Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@16:04:20 GMT

نگاهی به مهم‌ترین اخبار کرونایی قم

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۵۴۸۵

نگاهی به مهم‌ترین اخبار کرونایی قم

حوزه به ۲۰ محور درخصوص شبهات درباره کرونا پاسخ بگوید

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: ۲۰ محور درپاسخگویی به شبهات، سئوالات و کج‌اندیشی‌ها درباره کرونا احصا شده است که حوزه باید به این شبهه‌ها پاسخ بگوید.

آیت‌الله علیرضا اعرافی در نشست علمی فقه معاصر افزود: ستاد حوزوی حوادث و بحران با همراهی طلاب و نیروهای جهادی حوزه در سطح کشور شکل گرفت و طلاب وارد فضای اجتماعی و همدلی و گره گشایی از مشکلات شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماندن در خانه برای ریشه‌کنی کرونا

نایب رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، از مردم خواست تا با ماندن در خانه و رعایت نکات بهداشتی هر چه زودتر مقدمات ریشه‌کن‌شدن ویروس کرونا را فراهم کنند.

آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری با اشاره به پویش در خانه بمانیم، به ایرنا گفت: مردم به سخنان و توصیه های پزشکان عمل کنند و در خانه بمانند و به هر میزان سفارش پزشکان را بیشتر رعایت کنیم، جامعه ما زودتر از این بیماری نجات پیدا می کند، ولی اگر عده ای با بی تفاوتی از کنار این مساله عبور کنند و آن را جدی نگیرند، ممکن است زمان این بیماری طولانی شود.

کرونا شاید جنگ بیولوژیک یا اجنه باشد

امام‌جمعه شهرک پردیسان قم گفت: کووید ۱۹ ممکن است از طرف جن، خفاش و یا جنگ بیولوژیک ایجاد شده باشد و امروز به یک بلای عالم‌گیر تبدیل‌شده و در این شرایط توسل به امام عصر(عج) بسیار راهگشاست.

حجت الاسلام والمسلمین سید صمصام الدین قوامی به دلیل لغو کلیه اجتماعات در سراسر کشور به‌منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی چندهفته‌ای نمازهای جمعه؛ این هفته به‌صورت زنده و تصویری در ساعت مرسوم برگزاری نماز جمعه در یک سخنرانی مجازی در صفحه شخصی خود افزود: در رابطه با شیوع و ایجاد کووید ۱۹ دخالت اجنه امر عجیبی نیست و فریضه‌هایی نیز در این رابطه مطرح‌شده است.

تمدید تعطیلی مراکز آموزشی تا ۲۰ فروردین

ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم، با صدور اطلاعیه‌ای از تمدید تعطیلی تمام مرکزهای آموزشی استان قم تا بیستم فروردین‌ماه جاری خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: مهدهای کودک، مدرسه‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و حوزوی قم تا بیستم فروردین‌ماه تعطیل هستند.  

غربالگری ۷۸۲۵ مادر باردار

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم؛ با بیان این‌که از هفت هزار و ۹۰۰ مادر باردار در قم، هفت هزار و ۷۸۲ تن غربال شدند، گفت: از این تعداد ۲۱۵ نفر نشانه‌های مشکوک داشتند و از این مادران ۷۰ تن به پزشک ارجاع شدند و ۱۱ تن نیاز به بستری داشتند.

محمدرضا قدیر روز جمعه در گفت وگویی، با بیان این‌که قم از نظر غربالگری سلامت در منطقه سبز قرار دارد، افزود: ۷۴ درصد مردم قم تحت غربالگری قرار گرفته اند.

شناسایی ۱۱ هزار نیازمند پیگیری فوری کرونا

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم، از شناسایی و رسیدگی فوری به ۱۱ هزار و ۷۳۶ بیمار مشکوک به ویروس کووید ۱۹ در این استان خبر داد.

سیامک محبی روز جمعه در گفت‌وگویی افزود: تا به این لحظه ۴۸۵ هزار و ۱۸۸ تن از مردم استان قم در سامانه https://salamat.gov.ir ثبت‌نام کرده‌اند.

کادر درمانی در سنگر جهاد علیه کرونا غرور آفریدند

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم، با صدور پیامی ضمن تجلیل از تلاش مخلصانه کادر درمانی در سنگر جهاد و مبارزه با ویروس کرونا، تاکید کرد که کادر درمانی در کمال صداقت و خلوص در جهاد علیه کرونا غرور آفریدند.

محمدرضا قدیر در این پیام آورده‌است: خدمت صادقانه و خالصانه به مردم از اهداف بنیادین و آرمانهای والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می‌باشد و سعادتی است که اجر الهی و دعای خیر مردم را برای خادمان متعهد به آن، به همراه دارد.

تولیت حرم حضرت معصومه(س) برای لاریجانی آرزوی سلامت کرد

تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) در پی ابتلای علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی به بیماری کرونا، با صدور پیامی برای وی آرزوی شفای عاجل کرد.

آیت الله سیدمحمد سعیدی در پیام خود خطاب به علی لاریجانی آورده‌است: خبر ابتلای رئیس مجلس شورای اسلامی و نماینده محترم شهر مقدس قم، برادر عزیز و گرانقدر جناب آقای دکتر علی لاریجانی به بیماری شیوع یافته، موجب نگرانی و تالم خاطر شد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا قم بیماری های ویروسی بیماری پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا قم بیماری های ویروسی بیماری کرونا ویروس کرونا قم بیماری های ویروسی بیماری دانشگاه علوم پزشکی قم ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۵۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا

به گزارش همشهری آنلاین، شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

۳ راه برای تشخیص کرونا از آنفلوآنزا و سرماخوردگی | چرا افراد جوان براثر کرونا فوت می‌کنند؟ افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روزها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند،

شیوع سویه JN۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمدهای از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

کد خبر 846548 منبع: میزان برچسب‌ها کرونا حج عمره وزارت بهداشت و درمان خبر مهم بیماری - آنفلوآنزا بیماری - سرما خوردگی

دیگر خبرها

  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • سندروم پس از کرونا چیست؟