Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-18@03:08:11 GMT

توصیه های تغذیه ای برای بیمارانی که کرونا را شکست دهند

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۷۲۸۹

ایسنا/خراسان شمالی مدیر بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین A در ترمیم بافت مخاطی دستگاه تنفسی مؤثر است و در شرایط شیوع بیماری کووید ۱۹ توصیه می شود.

نسرین علیزاده در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: افرادی که علایم خطر بیماری کووید ۱۹ را دارند و یا در دوران نقاهت این بیماری به سر می برند، به دلیل شرایط بیماری ممکن است، آب و الکترولیت زیادی از دست داده و یا مواد غذایی کافی دریافت نکرده باشند، بنابراین بهتر است توصیه ها و اصول صحیح تغذیه ای ویژه این دوران را جدی بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: منابع غذایی حاوی ویتامین A نظیر هویج و فلفل زرد و نارنجی یا سبزیجاتی مانند اسفناج، جعفری و شوید برای دوران بیماری و نقاهت آن بسیار مفید است و توصیه می شود.

علیزاده به استفاده از منابع پروتئینی و آهن نظیر گوشت سفید و قرمز و حبوبات در دوران نقاهت بیماری اشاره و عنوان کرد: اگر فردی در دوران نقاهت مشکلی در سیستم گوارشی ندارد، بهتر است مقداری سبوس غلات فرآوری شده بهداشتی به غذای مصرفی او افزوده شود.

وی استفاده از نان سبوس دار را در این افراد ضروری دانست و خاطرنشان کرد: اگر فردی هنوز از حالت تهوع رنج می برد، بهتراست از منابع غذایی حاوی ویتامین B6 نظیر موز و یا مقداری زنجبیل استفاده کند.

علیزاده به مصرف سوپ و آش های رقیق در این دوران تأکید کرد و گفت: از مصرف غذاهای سنگین و پرکالری، فست فودها و غذاهای شور و ترشی و انواع سس ها و نوشیدنی های شیرین و گازدار پرهیز و از موادغذایی پروبیوتیک نظیر لبنیات پروبیوتیک استفاده کنید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی کروناویروس تغذيه خراسان شمالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۷۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: توصیه ما این است که زائران حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون دارو‌های غیر مجاز و نحوه انتقال داروی بیماران اظهار داشت لیست دارو‌های ممنوعه هرسال توسط وزارت بهداشت عربستان ابلاغ می‌شود که همان لیست سال‌های گذشته است. لیست دارو‌ها را به پزشکان معاینه کننده زائرین داده ایم و وظیفه پزشکان این است که این لیست را به اطلاع زائر برسانند.

وی افزود: از دارو‌های ممنوعه، دارو‌های مخدر است که ورود آن کلا به عربستان ممنوع است. همچنین دارو‌های آرامیخش از خانواده بنزودیازپین مثل خانواده دیازپام نیز ممنوع است.

مرعشی در ادامه تصریح کرد: ورود سایر دارو‌ها ممنوعیتی ندارد، ولی برای اینکه عزیزان زائر در فرودگاه‌های مقصد دچار مشکل نشوند، توصیه ما این است که حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در رابطه با واکسن‌های مورد نیاز برای سفر حج گفت: براساس دستورالعمل سعودی واکسن اجباری برای همه کشور‌ها واکسن مننژیت است و برای کشور ما همین واکسن در نظر گرفته شده است و از طریق هلال این واکسن برای همه زائرین تهیه شده است و تا دو هفته قبل از اعزام زائر باید این واکسن تزریق شود.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون لزوم تزریق واکسن کرونا اذعان داشت: فعلا توصیه‌ای برای تزریق واکسن کرونا و آنفولانزا وجود ندارد. واکسن الزامی مننژیت است و نگرانی بابت بیماری کرونا وجود ندارد.

مرعشی در رابطه با بیماری‌های واگیر در میان زائران بیان داشت: رعایت نکات جمعی و فرعی در پیشگیری از بیماری‌های عفونی بسیار مهم است. به هر حال تعداد زیادی زائر از کشور‌های مختلف با بیماری‌های بومی مختلف در یک مکان قرار می‌گیرند و همین امر موجب می‌شود حتی افرادی که سیستم ایمنی قوی دارند به بیماری‌های عفونی مبتلا شوند. اما در صورت بیمار شدن نیاز به قرنطینه نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • فواید بی‌نظیر ریواس
  • ویژگی رژیم غذایی سالم چیست؟
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • چرا آب دریاچه ها در زمین فرو نمی رود؟
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • چاشنی پرطرفداری که استخوان‌ها را نابود می‌کند
  • ۱۰ توصیه کاربردی در پیشگیری از خطر سرطان‌ها
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • تغذیه صحیح در فصل بهار، از دیدگاه طب ایرانی