Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله دژکام با اشاره به اینکه ۶۰ هزار نفر کارگر روزمزدی که در این شهر مدتی است سر کار نرفته اند نیز در وضعیت سختی گرفتار هستند، گفت: امروز زمان آن است که افراد ثروتمند جامعه به انفاق بیشتری روی بیاورند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، آیت الله «لطف الله دژکام»، در جلسه قرارگاه بهداشت و سلامت حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع)، گفت: در فضای امروز که دنیا گرفتار بیماری و ویروس کرونا هست برخی از اساتید علوم اجتماعی تحلیلی می کنند که سبک زندگی مسلمانان در مقابل سبک زندگی اروپایی آمریکایی در این فضا برتری خود را به خوبی نشان می دهد، یعنی هرچه بزرگانی چون شهید مطهری و آیت الله جوادی آملی بگویند که در سبک غربی و اومانیستی نوعی حیوانیت مدرن رواج دارد، کسی باور نمی کند ولی امروز در این فضا عیار سبک های مختلف زندگی دارد خودش را نشان می دهد و در سبک زندگی غربی، هر کسی فقط به فکر نجات خویش است و فداکاری و ایثار در چنین بحران هایی که جان انسان به خطر می افتد، معنایی ندارد در حالیکه انسان آن است که در این وضعیت سختی خود را نشان دهد و از خود بگذرد و به هم نوع خود کمک دهد درست مثل مردم کشورمان که در گوشه گوشه های شهر به فقرا کمک می دهند به خصوص به خانواده هایی که نیازمند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده ولی فقیه در فارس با اشاره به اینکه دغدغه امروز بنده این است که باید این کارها را نمایش دهیم تا در دنیا منعکس و تبلیغ مکتب اهل بیت (ع) شود و در این خصوص باید بیشتر دقت کنیم، تاکید کرد: برای تبلیغ کار نیاز به طراحی مناسب است و امروز در دنیا این سوال مطرح است که سبک زندگی اسلامی جلوتر است یا سبک زندگی غربی و ما باید نشان دهیم در سختی ها سبک زندگی ما بهتر جواب می دهد.

 

امام جمعه شیراز با یادآوری این مطلب همان طور که در جنگ هم دشمنان متوجه شدند و چون مردم به میدان آمدند ایران بیمه شد در این خصوص نیز با توجه به اینکه مسئله درون جامعه هست و در زندگی همه وجود دارد باید به نمایش گذاشته شود، افزود: بحث دیگری که یادآور می شوم ما در صلوات شعبانیه که در این ماه عزیز و مبارک هر روز می خوانیم جمله ای داریم که مصداق کار شما هست و می فرماید «وارْزُقْنِی مُوَاسَاةَ مَنْ قَتَّرْتَ عَلَيْهِ مِنْ رِزْقِكَ بِمَا وَسَّعْتَ عَلَيَّ مِنْ فَضْلِكَ"، و روزيم كن كه مواسات كنم با فقيران كه رزقشان تنگ نمودى به وسعتى كه از فضل و كرمت به من عطا كردى»، امروز بعضی ها گرفتارند، در بیماری کرونا افرادی که مریض و مبتلا هستند که با خدمات پزشکی به آنها کمک می شود ولی 60 هزار نفر کارگر روزمزدی که در این شهر مدتی است سر کار نرفته اند نیز در وضعیت سختی گرفتار هستند.

 

منتخب مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه نیمه شعبان مردم برای سلامتی خود به میدان بیایند، همه مومنین کمک دهند و هر یک از این کارگران زحمت کش که آرامشی در دل خود و خانواده اش ایجاد شود بلا را از مردم و کشور دور می کند و این مسئله را با همت عالی دنبال کنید، اظهار کرد: امروز طوری است که هر کسی که کمک دهد حتی اگر دست به دست کند و از خود هزینه ای نکند باز هم ثواب می کند، این ثواب بردن را برای آغاز ماه مبارک رمضان نیز داشته باشیم چون پیامبر گرامی اسلام (ص)، در اول رمضان فرمودند یک افطاری بدهید و از آتش جهنم نجات پیدا کنید حتی فرمودند به عنوان افطار نصف خرما اثرگذار است، امروز زمان آن است که افراد ثروتمند جامعه به انفاق بیشتری روی بیاورند.

 

به گفته آیت الله دژکام، نکته دیگر اینکه علیرغم همه محدودیت های موجود، کادر بهداشت و درمان در کشور ما در بحران کرونا خوش درخشید، این کار در دنیا سروصدا کرد که بیش از 60 میلیون نفر مورد غربالگری قرار گرفتند هرچند تلفنی و حال زمان آن است که در دست گیری از مستضعفان و محرومان نیز خوش بدرخشیم و به کسانی که معیشت شان دچار مشکل شده است، در این روزهای بحرانی کمک برسانیم، وقتی کار شروع شد از آن می توان به عنوان سند قدرتمندی سبک زندگی اسلامی استفاده کرد که اگر گرفتاری و سختی پیش آمد سبک اسلامی اینگونه عمل می کند در حالیکه سبک غربی نمی تواند و سردرگم است، مسلما دولت نمی تواند این بار سنگین را به تنهایی بردارد ولی وقتی مردم به میدان آمدند هم زیبایی کار بیشتر است و هم ان شاالله کمک خوبی داده می شود.

 

 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: کرونا در فارس پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ویروس کرونا امام جمعه شیراز کرونا حرم مطهر حضرت شاهچراغ ع شیراز زمان آن سبک زندگی آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۳۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت‌ها مسئولیت سعادت افراد جامعه را بر عهده دارند

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم علی مطهری در یک نشست به مناسبت نخستین سالگرد درگذشت عماد افروغ که با محوریت «گفتمان و سیاست فرهنگی دولت» در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد، گفت: دولت اسلامی بر خلاف یک دولت سکولار مسئولیت اخلاق و عقاید مردم را هم بر عهده دارد و فقط این نیست که مسئول معیشت مردم باشد بلکه مسئولیت سعادت انسان در دنیا و آخرت را هم بر عهده دارد. عده‌ای مخالف این حرف‌ها هستند و می‌گویند نباید به زور مردم را به بهشت برد. اگر دولت اسلامی حق ورود به مسائل عقیدتی و اخلاق و رفتار مردم نداشته باشد، رفتار خطرناکی است و با این عقیده تفاوتی بین دولت اسلامی و سکولار وجود نخواهد داشت.

وی افزود نمی‌توان انتظار داشت دولت حق ورود به مسائل فرهنگی را ندارد و اتفاقاً حوزه فرهنگ عمومی، یکی از حوزه‌هایی است که دولت باید ورود کند. در هر صورت،‌ دولت در هر آنچه که مربوط به رفتار مردم و نظم اجتماعی است،‌ باید ورود کرد. یک ویژگی که مرحوم عماد افروغ واجدش بود، این نکته بود که می‌گفت حقیقت هیچ وقت نباید فدای مصلحت شود، تعبیری که سبب هجمه به او شد.

مطهری گفت: در کشور ما باید به شادی و غم مردم توجه شود. عزاداری‌های ما مقدارش بالاست؛ ضرورتی ندارد که این اندازه طولانی باشد. یا چرا نباید در ماه محرم دو نفر با هم ازدواج کنند. چند روزی را به عزاداری مشغول شوند، بعد مردم به روال عادی زندگی خود بپردازند. دولت و حاکمیت باید روش متعالی را در این زمینه‌ها پیش گیرد.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی یکی دیگر از مسائل مهم کشور را استفاده از واژگان بیگانه دانست و گفت: ما در جامعه شاهد رواج کلمات بیگانه حتی از قاب تلویزیون هستیم. این مقدار استفاده از واژگان بیگانه نوعی کم‌بینی نسبت به فرهنگ است. 

وی اظهار داشت: یکی از مسائل مهم دیگر در کشور که تشدید شده که مقام معظم رهبری هم بر آن تاکید داشتند رواج کلمات بیگانه است که حتی صدا و سیما مروج این کلمات است. در قانون هم استفاده از کلمات بیگانه ممنوع است. در حالی که در شهر تابلوهای انگلیسی می‌بینیم و این باعث شرم می‌شود که نوعی کم‌بینی نسبت به فرهنگ است. وزیر فرهنگ هم قول دادند که با این کلمات بیگانه برخورد کنند

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (31 فروردین)
  • کافه‌نشینی، از ازل تا ابد
  • تجمع تجلیل از فرماندهی انتظامی استان مرکزی
  • زمینه زندگی خوب را برای شهروندان فراهم کنیم
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (30 فروردین)
  • نقش سلبریتی‌ها و فضای مجازی در موج گرایش به جراحی‌ها و خدمات زیبایی
  • فیک بیوتی
  • همراهی خوب مردم همدان در طرح عفاف و حجاب
  • حمله دشمن به باورها و اعتقادات جامعه پیچیده و خطرناک است
  • دولت‌ها مسئولیت سعادت افراد جامعه را بر عهده دارند