Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خلیج فارس بوشهر گفت: بنا به اعلام اساتید دانشگاه، آموزش مجازی بیش از ۸۰ درصد از دروس نیمسال جاری امکان‌پذیر است.

على پاکیزه، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خلیج فارس بوشهر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزارى دانشجو، در خصوص برگزارى کلاس هاى مجازی گفت: برگزارى این کلاس‌ها به صورت آموزش مجازى براى دروس نیمسال جارى با تقویت زیرساخت‌ها و اطلاع رسانی لازم، در دستور کار قرار دارد و از شرایط فعلی به عنوان فرصتی برای توسعه روش‌های نوین آموزشی استفاده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پاکیزه اضافه کرد: با شیوع بیماری کرونا، تمام کلاس‌های حضوری دانشگاه از اوایل اسفند ۹۸ تعلیق شده، اما با فعال سازی سامانه مدیریت آموزشی دانشگاه (LMS)، تمامى برنامه‌های آموزشی به استثنای کارگاه‌ها و آزمایشگاه ها، در حال اجرا است و بنا به اعلام اساتید، آموزش مجازی بیش از ۸۰ درصد از دروس نیمسال جاری امکان پذیر است.  

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خلیج فارس بوشهر افزود: با توجه به نامشخص بودن زمان خروج از شرایط فعلی و برگزاری کلاس‌های حضوری، سیاست موکد دانشگاه بر آموزش مجازی هر چه بیشتر دروس است و تعطیلی ترم جاری، به هیچ وجه در دستور کار نیست.

وى در مورد برگزاری دروس کارگاهی و آزمایشگاهی بیان کرد: پس از عادی شدن شرایط درباره چگونگی برگزاری و جبران این دروس در تابستان یا هفته‌های ابتدایی نیمسال آتی، تصمیم گیری و اطلاع رسانی خواهد شد.

پاکیزه درباره برگزاری امتحانات میان ترم و پایان ترم اظهار کرد: سامانه مدیریت آموزشی دانشگاه امکان اجرای انواع آزمون‌ها و ثبت و نمره دهی تمامی تکالیف و فعالیت‌های علمی دانشجویان را داراست و اعضای هیات علمی می‌توانند از این امکانات در جهت برگزاری امتحانات میان ترم استفاده کنند و برگزاری امتحانات پایان ترم نیز پس از بازگشت به شرایط عادی و به صورت حضوری خواهد بود.

وى تصریح کرد: کارگروهی تحت عنوان برنامه ریزی و پایش برنامه‌های آموزش مجازی، ذیل شورای آموزشی دانشگاه تشکیل شده که برنامه ریزی و پایش آموزش‌های مجازی نیمسال جاری را مدیریت مى کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه خلیج فارس بوشهر ویروس کرونا دانشگاه خلیج فارس آموزش مجازی دروس نیمسال کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۸۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان بوشهر آماده توسعه روابط با تاجیکستان است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده بعد از ظهر پنج شنبه در نشست مسئولان استان بوشهر با سفیر تاجیکستان با اشاره به ظرفیت‌های مهم استان بوشهر اظهار داشت: این استان طولانی‌ترین مرز دریایی و ساحل با خلیج‌فارس دارد و با ۵ کشور حاشیه خلیج‌فارس همسایه است.

وی تولید ۷۴ درصد گاز مصرفی کشور، فعالیت ۲۳ مجتمع پتروشیمی و تولید ۵۰ درصد محصولات صنایع پتروشیمی را از دیگر ویژگی‌های استان بوشهر برشمرد و بیان کرد: ۹۳ درصد نفت خام کشور از استان بوشهر صادر می‌شود و در کنار صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، ظرفیت‌های مهمی در عرصه تولیدات محصولات کشاورزی از جمله خرما، میگو وجود دارد.

استاندار بوشهر وجود ۶ میلیون اصله نخل، تولید ۲۰ درصد خرمای کشور و ۵۰ درصد محصول میگو پرورشی را از دیگر توانمندی‌های استان برشمرد و بیان کرد: استان بوشهر دارای ۱۶ بندر در بخش‌های مختلف است که ظرفیت قابل توجهی برای ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان برای معادلات تجاری با کشورهای جنوبی خلیج‌فارس دارد.

محمدی‌زاده بندر دیر را یکی از قطب‌های تجارت دریایی با کشور قطر نام برد و افزود: استان بوشهر با این ظرفیت‌ها آمادگی توسعه روابط با تاجیکستان را دارد.

وی خواستار بررسی تعیین خواهرخواندگی یکی از شهرهای استان بوشهر با یکی از شهرهای تاجیکستان شد و گفت: تاجیکستان می‌تواند در امر صادرات محصولات مختلف از استان بوشهر اقدام کند.

استاندار بوشهر خواستار راه‌اندازی نمایشگاه مشترک محصولات استان بوشهر با تاجیکستان و اعزام هیئت‌های تجاری ۲ کشور برای آشنایی با محصولات در امر توسعه مبادلات اقتصادی و تجاری شد.

محمدی‌زاده پیشنهاد کرد: با توجه به اینکه تاجیکستان مرز دریایی ندارد از ظرفیت بنادر استان بوشهر در ساخت انبار پشتیبانی برای صادرات به کشورهای جنوبی حاشیه خلیج فارس استفاده کنند.

کد خبر 6082065

دیگر خبرها

  • کاهش مدت زمان انعقاد قراردادهای اجاره از طريق سامانه خودنویس امکان‌پذیر شد
  • امتحانات نهایی باعث حذف کنکور می‌شود؟
  • بوشهر ظرفیت ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان را دارد
  • بوشهر برای ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان دارد
  • استان بوشهر آماده توسعه روابط با تاجیکستان است
  • استقلال و پرسپولیس، خلاص!
  • امکان افشای سوالات آزمون‌های آموزش و پرورش غیرممکن شد
  • امکان پرواز به کشور‌های حاشیه خلیج فارس تا اطلاع ثانوی وجود ندارد
  • سیر تا پیاز واگذاری جنجالی پرسپولیس و استقلال
  • آخرین جزئیات جدید فروش سهام پرسپولیس و استقلال