل مبارزه با کرونا آمریکا، آیا مایک پنس می تواند به این سؤال جواب دهد که چرا در حالی که دکتر هلن جو از اوائل ژانویه نسبت به امکان شیوع این بیماری در آمریکا هشدار داده بود و در فوریه نیز نتایج بررسی‎ها به نهادهای نظارتی ارائه شد، این پزشک از ابراز چنین اظهار نظرهایی و ادامه آزمایشات خود منع شد؟ از سوی دیگر، مایک پومپئو به عنوان ارشدترین دیپلمات آمریکا، برای پیشبرد همکاری بین‎المللی برای مبارزه با کرونا و حفظ امنیت جان مردم آمریکا چه کرده است؟ چرا مرکز کنترل و جلوگیری از بیماری‌های آمریکا از دوم مارس اعلام تعداد موارد آزمایش شده و تعداد قربانیان این بیماری را متوقف کرده است؟

آیا پنس و پومپئو می‌توانند به این پرسش‎ها پاسخ دهند؟ متاسفانه جواب منفی است. پس در واقع چه کسی به پنهان کردن اطلاعات پرداخته است؟ تلاش این افراد برای سیاه نمایی علیه چین دقیقاً به دلیل هراس و نگرانی آنان است.

در عین حال، اخبار منتشر شده از یکی از رسانه‎های سیاسی آمریکا به نام "دیلی بیست" نشان می‎دهد، کاخ سفید در تلاش برای سیاه‌نمایی علیه چین به بهانه "شیوع کووید-19 و پنهان کردن وضعیت واقعی بیماری" همراه چند نهاد فدرال این کشور است و با تاکید بر "اشتباهات چین" قصد دارد انتقادات مربوط به "بی‎تدبیری و بی‎عملی دولت آمریکا در مبارزه با کرونا" را تحت شعاع قرار دهد. آنها مشغول بازی‌های سیاسی هستند و جان مردم را هزینه این بازی خود می‎کنند و باز هم فرصت‌های با ارزش برای مبارزه با این بیماری را از دست می‌دهند.

از بازی‎های نژادپرستانه تا مقصر شمردن دیگران، برخی سیاستمداران آمریکا تنها به دنبال منافع سیاسی شخصی و پایبندی به دیدگاه جنگ سرد، سلامت و امینت جانی مردم آمریکا را نادیده گرفته‎اند و مانع از تلاش‎های دیگران برای ایجاد همکاری‎های بین‎المللی در مبارزه با کووید 19 هستند اما جهان خیلی زود به محیط سیاسی کثیف آمریکا پی خواهد برد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۲۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۲۷ هزارهکتار رسید

سعید معین در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار تاکنون در ۲۷ هزارهکتار مبارزه علیه ملخ های بومی در ۱۴ استان کشور صورت گرفته است.

او با بیان اینکه ۸۰ درصد مبارزه علیه ملخ های بومی مربوط به ملخ های مراکشی است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه ملخ های بومی تا اوایل شهریور به ۲۰۰ هزارهکتار برسد.

او  گفت: هم اکنون هیچ مشکلی برای تامین سموم مورد نیاز وجود ندارد.

مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات با بیان اینکه جای هیچ گونه نگرانی برای مبارزه با ملخ های صحرایی وجود ندارد، افزود: با توجه به شرایط جوی و بارش، خبری از حمله ملخ های صحرایی نیست و به عبارتی دیگر آمدن ملخ در بهار منتفی شده است.

او گفت: اواخر اردیبهشت و خرداد با شروع بادهای موسمی ملخ های صحرایی از شبه جزیره عربستان به سمت ایالت های شمالی هندوستان و تابستان گذرا می روند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از یک هزار لیتر سم رایگان در نیشابور
  • سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۲۷ هزارهکتار رسید
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • قدرت‌نمایی حکیمانه
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • افراد مبتلا به آب‌سیاه نقاشی‌های معروف را چه شکلی می‌بینند؟ (+عکس)
  • سندروم پس از کرونا چیست؟