Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-25@09:46:09 GMT

شیب تند آمارمبتلایان به کرونا در کشورهای عربی

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۸۶۲۸

شیب تند آمارمبتلایان به کرونا در کشورهای عربی

آمار مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا در جهان از جمله کشورهای عربی با جهش‌های روزانه نگران کننده ای همراه شده است و شمار مبتلایان در سراسر جهان به مرز یک میلیون و ۸۲ هزار نفر رسید.


به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، این در حالی است که تعداد بیماران کرونانی که تا کنون جان خود را از دست داده اند، از مرز ۵۷ هزار نفر فراتر رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا شمار مبتلایان جدید در برخی از کشورهای عربی از مرز صد نفر فراتر رفت و همین امر سازمان بهداشت جهانی را واداشت تا از دولت های خاورمیانه بخواهد تا برای پیشگیری از انتشار ویروس کرونا به صورت جدی وارد عمل شوند.

« احمد المنظری » رییس منطقه ای سازمان بهداشت جهانی خاورمیانه گفت : موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا در کشورهایی به ثبت رسیده که بیش از سایر کشورها در معرض خطر قرار داشته و ساختار بهداشتی ضعیفی دارند.

بر اساس گزارش الجزیره آخرین آمار ارائه شده از مبتلایان و فوتی ها در کشورهای عربی از قرار زیر است:

مصر

وزارت بهداشت مصر ۱۲۰ مورد جدید را به ثبت رساند . موارد جدید ۱۵ پزشک و پرستار در مرکز علمی « الاورام » را در برمی گیرد .

این وزارت خانه همچنین از هشت مورد فوتی جدید خبر داد.

امارات

وزارت بهداشت امارات اعلام کرد با ثبت ۲۴۰ بیمار جدید شمار مبتلایان به طور کلی در این کشور به یک هزار و ۲۶۴ نفر رسید و با ثبت یک فوتی جدید شمار درگذشته ها  به ۹ نفر رسید.

قطر

وزارت بهداشت قطر از افزایش شمار مبتلایان تا مرز یک هزار و ۵۵ نفر خبر داد .

وزارت خانه مزبور گفت: تعداد کسانی که تا کنون بهبود یافته اند از ۹ نفر فراتر رفت.

عربستان

مقامات سعودی از ثبت ۱۵۵ بیمار جدید و افزایش تعداد مبتلایان تا دو هزار و ۴۰ نفر خبر دادند.

کویت

وزارت بهداشت کویت تاکید کرد با ثبت ۷۵ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا شمار کلی مبتلایان به ۴۱۵ نفر رسید.

عمان

در کشور عمان ۲۱ نفر دیگر گرفتار کووید – ۱۹ شدند و بدین ترتیب تعداد بیماران کرونایی به طور کلی به ۲۵۲ نفر رسید و یک تن از بیماران جان خود را از دست داد. 

شهردار مسقط پایتخت عمان در راستای مقابله با ویروس کرونا با استفاده از پهپادهای « دورنز» سراسر این شهر را ضد عفونی کرد و در  همین رابطه در صفحه شخصی خود در توئیتر تصاویر و ویدیو مربوط به این امر را منتشر کرد.

بحرین

در بحرین ۲۹ مورد جدید به ثبت رسید و شمار مبتلایان به بیش از ۶۷۰ نفر و تعداد افراد بهبود یافته به ۴۱ نفر رسید.

تونس

در تونس ۴۰ بیمار کرونایی دیگر شناسایی شد و شمار افراد متوفی به ۱۸ نفر رسید.

الجزایر

در الجزایر اعلام شد که شمار مبتلایان به یک هزار و ۱۷۰ نفر رسید و تاکنون ۱۰۵ نفر جان خود را از دست داده اند.

مغرب

۷۶۰ مبتلای جدید و ۴۷ متوفی در مغرب به ثبت رسیده است و تعداد بهبود یافتگان به ۴۹ شخص رسید.

لبنان

شمار افراد مبتلا در لبنان به ۵۰۸ نفر افزایش یافت که در این میان ۱۷ بیمار جان خود را از دست دادند و ۴۶ بهبود یافتند.

فلسطین

وزارت بهداشت فلسطین از ثبت ۱۰مورد جدید خبر داد و بدین ترتیب شمار مبتلایان به ۱۹۱ نفر رسید .

در همین راستا « محمود عباس » رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تصمیم گرفت تا وضعیت فوق العاده را به مدت ۳۰ روز تمدید کند.

اردن

در اردن ۳۱۰ مبتلا و ۵ فوتی و ۶۰ بهبود یافته به ثبت رسیدند و دولت اردن دیروز در سراسر امان پایتخت به مدت ۲۴ ساعت منع آمد و شد اعلام کرد.

شیوع ویروس کرونا  «کووید ۱۹» برای نخستین بار اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین بعد از انجام یک سری تحقیقات، در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد./ایسنا

 

اخبار مربوط به ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: جان خود را از دست شمار مبتلایان وزارت بهداشت کشورهای عربی ویروس کرونا ثبت رسید مورد جدید نفر رسید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۸۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد مصلحی افزود: مهم‌ترین استاندارد ما پیمایش ملی سلامت روان است که ۱۰ سال یکبار بررسی می‌شود که پژوهش بسیار سنگین و پُر هزینه‌ای است که با نمونه گیری گسترده در کشور در سال ۱۴۰۱ به نتیجه رسیده و سال ۱۴۰۲ تحلیل داده‌های آن انجام شده است.

وی در پاسخ به این سوال که نتایج پیمایش ملی سلامت روان چه زمانی منتشر می‌شود، گفت: ما امیدواریم که بتوانیم این پژوهش را اوایل تابستان به نتیجه قطعی برسانیم و چون انتشار بین المللی خواهد داشت در کشور هم اعلام خواهیم کرد و با انتشار آن می‌توانیم آمار دقیق افسردگی و دیگر اختلالات روانی را به طور رسمی اعلام کنیم.

مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت افزود: آنچه را اکنون به طور قطعی می‌توان عنوان کرد این است که بار بیماری افسردگی به تنهایی دومین رتبه را در بار بیماری‌های بعد از بیماری‌های اسکلتی عضلانی در کشور دارد و وقتی بار بیماری افسردگی با اختلالات اضطرابی که در رتبه ششم بار بیماری‌های کشور است، جمع شود؛ این دو بیماری در مجموع بار بیماری‌های روانی را در کشور به خود اختصاص می‌دهند که این موضوع نیاز به یک تمرکز ویژه دارد.

مصلحی با بیان اینکه وضعیت‌های جهانی بر اساس مرزهای جغرافیایی و سیاسی تقسیم نمی‌شوند بلکه بر اساس فرهنگ‌ها تقسیم می‌شوند، افزود: به طور مثال در خصوص آسیب روزافزون و بسیار جدی مثل مساله خودکشی در همه کشورهای جهان از جمله کشور ما در حال افزایش است، اما به کشورهای اسلامی که می‌رسد ناگهان می‌بینیم که یک اختلاف معناداری در میزانش هست، رشدش شبیه هم است، اما اگر آنجا ۱۶ در صد هزار است اینجا حدود ۶ تا ۷ در صد هزار نفر است و علتش این است که اینجا باورهای مذهبی و عقاید دینی به عنوان عامل محافظت کننده‌ای است که ممکن است فرد آرزوی پایان زندگی کند، اما اقدام را به تأخیر می‌اندازد. در منطقه ما گزارش‌ها به نحوی است که به طور جدی ما را مستثنی از کل دنیا نمی‌کند.

وی ادامه داد: وضعیت سلامت روان ما مثل سایر کشورهای دنیا نیاز به مداخله و ورود جدی دارد، اما در عین حال باید با شاخص‌های یکسانی کشورها را با هم مقایسه کرد، چراکه ممکن است گزارشی بر اساس ملاک‌های سبک زندگی و کیفیت زندگی باشد که این یک عددی در می‌آید که باید با کشورهای دیگر مقایسه کرد، اما ممکن است گزارشی مثل پیمایش ملی سلامت روان بر اساس اختلالات متعدد و اختلالات خفیف و شدید و متوسط باشد که داده‌های جهانی دقیقاً مبتنی بر این سنجه نیست، بنابراین برای آنکه ما وضعیت را به درستی بفهمیم نیاز داریم که وضعیت کشورمان را با یک مقیاس واحدی با کشورهای مختلف دنیا بفهمیم به همین خاطر ما باید گزارش‌های سازمان جهانی بهداشت را مورد تاکید بیشتری قرار دهیم.

مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که مسئولان کشور ما به خصوص مسئولان وزارت بهداشت باید در خصوص سلامت روان جامعه و افراد اهتمام کامل داشته باشند، گفت: در چهار سطح باید از عوامل خطر سلامت روانی اجتماعی جلوگیری کرد؛ اول، سطح حاکمیتی با توزیع متوازن ثروت و رفع تبعیض‌ها؛ دوم، سطح مردمی با مشارکت فعال در جلوگیری از عوامل خطر؛ سوم، در سطح خانواده با آموزش مهارت‌های زندگی و فرزند پروری و چهارم، سطح فردی با انتخاب‌های بازدارنده به جای انتخاب‌های پرخطر است.

مصلحی با بیان اینکه توجه به سلامت روان با تحت پوشش بیمه قرار دادن خدمات این حوزه در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد، افزود: برای نخستین بار یک روز از هفته سلامت، با هدف توجه دادن جامعه و مسئولان به اهمیت سلامت روان به نام «سلامت خانواده؛ سلامت روانی و اجتماعی» نامگذاری شد.

وی با بیان اینکه افزایش تعداد مراکز سراج به منظور افزایش دسترسی افراد به خدمات سلامت روان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های وزارت بهداشت است، گفت: اعتبارات حوزه سلامت روان به ۵ برابر افزایش پیدا کرد ما برنامه‌ای به عنوان سراج (سلامت روانی اجتماعی) داشتیم، مراکزی که خدمات رایگان سلامت روانی اجتماعی طولانی مدتی را ارائه می‌دهند، این مراکز در گذشته ۲۳ مرکز بود در ۶ ماه گذشته ما تعهد ایجاد ۱۰۰ مرکز را از وزارت بهداشت داشتیم که تا الان تا ۳ برابر افزایش پیدا کرده و تا ماه‌های آینده به ۱۰۰ مرکز افزایش می‌یابد.

کد خبر 6088257 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • شمار شهدای غزه به 34 هزار و 262 شهید رسید
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • شمار شهدای غزه به 34هزار و 151 شهید رسید