Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماندن در خانه یک وظیفه جهادی است/ چهارمحال و بختیاری رتبه اول خشکسالی در کشور را دارد/ ساخت دستگاه محلول آب پاش پدالی در شهرکرد، عناوین مهم روزنامه های امروز ۱۶ فروردین در چهارمحال و بختیاری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، صفحه اول روزنامه های امروز (شنبه ۱۶ فروردین) در چهارمحال و بختیاری به شرح زیر است:

 

دیده بان زاگرس: ماندن در خانه یک وظیفه جهادی است/ چهارمحال و بختیاری رتبه اول خشکسالی در کشور را دارد/ ساخت دستگاه محلول آب پاش پدالی در شهرکرد

 

 

پایان پیام/361.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: شبستان

کلیدواژه: دو هفته نامه روزنامه ها هفته نامه چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۵۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط زیست به میزبانی شهرکرد برگزار شد

یاسر پیرعلی، رئیس دانشگاه شهرکرد ۲۸ فروردین‌ماه در این همایش اظهار کرد: با اجرای این همایش باید بتوان فعالیت‌های بعدی را به خوبی اجرا کرد، به طوری که ثمره آن برای استان و کشور ملموس باشد و نتیجه مذاکرات و تعاملات به خوبی مورد استفاده قرار گیرد.

وی بیان کرد: از محیط زیست انتظار می‌رود در راه‌اندازی موزه تاریخ طبیعی در سطح کشور در چهارمحال و بختیاری تلاش کند.

پیرعلی افزود: چهارمحال و بختیاری بین دو استان صنعتی بزرگ کشور قرار گرفته که نباید نگاه‌ها به سمت و سوی صنعتی شدن این استان پیش رود، در حقیقت باید بحث محیط زیست استان و اکوتوریسم گردشگری برای چهارمحال و بختیاری باقی بماند.

به گفته پیرعلی، قطع به یقین دبیرخانه دائمی در این دانشگاه فعال خواهد شد تا از این طریق بتوان از نتایج آن در سطح کشور و استان بهره لازم را برد.

در ادامه رسول زمانی، دبیر علمی همایش با اشاره به آغاز به کار هفت وبینار علمی و صدور ۷۰۰ گواهی برای شرکت کنندگان وبینار، اظهار کرد: از ۹۵ نفر عضو هیئت علمی ۵۰ نفر در بحث داوری کمک‌های خود را انجام دادند

وی بیان کرد: حدود ۲۴۰ مقاله به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که ۲۱۰ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت و ۱۳ مقاله به صورت شفاهی و سخنرانی طی دو روز ارائه خواهند شد، همچنین در بخش ایده‌پردازی ۳۰ ایده دریافت شد.

به گفته زمانی، این همایش می‌تواند بستری برای تبادل دانش و انتقال تجربیات باشد.

در ادامه سعید یوسف‌پور، مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: دانش بومی و سنتی برای ما در ابتدای امر مبهم بود، طی یک سال اخیر زحمات بسیار کشیده و جلسات زیادی برگزار شد، به طوری که دبیرخانه دائمی دانش سنتی در استان مستقر شد.

وی بیان کرد: می‌توان گفت که این برنامه به عنوان اولین تجربه قطعاً کاستی‌هایی به همراه دارد گرچه تلاش می‌شود گام‌ها را در راستای دانش بومی موثرتر و محکم‌تر برداریم، نتایج این همایش به حفظ محیط زیست کمک خواهد کرد و تلاش می‌شود که این نتایج در حوزه محیط زیست موثر واقع شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کسب رتبه سوم چهارمحال و بختیاری در مرمت بنا‌های تاریخی
  • آغاز عملیات ساخت ۹۰ واحد مسکونی در شهرستان اردل
  • تداوم اجرای طرح مبارزه با آفت جوانه خوار در جنگل های زاگرس
  • آغاز طرح مبارزه با آفت جوانه خوار در چهارمحال و بختیاری
  • عزم جدی در جهت اعتلای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری شکل گیرد
  • اجرای طرح شاداب سازی در ۴۳۰ مدرسه چهارمحال و بختیاری
  • پیش‌بینی تداوم بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
  • بامداد امروز بروجن خنک‌ترین نقطه چهارمحال و بختیاری بود
  • اردوی تیم ملی بوکس نونهالان کشور در شهرکرد
  • نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط زیست به میزبانی شهرکرد برگزار شد