Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ایرنا به نقل از سی.ان.بی.سی نیوز نوشت: ادهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت، در کنفرانسی خبری در ژنو سوئیس اظهار کرد: همه ما از تبعات عمیق اجتماعی و اقتصادی این ویروس مطلعیم. اما بهترین راه برای پایان دادن به محدودیت‌ها و کاهش تأثیرات اقتصادی آن، شکست دادن این ویروس است.

ادهانوم همچنین از کشورها خواست تا برنامه‌های بیمه‌ای و بهداشتی را برای شهروندان خود گسترش داده و موانع مالی پیش روی مسائل بهداشتی را بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او گفت: اگر مردم به دلیل ناتوانی مالی از خدمات درمانی دور شوند، نه تنها به خودشان لطمه می‌زنند بلکه کنترل کرونا دشوارتر شده و جامعه در معرض خطر قرار می‌گیرد.

مقام‌های سازمان جهانی بهداشت می‌گویند که کرونا حتی مبارزه با سایر بیماری‌های عفونی همچون فلج اطفال را تحت تأثیر قرار داده است.

در همین حال، ادهانوم و «کریستالینا جورجیوا» مدیر صندوق بین‌المللی پول اولویت دادن کشورها به مبارزه با کرونا را خواستار شده و تأکید کردند که مهار این ویروس و نجات جان انسان‌ها «شرط لازم» برای حفظ مشاغل و اقتصاد است.
ادهانوم و جورجیوا در مقاله‌ای که روز جمعه در روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف منتشر شد، تأکید کردند که برای احیای فعالیت‌های اقتصادی لازم است که ابتدا شیوع کرونا تحت کنترل قرار بگیرد.

شیوع کرونا بیش از یک میلیون نفر را در سراسر دنیا مبتلا کرده و جان بیش از ۵۰ هزار نفر را گرفته است. دولت‌ها برای مقابله با این ویروس برنامه‌های قرنطینه را به اجرا گذاشته‌اند که باعث متوقف شدن بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی شده است.

تدروس و جورجیوا در مقاله مشترک خود نوشتند: در حالی دنیا به کرونا پاسخ می‌دهد که کشورها یکی پس از دیگری مجبور شده‌اند که برای مهار آن وارد عمل شوند. این رویکرد باعث شده است که فعالیت جامعه و اقتصاد آنها متوقف شود. 
در ادامه این مقاله آمده است: در ظاهر یک انتخاب وجود دارد، یا جان انسان‌ها را نجات دهید یا معیشت آنها را. اما این یک معمای اشتباه است. مهار کرونا شرط لازم برای نجات مشاغل است.

تدروس و جورجیوا تأکید کردند که نظام بهداشتی بسیاری از کشورها برای «قتل عام» کرونا آماده نیست. آنها از کشورها خواستند که بودجه خدمات بهداشتی را در اولویت قرار دهند.
آنها در مقاله مشترک خود تصریح ساختند: بحران در بهداشت جهانی و سرنوشت اقتصاد جهانی به طرز جدایی‌ناپذیری در هم تنیده شده است. مبارزه با این ویروس لازمه احیای اقتصادی است.

در این مقاله آمده است که ۸۵ کشور به دنبال دریافت کمک مالی اضطراری از صندوق بین‌المللی پول هستند و این نهاد قصد دارد ظرفیت فعلی کمک‌های اضطراری خود برای پاسخ به کرونا را از ۵۰ میلیارد دلار به یکصد میلیارد دلار افزایش دهد. 
ظرفیت کامل این نهاد مستقر در واشنگتن برای وام‌دهی یک تریلیون دلار است.

سازمان جهانی بهداشت که در ژنو سوئیس مستقر است، اعلام کرده که در همکاری با صندوق بین‌المللی پول توافقنامه‌های خرید تجهیزات حیاتی پزشکی برای کشورها را تسهیل می‌کند.

کد خبر 497518 برچسب‌ها كروناويروس سازمان بهداشت جهانی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس سازمان بهداشت جهانی سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۷۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور

سازمان جهانی بهداشت به منظور تقویت خدمات پزشکی اورژانس، ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور خارجی خودکار به همراه ۱۲۵۰ پد دفیبریلاتور را با کمک مالی اتحادیه اروپا تهیه و به سازمان ملی اورژانس ایران ایران اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، سازمان جهانی بهداشت به منظور تقویت خدمات پزشکی اورژانس، ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور خارجی خودکار به همراه ۱۲۵۰ پد دفیبریلاتور را با کمک مالی اتحادیه اروپا تهیه و به سازمان ملی اورژانس ایران ایران اهدا کرد.

این تجهیزات به طور قابل توجهی ظرفیت پیش بیمارستانی سازمان اورژانس را افزایش خواهد داد، اقلام اهدایی قرار است در استان‌های هرمزگان، کرمان، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان توزیع شوند.

دستگاه دفیبریلاتور می‌تواند نجات بخش زندگی در هنگام ایست قلبی ناگهانی باشد، این وسیله ریتم ضربان قلب را به طور مؤثر پایش و با ارسال شوک‌های الکتریکی عملکرد طبیعی قلب را احیا می‌کند؛ طراحی این دستگاه‌ها به گونه‌ای است که با حداقل آموزش پزشکی می‌توان از آن استفاده کرد و به این دلیل برای تیم‌های پاسخ به فوریت‌های پزشکی بسیار با ارزش هستند.

سیدجعفر حسین، نماینده سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران، در رابطه با اهدای این دستگاه‌ها اظهار کرد: با افزایش فراهم بودن دفیبریلاتور، امدادگران و پرسنل اورژانس در استان‌های مربوطه برای ارائه مراقبت‌های مؤثر و به موقع به افراد نیازمند مجهزتر خواهند شد.

وی افزود: اهدای این تجهیزات که به طور مشترک از سوی دفتر کمک‌های انسانی اتحادیه اروپا تأمین مالی شده است، تأکیدی بر تعهد ما نسبت به تقویت نظام سلامت و ارتقای خدمات پزشکی اورژانس برای جمعیت‌های آسیب پذیر است.

گفتنی است، این پروژه در راستای مأموریت سازمان جهانی بهداشت، یعنی تضمین دسترسی همگانی به خدمات باکیفیت سلامت، به ویژه در مناطقی که با بحران‌های انسانی مواجه هستند، انجام شده است، هدف نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در ایران این است که از طریق توانمندسازی نهادها و ارائه دهندگان خدمات سلامت محلی به ارتقای تاب‌آوری و پایداری نظام سلامت در استان‌های هدف کمک کند.

کد خبر 746985

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • هشدار برنامه جهانی غذا درباره بحران گرسنگی در غزه
  • دست نکشیدن غرب از هژمونی‌ خود دلیل اصلی تشدید تنش در جهان است
  • هشدار هواشناسی صادر شد؛ تشدید بارندگی در این استان‌ها
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • تشدید بارش در ۶ استان/ احتمال وقوع سیلاب
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • افزایش ظرفیت پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • اهدای ۴۰ دستگاه شوک الکتریکی قلب به سازمان اورژانس ایران