Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-25@18:51:19 GMT

کدام یک از سه روش واکسیناسیون، کرونا را شکست می‌دهد؟

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۵۳۰۹

کدام یک از سه روش واکسیناسیون، کرونا را شکست می‌دهد؟

آفتاب‌‌نیوز :

علم و تکنولوژی همیشه دیر است؛ حتی اگر همین حالا هم واکسن کرونا ویروس یا همان کوید ۱۹ ساخته شود بسیاری از مردم بر اثر این بیماری در سراسر دنیا از بین رفته‌اند. با این حال تنها امید رهایی از این ویروس مهلک، واکسن است. در این بین «ایرنا زندگی» مجموعه‌ای از آخرین اخبار مربوط به ساخت واکسن کرونا ویروس که چشم همه به روند پیشرفت آن است را جمع‌آوری کرده، که در ادامه با هم می‌خوانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رقابت شرکت‌ها و دانشگاه‌ها برای تولید واکسن

به گزارش گاردین، حدود ۳۵ شرکت و آکادمی برای ساخت واکسن کوید ۱۹ در رقابت‌ با یکدیگرند و حداقل ۴ شرکت اعلام کرده‌اند که در حال تست این واکسن بر روی حیوانات هستند. اولین شرکتی که از این آزمایش‌ها نتایج قابل اعتماد و خوب بگیرد به دوره بعد یعنی آزمایشات انسانی می‌رود. بر اساس داده‌‎های پزشکی پیش بینی می‌شود شرکت بیوتکنولوژی مادرنا وابسته به بوستون، موفق به گذراندن این دوره شود. گاردین گفته است این پیشرفت را مدیون چین هستند؛ زیرا که چین اطلاعات مربوط به ویروس سارس که بسیار شبیه و به کوید ۱۹ است را در اختیار محققان سراسر دنیا قرار داد. پیش بینی می‌شود این واکسن در خوشبینانه‌ ترین شرایط در خرداد یا تیر ماه به تولید انبوه برسد. حالا ترامپ که سعی در نادیده گرفتن اخبار ورود کرونا ویروس به آمریکا می‌کرد و با همه خبرنگاران دست می‌داد، با بالا رفتن آمار مبتلایان به کرونا در آمریکا، طی هفته گذشته از چند شرکت تولید واکسن بازدید کرده است.

سه روش برای تولید واکسن

کرونا ویروس، ویروسی است که خود را به بافت‌های ریه می‌رساند و در سلول‌های ریه جا می‌گیرد و با استفاده از سلول تکثیر می‌کند سپس قبل از خروج سلول را می‌کشد. این ویروس از ریبونوکلئیک و کپسول‌های پروتئینی ساخته شده و از همین نظر بسیار شبیه به ویروس سارس (سال ۲۰۱۲ در چین) است. همه‌ی واکسن‌ها بر اساس یک چهارچوب مشخص ساخته می‌شوند، به این گونه که همه یا قسمتی از سیستم ایمنی بدن را هوشیار می‌کنند و گلبول‌های سفید برای مبازه با ویروس پادتن مخصوص به آن ویروس را می‌سازد. مطلبی که واضح است، موضوع از بین رفتن ویروس‌ها به وسسیله گرما یا مواد شیمیایی است. حالا یکی از جدیدترین روش‌ها برای ساخت واکسن، استخراج کدهای پروتئینی و ژنتیکی ویروس است که با فعال کردن سیستم ایمنی بدن به ویروس‌ها می‌چسبند و آنها را خنثی می‌کنند؛ اما تکنولوژی‌ جدیدتری که کمپانی مادرنا و دیگر شرکت‌های بوستون از آن استفاده می‌کنند، ساخت واکسن بر اساس ساختار ژنتیکی ویروس ، بدون در نظر گرفتن پروتئین است. در حال حاضر اکثریت دنیا امید به ساخت این واکسن دارند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا کرونا ویروس ساخت واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۵۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با ورود این ۲ واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون، از عفونت‌های مختلف تنفسی و گوارشی در نوزادان جلوگیری می‌شود.

پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است که عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) شناخته می‌شود، روتاویروس نیز یک ویروس بسیار مسری است که موجب اسهال در کودکان می‌شود.

دکتر عبدالجبار ذاکری افزود: واکسن روتاویروس در سنین دو، چهار و۶ ماهگی و همچنین واکسن پُنوموکوک در سنین دو، چهار و ۱۲ ماهگی به کودکان تزریق می‌شود.

بیشتر بخوانید؛ اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در هرمزگان

باکتری پنوموکوک می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت، اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس، مننژیت، استئومیلیت، آرتریت سپتیک، اندوکاردیت، پریتونیت، پریکاردیت، سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل