Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ویروس کرونا در سطح جهان چالش‌های مهمی را برای بشر ایجاد کرد و سبب شد که کشور‌های جهان چهره واقعی خویش را نشان دهند، زیرا تا قبل از این حادثه، تمدن غرب همیشه خویشتن را طرفدار عدالت، حقوق بشر و مساوات معرفی می‌کرد، ولی اکنون که کشور‌های غربی دچار این چالش مهم شده‌اند، خبر‌هایی به گوش می‌رسد که چهره واقعی این مدعیان را به خوبی نشان می‌دهد در ادامه به برخی از این اخبار اشاره کرده و آن‌ها را مورد تحلیل قرار می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایتالیایی‌های بالاتر از ۸۰ سال رها خواهند شد تا بمیرند

روزنامه «دیلی تلگراف» در خبری می‌نویسد: «ایتالیایی‌های بالاتر از ۸۰ سال رها خواهند شد تا بمیرند» (۱)، اما این تصمیم فقط به ایتالیا ختم نمی‌شود. روزنامه گاردین در یادداشتی به قلم دکتر «جاناتان ایوز» معاون مرکز اخلاق پزشکی دانشگاه بریستول به تحلیل این تصمیم پرداخت و نوشت ویروس کرونا ممکن است پزشکان «انگلیس» را هم مجبور به تصمیم‌گیری در این خصوص کند که چه کسانی را نجات دهند.

در آمریکا، اما وضعیت بسیار بغرنج‌تر است. واشنگتن پست در گزارشی می‌نویسد: وضعیت شوکه‌کننده کرونا در آمریکا می‌تواند منجر به تصمیم مشابه ایتالیا در دادن اولویت پایین‌تر به افراد مسن و مبتلایان به سرطان شود.

چگونه کرونا پزشکان را مجبور به تصمیم‌گیری می‌کند که چه کسانی زنده بمانند!

نیویورک تایمز نیز در یادداشتی از ۳ نفر از اساتید دانشگاه‌های آمریکا به این موضوع پرداخته و در یکی از تیتر‌های اصلی خود نوشته «چگونه کرونا ویروس، ممکن است پزشکان را مجبور به تصمیم‌گیری در این خصوص کند که چه کسانی زنده بمانند و چه کسانی بمیرند».

این ۳ کشور در حالی مدعی هستند که به خاطر نبود امکانات پزشکی مجبور به تفکیک بین بیماران هستند که با نگاهی گذرا به آمار‌های بین‌المللی متوجه این حقیقت می‌شویم که این کشور‌ها جزو ۱۰ اقتصاد برتر جهان هستند و از این جهت هیچ مشکلی برای آن‌ها وجود ندارد که بتوانند امکانات مناسب را برای تمام مردم کشور خویش فراهم کنند.

حاکمان تمدن غرب، بین جان انسان‌ها و ثروت، ثروت را انتخاب کرده‌اند

به همین خاطر موضوع در این نیست که این انسان نجات داده شود یا انسان دیگر بلکه موضوع دایر مدار این است که ثروت مهم‌تر از جان این افراد است، در حقیقت حاکمان تمدن غرب بین جان انسان‌ها و ثروت، ثروت را انتخاب کرده‌اند، اما چرا در تمدن غرب ثروت مهم‌تر از جان انسان‌هاست؟ و چرا این حکومت‌ها حاضر نیستند برای این مردم هزینه کنند؟! موضوعی است که آن را باید در مبانی و اصول تمدن غرب جستجو کرد.

اساس تمدن غرب بر اومانیسم بنا شده است و بر اساس آن انسان، محور تمام هستی است که باید لذت و بهره خویش را در این جهان مادی ببرد و برای اینکه بیشترین سود و بهره را ببرد چاره‌ای ندارد جز اینکه با دیگران ارتباط بر قرار کند. اما اساس این ارتباط برای آن است که فرد از لذت و سود بیشتری برخوردار شود به همین خاطر یک رابطه تا زمانی معنا خواهد داشت که سود و بهره مادی وجود داشته باشد، وگرنه این ارتباط بر اساس اندیشه غرب بی‌معناست.

بهترین کار تراشیدن بهانه‌ای برای حذف سالمندان از گردونه جامعه است!

در تمدن غرب، یک فرد در صورتی می‌تواند از سود و لذت بیشتری برخوردار باشد که به کانون‌های قدرت و ثروت نزدیکتر باشد و این افراد هستند که سیاست‌های حاکمان غربی را پی‌ریزی می‌کنند. به همین خاطر از دیدگاه این افراد، اشخاص مسن و بیمار که به کرونا دچار شده‌اند فایده‌ای مادی برای جامعه نخواهند داشت؛ لذا هزینه کردن برای بهبود ایشان چیزی جز ضرر نخواهد بود.

از این رو بهترین کار تراشیدن بهانه‌ای برای حذف آن‌ها از گردونه جامعه است و چه چیزی بهتر از نبود امکانات بهداشتی و. آنچه مؤید این برداشت است، جلسه‌ای است که در می‌سال ۲۰۰۹ توسط «باشگاه میلیونرها» در منهتن نیریورک برگزار شده است، و در آن صریحا سخن از کاهش اجباری جمعیت جهان به میان آمده است.

دیدگاه اسلام/ هنگامی که کل بشریت را نجات می‌دهیم

این در حالی است که بنابر اندیشه اسلامی تمام ارزش‌ها از خدای متعال سرچشمه می‌گیرد و خدای متعال بشر را گرامی داشته است، آنچنان که می‌فرماید: «وَلَقَدْ کَرَّمْنَا بَنِی آدَمَ» (اسراء/۷۰) و به راستى ما فرزندان آدم را گرامى داشتیم. به همین خاطر اگر فردی انسانی را نجات دهد، در واقع تمام بشر را نجات داده است و اگر فردی را به قتل برساند تمام افراد بشر را به قتل رسانده است.

همان گونه که خدای متعال در این زمینه می‌فرماید: «أَنَّهُ مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا» (مائده/۳۲) هر کس، انسانی را بدون ارتکاب قتل یا فساد در روی زمین بکشد، چنان است که گویی همه انسان‌ها را کشته؛ و هر کس، انسانی را از مرگ رهایی بخشد، چنان است که گویی همه مردم را زنده کرده است.

تک تک افراد جامعه باید برای نجات یکدیگر تلاش کنند

لذا در اندیشه اسلامی، تک تک افراد جامعه باید برای نجات یکدیگر تلاش کنند و تفاوتی در این زمینه بین پیرمرد و. وجود ندارد؛ بلکه می‌توان گفت آموزه‌های اسلام نسبت به این قشر خاص جامعه، تأکید بیشتری دارد تا مبادا از سوی انسان‌ها نسبت به ایشان بی‌احترامی صورت بگیرد.

حقوق سالمند از منظر امام سجاد (ع)

به عنوان نمونه امام سجاد (ع) در رساله حقوقی خویش در مورد سالمندان این گونه می‌فرماید: «حق سالخورده این است که حرمت پیریش را بدارى؛ اگر سوابق فضیلت در اسلام دارد؛ تجلیلش کنى؛ او را مقدم بدارى؛ در اختلافات (خصمانه) با او روبرو نشوى. در راه رفتن؛ بر او سبقت نگیرى. پیشاپیش او راه نروى؛ نادانش نشمارى؛ اگر رفتار جاهلانه‌اى کرد تحمل کنى؛ به مقتضاى سوابق مسلمانى و سالمندى احترامش کنى که حق سن و سال نیز، چون حق اسلام است».

و این گوشه‌ای از زیبایی‌های بیکران اسلام است که با دقت در آن می‌توان حقیقت را یافت.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس ویروس کرونا کرونا در جهان همین خاطر جان انسان انسان ها چه کسانی تمدن غرب کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۵۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد/ تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه در برنامه هفتم توجه ویژه ای به مهارت آموزی در هنرستان ها، دانشگاه‌ها به ویژه مراکز فنی و حرفه ای شده است، اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفه ای با حمایت های دولت، پیشتاز و طلایه دار مهارت آموزی به جوانان شده است و با افزایش فعالیت های کمی و کیفی خود الگوی مناسبی برای سایر دانشگاه ها و مراکز آموزشی در عرصه آموزش مهارت های شغلی است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید محمد حسینی در مراسم اختتامیه اولین کنفرانس ملی مهارت ایران که با همت دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور اساتید، پژوهشگران و فعالان صنعتی در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به اینکه ۱۴۰۳ اولین سال اجرای برنامه هفتم است و دولت در تدوین آن به مهارت آموزی اهتمام ویژه‌ای داشت، گفت: برگزاری این کنفرانس می‌تواند اهمیت مهارت افزایی و آموزش حرفه‌های شغلی را به گفتمان غالب در جامعه و بین خانواده ها، جوانان و نوجوانان و رسانه‌ها تبدیل کند. دولت نیز آمادگی دارد لوایح لازم در این زمینه را تدوین و به مجلس تقدیم کند تا اهداف مدنظر در برنامه هفتم محقق شود.

حسینی با تأکید بر اینکه نیروی انسانی بزرگترین سرمایه هر کشوری است، اظهار داشت: هیچ کشوری بدون نیروی متبحر نمی‌تواند از منابع و ذخایر مادی خود استفاده کند همچنان که برخی کشور‌ها به رغم برخورداری از منابع زیرزمینی غنی، بخاطر کمبود سرمایه انسانی توانمند و متعهد، تحت سلطه قدرت‌های جهانی هستند، لذا غلبه بر مشکلات و تسریع در پیشرفت کشور قبل از هر چیز نیازمند نیروی ماهر و توانمند است که بایستی جوانان را به یادگیری مهارت‌های شغلی ترغیب کرد تا در جامعه نقش‌آفرین و مؤثر باشند و در جهت رفع نیاز‌ها و مشکلات اقتصادی گام بردارند.

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: امام راحل روحیه خودباوری، اعتماد به نفس و «ما می‌توانیم» را در جامعه احیا کردند که یک نمونه از نتایج ملموس آن عملیات وعده صادق توسط نیرو‌های غیور مسلح کشور است که با موفقیت به اجرا در آمد درحالیکه برخی کشور‌های غربی با بسیج همه امکانات خود در دفاع از رژیم صهیونیستی، موفقیت آمیز بودن عملیات ایران را باور نداشتند و مدعی بودند که موشک‌های ایران نمی‌تواند از سپر دفاعی و پدافندی چند لایه آن‌ها عبور کند، اما غلبه بر این دیواره‌ها نشان داد که جوانان و نخبگان ما از چنان استعدادی برخوردار هستند که هیچ مانعی نمی‌تواند برنامه آن‌ها را متوقف کند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه بسیاری از جوانان از استعداد شگرفی برخوردار هستند و در همه حوزه‌ها می‌توانند منشأ کار‌های بزرگ باشند از اقدامات انجام شده برای مهارت آموزی به سربازان وظیفه در پادگان‌ها نیز تجلیل کرد و گفت: این کار باعث می‌شود که دوران سربازی برای جوانان پرجاذبه و مفید باشد.

حسینی تاکید کرد: بر اساس قاعده عقلی «حکم الامثال فیما یجوز و فیما لایجوز واحد» ملتی که بتواند در یک عرصه موفقیت و دستاورد بزرگ داشته باشد در سایر حوزه‌ها نیز این قابلیت و امکان را دارد بنابر این ما که در عرصه نظامی، علمی و هسته‌ای توانسته ایم با اتکا به توان عناصر نخبه و انقلابی به دستاورد‌های بزرگی دست پیدا کنیم در عرصه‌های اقتصادی، صنعتی و کشاورزی نیز می‌توانیم پیشرفت‌های چشم گیری را رقم بزنیم.

معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دولت مردمی آیت الله رئیسی با احصاء نظام مسائل کشور و تدوین سند تحول و برنامه هفتم راهکار‌های عملیاتی برای غلبه بر مشکلات را درنظر گرفته است و بر این مبنا گام به گام در حال رفع موانع و بهبود شرایط است.

حسینی با اشاره به نیاز کشور به مشاغل و حرفه‌های متنوع گفت: درگذشته غالبا در دانشگاه‌ها تاکید بر مباحث نظری بود و به حرفه آموزی کم توجهی وجود داشت، اما در این دوره با توجه به نیاز کشور به نیرو‌های ماهر در حرفه‌ها و مشاغل گوناگون، مهارت افزایی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در اولویت برنامه‌ها قرار گرفته است و دولت با حمایت از دانشگاه فنی و حرفه ای، افزایش اعتبارات و کمک به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز آموزشی، مصمم است گام‌های بلندی در این زمینه بردارد.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: دانشگاه باید نیرو‌های متخصصی تربیت کند که در آینده نقش آفرین باشند و تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد البته دانشگاه‌ها باید در کنار ارائه آموزش‌های فنی و تخصصی، تقویت ایمان و پای بندی به اصول و ارزش‌ها را نیز وظیفه خود بدانند.

حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده‌ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سال‌های اخیر با حمایت دولت مردمی گام‌های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند، چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه‌های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه‌های فنی و هنرستان‌ها اگر در کنار کارخانه‌ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارک‌های علمی و فناوری باشند می‌توانند از تجهیزات و امکانات آن‌ها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان بهره ببرند همچنان که دانشگاه‌های علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان‌ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می‌آورند.

حسینی همچنین با اشاره به مطالبه اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک‌های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهاد‌ها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند
  • داوطلبان هلال احمر ایثارگران واقعی هستند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • امدادرسانی به بیش از ۶۰۰ نفر از افراد تحت تاثیر سیلاب در ۲۴ ساعت اخیر
  • تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد/ تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است
  • آیا قامت این قوم افراخته می‌شود؟
  • بهترین دوره آموزش ایچیموکو در نکوموکو
  • هشدار آشکار؛ اولین مانور شبیه سازی ماشه هسته‌ای با هدایت شخص کیم جونگ اون انجام شد | کره شمالی برای چه چیزی آماده می شود؟
  • نجات گردشگران ناپدید شده در جنگل‌های سوادکوه
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند