Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون امور اجتماعی رئیس کل دادگستری خراسان رضوی بر استفاده از حداکثر ظرفیت‌های مردمی با هدف مواجهه مناسب با ویروس کرونا تأکید کرد و گفت: بیش از ۳۰۰ گزارش تخلف در سطح استان خراسان رضوی توسط دیده بان در سامانه سجام قوه قضاییه ثبت شده است. تاریخ انتشار: 10:08 - 16 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۹۷۰۵

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، امیر مرتضوی معاون امور اجتماعی رئیس کل دادگستری خراسان رضوی بر استفاده از حداکثر ظرفیت‌های مردمی با هدف مواجهه مناسب با ویروس کرونا تأکید کرد و با بیان اینکه پس از فراخوان به دیده بانان پیشگیری استان خراسان رضوی مبنی بر اعلام تخلفات پیرامون شیوع ویروس کرونا در سطح جامعه، بیش از ۳۰۰ گزارش تخلف در سطح استان خراسان رضوی توسط دیده بان در سامانه سجام قوه قضاییه ثبت شده است؛ گفت: با توجه به ورود ویروس کرونا به کشور و آماده باش تمامی دستگاه‌ها و سازمان‌ها و استفاده حداکثری از امکانات، تجهیزات و نیرو‌های مردمی به منظور کنترل این ویروس در همین راستا قوه قضاییه نیز از ظرفیت دیده بانان پیشگیری که به صورت داوطلبانه با دستگاه قضایی همکاری دارند برای پیشگیری از شیوع بیشتر این ویروس در کشور طی فراخوانی از آنان درخواست کرد تا با دو اولویت نسبت به ارسال گزارش پیرامون تخلفات مرتبط با ویروس کرونا در سامانه سجام قوه قضاییه اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: اولویت اول، ارسال گزارشات مرتبط در خصوص مکان‌هایی است که نسبت به احتکار اقلام بهداشتی اقدام کرده اند و همچنین واحد‌هایی که گرانفروشی در عرضه محصولات بهداشتی از جمله ماسک، دستکش، ژل ضد عفونی و ... دارند.

وی اولویت دوم گزارشات دیده بانان را در مورد تخلفات برخی از مراکز پر تجمع و پر تردد مانند فروشگاه‌های زنجیره ای، نانوایی‌ها و پمپ بنزین‌ها که برابر دستورالعمل‌های صادره مکلف به رعایت کامل موارد بهداشتی هستند، اما به هر دلیلی این امر را رعایت نکرده اند، دانست و گفت: بیشتر گزارشات وارده در سطح استان خراسان رضوی در سامانه سجام طی این مدت در این خصوص است.   بیشتر بخوانید: غلبه بر ویروس کرونا نیازمند مسئولیت پذیری و مشارکت‌ اجتماعی است اعلام تخلفات موثر در شیوع بیماری کرونا در کشور از طریق سامانه سجام معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: آحاد مردم می‌تواند از طریق این سامانه به آدرس اینترنتی sajam.scpd.ir گزارشات خود را ثبت نمایند تا در اسرع وقت پیگیری گردد.

مرتضوی در خصوص اینکه ضمانت اجرای پیگیری گزارشات مردمی ثبت شده در سامانه سجام چیست، گفت: گزارشات با فوریت به دستگاه یا سازمان‌های متولی امر ارسال و دادستان آن شهرستان به عنوان مدعی العموم بر عملکرد آن دستگاه و یا سازمان مسئول در جهت اقدامات لازم در راستای گزارش دیده بان، نظارت و پیگیری خواهد کرد تا گزارش منتج به نتیجه گردد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خراسان رضوی اذعان کرد: تاکنون بیش از شش هزار نفر در استان خراسان رضوی در سامانه سجام قوه قضاییه ثبت نام نموده اند و این افراد که اصطلاحا دیده بان پیشگیری نامیده می‌شوند در ۱۱۰ هسته عادی و تخصصی ساماندهی شده اند.

وی افزود: بحمداله رابطین ستاد مردمی دادگستری استان خراسان رضوی در شورا‌های اجتماعی محلات سیزده گانه مشهد با حضور فعال و با بهره گیری از ظرفیت دیده بانان هر منطقه و ایجاد پایگاه‌هایی در جهت توزیع اقلام بهداشتی در سطح شهر بویژه در حاشیه شهر مشهد با هماهنگی با دستگاه‌های مسئول، اقدامات گسترده‌ای را انجام و تاکنون هزاران بسته از اقلام بهداشتی از جمله ماسک و دستکش و ژل ضدعفونی کننده توسط آنان بسته بندی و توزیع شده است.
مرتضوی در پایان ضمن درخواست از همه مردم مبنی بر رعایت طرح فاصله گذاری اجتماعی در مقابله با ویروس کرونا در استان خراسان رضوی به منظور شکست این ویروس، گفت: از برخی از مسئولین شهری و استانی نیز انتظار می‌رود از هرگونه اظهارنظر غیرکارشناسانه که باعث ایجاد استرس در بین مردم می‌شود، خودداری نمایند و همه باید پایبند به اجرای مصوبات ستاد‌های ملی و استانی مقابله با ویروس کرونا باشیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری دادگستری خراسان رضوی کرونا سامانه سجام سامانه سجام قوه قضاییه استان خراسان رضوی ویروس کرونا دیده بانان دیده بان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۷۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز کریدورهای حمل بار مازندران به سامانه هوشمند توزین

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران با اشاره به شناسایی ۱۹ هزار تخلف اضافه تناژ بالای ۱۰ درصد مجاز در فروردین امسال، از تجهیز کریدور‌های اصلی حمل بار در استان به سامانه هوشمند توزین در حال حرکت خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسن جهانیان با اشاره به فعالیت سامانه‌های هوشمند توزین در حال حرکت مازندران گفت: در فروردین بیش از 179 هزار تردد وسایل نقلیه باری و بیش از 19 هزار تخلف اضافه تناژ بالای 10 درصد مجاز شناسایی شده که این میزان  تخلف معادل بیش از 10 درصد تردد وسایل نقلیه سنگین است.

وی با تاکید بر اینکه یکی از علل اصلی تخریب رویه راه‌ها و ابنیه، اضافه بار وسایل نقلیه سنگین است تصریح کرد: کنترل و شناسایی وسایل نقلیه سنگین که دارای اضافه بار غیرمجاز هستند اهمیت دارد.

جهانیان همچنین افزود: اداره مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران کریدور‌های اصلی حمل بار در استان را به سامانه هوشمند توزین در حال حرکت مجهز کرده است.

وی گفت: مهمترین شاخصه سامانه توزین در حال حرکت WIM کنترل وزن وسایل نقلیه در حال حرکت بدون نیاز به توقف آنهاست.

این مسئول بیان کرد: این سامانه با استفاده از سنسور‌های نصب شده در سطح جاده وسایل نقلیه متخلف دارای اضافه تناژ را به صورت هوشمند شناسایی می‌کند و اطلاعات  به صورت برخط به پاسگاه پلیس راه ارسال می‌شود.

جهانیان ادامه داد: در مرحله بعد باسکول‌های ثابت پلیس راه، وسیله نقلیه خاطی را که به طور دقیق وزن شده نسبت به اعمال مقررات اقدام می‌کنند. به این ترتیب به اعمال جریمه یا تخلیه بار و معرفی راننده و شرکت متخلف به کمیسیون رسیدگی به تخلفات ناوگان باری در این اداره کل اقدام می‌شود.

وی به شناسایی تخلف سرعت وسایل نقلیه سنگین و شناسایی وسایل بدون بارنامه و مجوز حمل بار اشاره کرد و یادآور شد: با تشکیل پایگاه آماری جامع حمل و نقل بار در استان  برنامه‌ریزی انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شناسایی و دستگیری سارق کامپیوتر خودرو‌ها در مشهد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • الزامات و برنامه زمانبندی تشکیل مرکز ملی داده‌های زیارت بررسی شد
  • تجهیز کریدورهای حمل بار مازندران به سامانه هوشمند توزین
  • افراد جویای کار به سامانه ملی رصد اشتغال مراجعه کنند
  • واریز ۹۴۱میلیارد تومان سود به حساب سهامداران
  • واریز ۹۴۱ میلیارد تومان سود به حساب سهامداران
  • صدور هزار و ۳۴۲ پروانه بهره‌برداری در خراسان رضوی