Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-23@08:42:14 GMT

بلاگری شغلی نوظهور اما پردرآمد

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۷۸۳۹

بلاگری شغلی نوظهور اما پردرآمد

اگر در گذشته بازیگران و فوتبالیست ها در میان مردم شناخته شده بودند و باید در قاب سینما و تلویزیون قرار می گرفتند تا مشهور و معروف می شدند اکنون مردم عادی هم فارغ از این هنرها و تنها کافی است در قاب شبکه های اجتماعی قرار گیرند تا معروف شوند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، با ورود شبکه های اجتماعی مشاغل جدید نیز وارد عرصه بازار کار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا 10 سال پیش کمتر کسی فکر می کرد می توان از طریق فضای مجازی میلیون ها تومان در آمد زایی کند. با پیشرفت تکنولوژی و گسترش شبکه های اجتماعی در میان مردم برخی از افراد توانستند از این شبکه های در آمد زایی کنند.

 

معروفیت از سلبریتی ها تا بلاگرها

اگر در گذشته بازیگران و فوتبالیست ها در میان مردم شناخته شده بودند و باید در قاب سینما و تلویزیون قرار می گرفتند تا مشهور و معروف می شدند اکنون مردم عادی هم فارغ از این هنرها و تنها کافی است در قاب شبکه های اجتماعی همانند اینستاگرام قرار بگیرند و دنبال کننده پیدا کنند تا در جامعه معروف و مشهور شوند. افرادی که کاربران زیادی آن ها دنبال می کنند که از هزار تا بیش  ازمیلیون  نفر دنبال کننده دارند.

آن ها هم به دلیل پربازدید بودن صفحه اینستاگرام از این طریق تبلیغات دریافت می کنند. هر چه تعداد دنبال کننده آن ها بیشتر شود، مبلغ تبلیغات هم افزایش پیدا می کند. بنابراین آن ها تلاش های زیادی هم برای بدست آوردن دنبال کننده دارند.

 

اجازه ورود به حریم خصوصی

برخی از این صفحات که دنبال کننده میلیونی دارند، درآمد ماهیانه آن ها میلیاردی است.این صفحات در مسایل گوناگون از مد و سبک زندگی تا طنز فعالیت دارند. بیشتر صفحات درباره سبک زندگی انسان هاست. خیلی از این بلاگرها به دنبال کننده هایشان اجازه می دهند که وارد حریم خصوصی آن ها شوند. دنبال کردن نوع پوشش، غذا خوردن، وسایل زندگی و تفریح و سفر بلاگر برای برخی از مردم جالب می آید و بلاگر ها هم از لحظه های زندگی هایشان فیلم و عکس ثبت می کنند و در اختیار مخاطبان خود قرار دهند.

بسیاری از بلاگرها در تلاش هستند تا دنبال کننده های خود را افزایش دهند برخی از آنها با دوستی با یکدیگر و تبلیغ بلاگری دیگر این افزایش دنبال کننده را بدست می آورند یا در ابتدا هزینه های کلان می کنند تا بتوانند در شبکه اجتماعی مشهور شوند یا حرکات غیرمتعارف انجام می دهند که دنبال کننده بدست آورند.

رونق فعالیت بلاگر های کودک

البته ناگفته نماند، بلاگرهای کودک هم پررونق هستند و کودک که خود فارغ از دنیای بزرگسالان و شبکه ها اجتماعی است اما با مدیریت پدر و مادر خود بلاگر می شود و طرفدارهای زیادی هم پیدا می کنند. لحظه به لحظه بازی و صحبت های این کوچولو ها هم ثبت وعرضه به مخاطبان می شود. گاهی هم فیلم ها نشان از آن دارد که گوشی به دست شدن پدر یا مادر  برای ثبت لحظات، کودکان را کلافه کرده است و خطاب به مادر یا پدر می گویند که «لطفا اینجا مرا راحت بگذار» اما همین جمله هم برای والدین خوش می آید و آن ها در شبکه اجتماعی بارگذاری می کنند و برای دنبال کننده ها هم شیرین به نظر می رسد و تعداد لایک ها بالا می رود.

این مسایل آسیب های زیادی به زندگی کودکان و حتی بزرگسالان وارد می کند چون آن ها به همانند اندازه که دنبال کننده دارند به همان اندازه هم باید پذیرای نظرات منفی و مثبت مردم باشند که شاهد چالش هایی که میان بلاگر با دنبال کننده هایشان نیز به وجود می آید هستیم  که  این امر نیاز به ظرفیت بالایی دارد.

اما فارغ از آسیب هایی که این نوع بلاگری دارد باید دید مگر درآمد ها چقدر است که آن ها تن به این آسیب ها می دهند. دوباره به درآمد زایی آن ها می پردازیم.

درآمد بلاگرها

در یک پرس و جو کردن از قیمت تبلیغات این بلاگر ها متوجه می شویم درآمد ماهیانه بالایی دارند به همین دلیل است که حاضرند در مقابل آسیب هایی که به زندگی آن ها وارد می شود مقاوم باشند.

 

یکی از این پیج های معروف کودکان که بیش از یک میلیون دنبال کننده دارد برای یک تبلیغ 48 ساعته مبلغ 25 میلیون تومان دریافت می کند. این پیج به صورت روزانه چندین تبلیغ دارد. اگر روزانه حساب کنیم که هر روز یک تبلیغ با این مبلغ داشته باشد ماهیانه 750 میلیون تومان درآمد دارد. حتی اگر در ماه 20 روز هم تبلیغ داشته باشند 500 میلیون تومان در آمد دارند. به نظر کدام شغل می تواند تا این حد درآمد با کمترین زحمت نسبت به شغل های دیگر داشته باشد.

 

یکی دیگر از صفحات که بالا 300 هزار دنبال کننده و در زمینه سبک زندگی فعالیت دارد و بیشتر فیلم و عکس از زندگی خود در صفحه اش بارگذاری می کند، برای هر تبلیغ 4 میلیون تومان دریافت می کند. این پیج هم به صورت روزانه تبلیغات دارد یعنی در ماه حدود 120 میلیون تومان در آمد دارند حتی اگر هر روز هم تبلیغ دریافت نکند باز درآمد ماهیانه دو و سه برابر بیشتر از یک کارمند است.

 

بلاگری دیگری که آن هم در سبک زندگی فعالیت دارد، دنبال کننده آن بالای 100 هزار نفر است مبلغی بین 700 تا یک میلیون و پانصد تومان برای تبلیغات دریافت می کنند. این نکته هم باید بیان شود که با بالارفتن دنبال کننده ها و درآمد زایی آن ها سبک زندگیشان هم تغییر کرده است.

 

خانه، مدل ماشین و حتی نوع پوشش و وسایل زندگی آن ها خیلی متفاوت تر از سال های اولیه آن ها در شبکه های اجتماعی است اما در خیلی از این صفحات شاید سبک زندگیشان تغییر کرده باشد اما سطح صفحات متاسفانه همچنان سطحی باقی مانده است البته شاید این بی ربط به ذائقه دنبال کننده هایشان هم نباشد.

 

برخی از بلاگر ها هم به دلیل این در آمدزایی هر کاری که می توانستند انجام دادند و ارزش ها و هنجار ها را هم نادیده گرفتند و بیشتر تبلیغ مسایل ناهنجار را می کردند که اکنون اسیر قانون شده اند و از صفحات آن ها دیگر خبری نیست و درگیر مسایل دادگاهی هستند.

 

ناگفته نماند؛ بلاگر های خوب نیز در شبکه های اجتماعی  داریم که تنها به مسایل سطحی نمی پردازند، برخی از آن ها در مسایلی همانند محیط زیست، عرصه ادبیات و بالا بردن اطلاعات مردم کار می کنند. یعنی افرادی که در زمینه های تخصصی فعالیت دارند و به رشد اندیشه و اطلاعات عمومی مردم در یک زمینه خاصی کمک می کنند. این دسته از بلاگر ها تنها هدفشان درآمد زایی نیست بلکه یک هدف و علایقی دارند که آن را دنبال می کنند و در کنار آن نیز در آمدزایی دارند یا بیشتر آن ها کار آفرین هستند یا در یک انجمن مردم نهاد فعالیت دارند.

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: بلاگر اینستاگرام شبکه اجتماعی شبکه های اجتماعی میلیون تومان دنبال کننده دنبال کننده ها سبک زندگی آمد زایی آسیب ها شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۷۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز سازمان امور مالیاتی کشور در مالیات‌ستانی بر پردرآمد‌ها است

محمد هادی سبحانیان در دیدار با آیت الله مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید گفت: تمرکز سازمان امور مالیاتی کشور در مالیات ستانی، پردرآمد‌ها هستند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، رئیس سازمان امور مالیاتی کشور افزود: اشراف نظام مالیاتی بر داده‌های مالیاتی بالاست و مالیات متکی بر داده‌ای مالیاتی می‌باشد.

همچنین آیت الله مکارم شیرازی با تاکید بر لزوم اخذ مالیات عادلانه تصریح کرد: از فرار‌های مالیاتی بایستی جلوگیری شود. مالیات باید عادلانه اخذ شود و هر کسی که تمکن مالی بیشتری دارد باید مالیات بیشتری پرداخت کند.

این مرجع تقلید در ادامه با بیان اینکه از مشخصه‌های جامعه سالم این است که درآمد دولتش از مالیات تامین شود افزود: امیدواریم مالیات هم عادلانه اخذ شود و هم به مالیات دهندگان تفهیم شود.

وی مسئولیت سازمان مالیاتی را سخت و مهم دانست و گفت: از سویی برخی به هر نحوی از پرداخت مالیات فرار می‌کنند و از سویی سازمان مجبور به تأمین هزینه‌های جاری کشور با مالیات است، لذا باید به گونه‌ای برنامه ریزی شود که مالیات عادلانه ستانده شود.

وی گفت: دریافت مالیات مختص به زمان حال نیست؛ در زمان ائمه علیهم السلام غیر از وجوهات شرعیه، مالیات هم اخذ می‌شد.

آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به ضرورت دریافت مالیات جهت پیشبرد امور کشور گفت: دریافت مالیات باید عادلانه و همراه با رضایت مؤدیان باشد که این امر باعث جلب اعتماد آنان می‌گردد.

دیگر خبرها

  • گفت‌وگو با مسعود نجابتی، چهره سال هنر انقلاب اسلامی/ پیش‌درآمد هنر انقلاب برای طرح تمدن نوین اسلامی
  • (ویدئو) انتشار ویروس جدیدی به نام پزشک‌بلاگری
  • آیا معلم بلاگری از لحاظ حقوقی مجاز است؟
  • رمزگشایی ازجعبه سیاه چهره‌ها
  • بررسی بازار کار و درآمد و آینده شغل باریستایی در سال 1403
  • سقوط طبقه پردرآمد به متوسط و متوسط به فقیر
  • تمرکز سازمان امور مالیاتی کشور در مالیات‌ستانی بر پردرآمد‌ها است
  • فیلم سینمایی «مستطیل قرمز» از شبکه نمایش
  • آمریکا حکمرانی علم را به کشورهای نوظهور می‌بازد
  • درآمد پایدار مددجوی کارآفرین کمیته امداد/ تولید پنج تن عسل در سال