Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحلیل‌گر مسائل سیاسی گفت: گروه‌های سیاسی باید از تشکل‌های مردمی درس بگیرند و مانند آن‌ها عمل کنند و فارغ از گرایش‌های سیاسی‌شان به دولت برای حل مشکل کمک کنند.

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، عباس سلیمی‌نمین کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با تسنیم در خصوص اقدامات دولت جهت رفع تحریم‌ها در شرایط کرونایی اظهار داشت: این‌که دولت به‌دنبال برداشتن تحریم‌ها باشد یا این‌که اصولاً فضای بین‌المللی را علیه تحریم‌ها با ایران همراه کند، امری منطقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شرایطی که احساسات عموم ملت‌ها برانگیخته شده و یک فضای انسانی حاکم است، مطرح شدن این بحث که آمریکا حتی در این شرایط اجازه دسترسی ایران به دارو و برخی امکانات ضروری برای مقابله با ویروس کرونا را نمی‌دهد، کاری عقلانی است و برای افکار عمومی باید ثابت کرد که آمریکایی‌ها به فکر جان انسان‌ها نیستند و در واقع ارزشی برای جان انسان‌ها قائل نیستند.

سلیمی‌نمین خاطرنشان کرد: این بحث اکنون برای ملت‌ها چون درگیر یک بیماری همه‌گیر هستند و به‌شدت از این شرایط رنج می‌برند، قابل فهم است و اکنون می‌فهمند که در محاصره اقتصادی بودن و تحمیل کردن چنین تحریم‌هایی به چه معناست. نامه‌نگاری‌هایی که وزارت خارجه انجام داد، هیچ مغایرتی با سیاست داخلی در مقابله با ویروس کرونا ندارد و بلکه همراه با آن سیاست‌هاست که از دیپلماسی برای تغییر شرایط استفاده شود.

این کارشناس مسائل سیاسی اظهار داشت: هرچند آمریکایی‌ها تحریم‌ها را بر نخواهند داشت، اما در عین حال باید هزینه‌ها را برای آمریکا افزایش داد و چهره‌های کسانی را که مردم ایران را در فشار قرار داده‌اند به افکار عمومی نشان داد، از این رو بنده معتقدم آن نامه‌نگاری‌ها کافی نبود و حتی باید نهادهای مردمی در این قضایا فعال می‌شدند تا نامه‌نگاری‌های فراوانی به مراکز مختلف در غرب و جهان صورت می‌گرفت و این حرکت غیرانسانی آمریکا برجسته‌تر می‌شد.

وی همچنین در بخش دیگری از این گفتگو در خصوص اقدامات داخلی دولت برای مقابله با ویروس کرونا اظهار داشت: دولت از آنجایی که یک سری نگرانی‌هایی داشت در ابتدای امر اقدام به قرنطینه نکرد؛ چراکه در صورت قرنطینه علاوه بر تأمین آن نیروهایی که جزو ابواب جمعی دولت و کارمند محسوب می‌شوند و دولت باید در هر شرایطی آن‌ها را تأمین می‌کرد، بار بخش خصوصی و نیروهایی را هم که ابواب جمعی دولت نیستند به دوش می‌کشید.

سلیمی‌نمین گفت: به همین دلیل در ابتدای امر از محدودیت‌ها استقبال نکرد و سیاست قرنطینه را اعمال نکرد. هرچند دیرهنگام اما در نهایت دولت این را پذیرفت و طرح فاصله‌گذاری اجتماعی را اجرا کرد؛ البته اگر از ابتدا دولت متوجه امکانات خارج از حوزه خودش می‌بود؛ یعنی روی امکانات مردمی و امکانات کل نظام حساب می‌کرد، راحت‌تر می‌توانست این طرح را اجرا کند.

وی اضافه کرد: بسیاری از قرنطینه‌ها مردمی و یا با امکانات نظام انجام می‌گیرد و در برخی مناطق، شوراهای شهر و دهیاری‌ها اقداماتی را انجام می‌دهند و جلوی ترددها را می‌گیرند. یکی از دغدغه‌ها این بود که دولت تنها تردد بین استان‌ها را برداشته و تردد بین شهرها همچنان باقی است، اما مردم و نهادهای متعلق به نظام به صحنه آمدند و ارتباط بین شهرها را بستند؛ این اقدامی خیلی مؤثر و گامی تعیین کننده بود. اکنون نیز می‌توان این قضیه را جدی‌تر دنبال کرد و امکانات مردمی را فعال‌تر کرد، البته امکانات مردمی در قالب نیروهای جهادی کار می‌کنند.

این کارشناس مسائل سیاسی در ادامه بیان کرد: در این شرایط قطعاً ما باید بیشتر با دولت همراهی کنیم. درست است که دولت در این زمینه به امکانات عمومی بی‌توجهی کرد و تنها به امکانات خودش اندیشید و اعتقادی به توانمندی‌های دیگر نداشت و این ضعف جدی است که بر دولت وارد است، اما اکنون وقت همراهی است.

وی خاطرنشان کرد: اکنون بیشتر نیاز است تا هم‌آوایی، همراهی و هم‌افزایی انجام بگیرد. برخی انتقادات که به دولت می‌شود شاید خیلی مناسب نباشد. دوران سختی است و باید با تدبیر از این سختی‌ها عبور کرد و برخی از حرف‌هایی که  توسط منتقدین دولت زده می‌شود، شاید اکنون جایش نباشد.

سلیمی‌نمین عنوان کرد: سایر کشورها نیز مشکلات زیادی در مقابله با کرونا دارند. در شرایطی که دولت ایران هم مشکل دارد، بعدها و در فرصت لازم باید این‌گونه بحث‌ها و نقدها دنبال شود، بنابراین از جریان منتقد دولت انتظار می‌رود با بزرگواری و فهم شرایط موجود بر هم‌افزایی تأکید داشته باشند تا مردم مأیوس نشوند.

وی گفت: متأسفانه جریان همراه با دولت هم گاهی فرصت‌طلبی می‌کند، آن‌ها هم همین‌گونه عمل می‌کنند، برخی بحث‌ها که از جانب آن‌ها مطرح می‌شود هم بی‌توجهی به شرایطی است که در آن قرار داریم. در این شرایط منافع حزبی و گروهی را دنبال کردن، آزمون خوبی نیست و در واقع مردم به جمع‌بندی خوبی نسبت به رفتارهای جریان‌های سیاسی نمی‌رسیدند، بنابراین باید نقدها را به‌صورت تأثیرگذار مطرح کرد، اما در ادامه بر همکاری تأکید شود.

این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: البته اکنون نیز فضا بدین‌گونه است؛ دولت تأخیر و خطا داشته، اما مردم در عمل جبران کرده و همراهی می‌کنند. احزاب و گروه‌ها هم باید مانند مردم رفتار کنند. بسیاری از کسانی که اکنون به میدان آمده‌اند به دولت رأی‌ نداده‌اند، اما اقدامات جهادی خوبی انجام می‌دهند و این اقدامات کمک به افزایش روحیه مردم خواهد کرد، بنابراین گروه‌های سیاسی هم باید از تشکل‌های مردمی درس بگیرند و مانند آن‌ها عمل کنند و فارغ از گرایش‌های سیاسی‌شان به دولت برای حل مشکل کمک کنند. روحیه مردم خیلی مؤثر است و کمک‌های مردمی و کمک‌هایی که توسط اقشار ضعیف صورت می‌گیرد، فضا را خیلی تلطیف و قلب‌ها را به هم نزدیک می‌کند و دوستی و همراهی مردم را در جامعه ایران تقویت می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عباس سلیمی نمین تحریم علیه ایران ویروس کرونا آمریکا کارشناس مسائل سیاسی سلیمی نمین تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۴۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | معاون دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا: در عملیات تنبیهی دنبال کشته‌‌گرفتن نبودیم

معاون دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا افزود: ما در شرایطی قرار داشتیم که رژیم صهیونیستی خود را با مانعی برای ادامۀ اقداماتش مشاهده نمی‌کرد و احتمال تکرار این جنایت وجود داشت. به همین دلیل برای متوقف‌کردن روند ترور و جنایت از یک سو و تنبیه متجاوز از سوی دیگر این عملیات طراحی شد.

وی گفت: اگر صهیونیست‌ها می‌توانستند ۵ پیکر زن و کودک در این عملیات در اختیار داشته باشند، حتماً به‌دنبال فضاسازی علیه ما بودند لذا اقدامی که انجام گرفت برای گرفتن تلفات از دشمن نبود.

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • حماس: نتانیاهو به دنبال توقف جنگ نیست
  • رد شایعات تغییر استاندار مازندران
  • رشد اقتصادی نشان دهنده امید ملت ایران به آینده است
  • تجمع حامیان فلسطین مقابل ساختمان پارلمان انگلیس
  • حامیان فلسطین مقابل ساختمان پارلمان انگلیس تجمع کردند
  • ضرر نمی‌کنیم اگر خودمان را برای بدترین سناریو آماده کنیم
  • ببینید | معاون دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا: در عملیات تنبیهی دنبال کشته‌‌گرفتن نبودیم
  • نگاهی به روابط رژیم پهلوی و رژیم صهیونیستی/ آنها چگونه حافظ منافع اسرائیل بودند؟ + عکس ها
  • دولت با حمایت از ساخت مردمی مسکن به دنبال تحقق شعار سال
  • رویارویی حامیان و مخالفان رژیم صهیونیستی در مجلس انگلیس