Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نماینده ماهشهر، امیدیه و هندیجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در پی شیوع ویروس کرونا، شورای راهبردی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی پس از تشکیل نشست‌های کارشناسی برای مقابله با این ویروس فعالیت‌های خود را آغاز کرد، گفت: شرکت‌های پتروشیمی در خط مقدم مقابله با کرونا قرار دارند.
علی گلمرادی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا، به بعضی از فعالیت‌های منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر در زمینه مبارزه با ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: خوشبختانه از همان ابتدا مجموعه اقدام‌های لازم به‌منظور مقابله با این ویروس، با تشکیل نشست‌های متعدد و حضور اچ‌اس‌یی شرکت‌های منطقه به همراه دیگر دست‌اندرکاران بخش بهداشت و درمان ماهشهر و کمیته شرایط اضطراری به تصویب رسید و به فوریت نیز وارد فاز اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در تعطیلات نوروز بازدیدی میدانی از سطح منطقه ویژه اقتصادی داشتم و با برخی مدیران و مسئولان ستادی صنایع پتروشیمی مستقر در منطقه دیدار کردم. خوشبختانه این صنعت ظرفیت‌های بالایی برای مقابله با ویروس کرونا دارد که از آن به نحو شایسته استفاده کرده است.
نماینده ماهشهر، امیدیه و هندیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شرکت‌های پتروشیمی نقش مهمی در تأمین مواد ضدعفونی‌کننده دارند، تصریح کرد: شرکت‌های پتروشیمی از تمام توان خود برای کمک به مقابله با ویروس کرونا استفاده خواهند کرد، همچنین ضدعفونی کردن معابر عمومی منطقه ماهشهر با کمک شرکت‌های پتروشیمی مستقر در منطقه در حال انجام است و موادضدعفونی‌کننده نیز به مردم منطقه اهدا شده است. ‌
این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر همکاری همگان در زمینه مبارزه با ویروس کرونا، عنوان کرد: فعالان اقتصادی به‌ویژه شرکت‌های پتروشیمی و نفتی و واحدهای تولیدی در مبارزه با ویروس کرونا همکاری مستمری دارند که خدمات آنها ستودنی است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت های پتروشیمی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۹۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد منطقه مشترک اقتصادی مالزی و سنگاپور

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ انور ابراهیم با اشاره به امضاء توافقنامه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی با مشارکت کشور همسایه تصریح کرد: این طرح تا پایان سالجاری میلادی با هدف تقویت ارتباطات فرامرزی و تسریع رشد اقتصادی عملیاتی می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی افزود: بر اساس این توافقنامه هر دو طرف برای تقویت جریان فرامرزی کالا، سامانه ترخیص بدون گذرنامه را در مرز‌های دو کشور اجرایی خواهند کرد.
انور ابراهیم اعلام کرد: در این منطقه ویژه اقتصادی مشوق‌های تجاری بسیار مناسبی برای جذب سرمایه گذاران ازجمله جایگزینی نرخ مالیات بر درآمد ثابت ۱۵ درصد ویژه کارگران ماهر خارجی به جای ۳۰ درصد، صدور ویزای چند بار ورود برای تجار و کارگران خارجی و تخفیف‌های مالیاتی در نظر گرفته شده است.
ایجاد منطقه‌ای که به علت ارائه مشوق‌های مناسب به جز شرکت‌های سنگاپوری می‌تواند شرکت‌های جهانی را که با محدودیت‌های منابع موجه اند؛ جذب کند.
شرکت‌های مالزیایی نیز به گفته کارشناسان می‌توانند از مزایای انباشتگی ثروت در این منطقه ویژه اقتصادی به نفع خود بهره برداری کنند.
منطقه ویژه اقتصادی جوهور - سنگاپور به تعبیر نخست وزیر مالزی موجب تغییر بازی در اقتصاد این کشور در قالب ایجاد صنایع پیشرفته‌تر، ادغام زنجیره‌های تامین جهانی و فرصت‌های فراوان برای شرکت‌های کوچک و متوسط خواهد شد.
دولت مالزی همچنین متعهد به ایجاد شهری متشکل از انواع شرکت‌های دانش بنیان پویا شد تا این کشور را در ردیف بیست کشور برتر دنیا در حوزه دانش بنیان‌ها قرار دهد و مالزی را به قطب مرکز نوآوری و کارآفرینی تبدیل کند.
نخست وزیر مالزی همچنین از اختصاص بودجه سه میلیارد رینگیتی برای رونق فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و ارائه ایده‌های نوین تجاری خبر داد......... مصاحبه‌ها ........
۱) انور ابراهیم - نخست وزیر مالزی
۲) رفیضی راملی - وزیر اقتصاد مالزی

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • کارگران «مدافعان صف مقدم» در جنگ اقتصادی هستند
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • بخشی از اقتدار کشور مرهون تلاش رزمندگان خط مقدم نبرد اقتصادی است
  • ایجاد منطقه مشترک اقتصادی مالزی و سنگاپور
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله مؤثر با هر گونه اجحاف به کشورهای اسلامی
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله موثر با هر گونه اجحاف به کشور‌های اسلامی