Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،به  نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، دکتر ابراهیم قادری گفت: همانگونه که انتظار می‌رفت بیماری کرونا در برخی مناطق روستایی استان نیز دیده شد و امکان گسترش آن نیز وجود دارد.

اوبا بیان اینکه یک مورد مرگ در روستای آویهنگ سنندج بر اثر ابتلا به بیماری کرونا به ثبت رسیده است، افزود: در پی بیماری یکی از سکنه این روستا که اوایل فروردین از تهران به روستای خود برگشته بود، برخی از بستگان برای دیدار و عیادت از فرد یاد شده، اقدام کردند و متاسفانه این فرد دو روز پیش در بیمارستان توحید فوت کرد و نتیجه آزمایش او نیز در خصوص ابتلا به کرونا مثبت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قادری اضافه کرد: روز گذشته یک تیم از طرف معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت سنندج از روستای آویهنگ بازدید و با مردم این روستا صحبت کردند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به نگرانی مردم روستا از شیوع کرونا، یادآور شد: بیماری کرونا نباید به صورت انگ انگاشته شود لذا در جلساتی که با نمایندگان مردم روستا برگزار شد، آموزش‌های لازم برای مراجعه به موقع افراد مشکوک به مراکز درمانی ارائه شد.

او همراهمی و مشارکت روستاییان را عامل مهمی برای مقابله با شیوع بیماری دانست و گفت: مردم روستای آویهنگ عزم راسخ دارند که بیماری را کنترل کنند و اطرافیان بیمار متوفی هم همکاری خوبی برای انجام اقدامات بهداشتی داشتند و وضعیت افراد در تماس با بیمار نیز در حال پیگیری و بررسی روزانه توسط بهورزان روستا است.

قادری تاکید کرد: برگزاری هرگونه مراسم و تجمع در روستا ممنوع شده است البته کاهش یا افزایش شیوع بیماری در این روستا کاملا به رفتار مردم بستگی دارد.

او با بیان اینکه ۳۰ درصد مبتلایان بدون علامت و ۵۰ درصد هم علائم خفیف بیماری را دارند، افزود: پایبندی به طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و حفظ فاصله بیش از یک متر توسط افراد، ضدعفونی هدفمند سطوح، شست‌وشوی مداوم و صحیح دست‌ها با آب و صابون و خودداری از تماس دست با چشم، دهان و بینی مهمترین راه‌های پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا است.

قادری با توصیه به روستاییان برای ماندن در خانه، خودداری از پذیرش مهمان و به حداقل رساندن ورود و خروج روستا بر التزام رفتار مسوولانه تاکید کرد و یادآور شد: اهالی روستای آویهنگ باید این تهدید را به فرصتی برای معرفی فرهنگ بالای خود تبدیل کرده و با پیروزی و غلبه بر این بیماری الگوی سایر روستا‌های کردستان باشند.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کردستان کرونا ویروس روستای آویهنگ بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۹۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: توصیه ما این است که زائران حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون دارو‌های غیر مجاز و نحوه انتقال داروی بیماران اظهار داشت لیست دارو‌های ممنوعه هرسال توسط وزارت بهداشت عربستان ابلاغ می‌شود که همان لیست سال‌های گذشته است. لیست دارو‌ها را به پزشکان معاینه کننده زائرین داده ایم و وظیفه پزشکان این است که این لیست را به اطلاع زائر برسانند.

وی افزود: از دارو‌های ممنوعه، دارو‌های مخدر است که ورود آن کلا به عربستان ممنوع است. همچنین دارو‌های آرامیخش از خانواده بنزودیازپین مثل خانواده دیازپام نیز ممنوع است.

مرعشی در ادامه تصریح کرد: ورود سایر دارو‌ها ممنوعیتی ندارد، ولی برای اینکه عزیزان زائر در فرودگاه‌های مقصد دچار مشکل نشوند، توصیه ما این است که حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در رابطه با واکسن‌های مورد نیاز برای سفر حج گفت: براساس دستورالعمل سعودی واکسن اجباری برای همه کشور‌ها واکسن مننژیت است و برای کشور ما همین واکسن در نظر گرفته شده است و از طریق هلال این واکسن برای همه زائرین تهیه شده است و تا دو هفته قبل از اعزام زائر باید این واکسن تزریق شود.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون لزوم تزریق واکسن کرونا اذعان داشت: فعلا توصیه‌ای برای تزریق واکسن کرونا و آنفولانزا وجود ندارد. واکسن الزامی مننژیت است و نگرانی بابت بیماری کرونا وجود ندارد.

مرعشی در رابطه با بیماری‌های واگیر در میان زائران بیان داشت: رعایت نکات جمعی و فرعی در پیشگیری از بیماری‌های عفونی بسیار مهم است. به هر حال تعداد زیادی زائر از کشور‌های مختلف با بیماری‌های بومی مختلف در یک مکان قرار می‌گیرند و همین امر موجب می‌شود حتی افرادی که سیستم ایمنی قوی دارند به بیماری‌های عفونی مبتلا شوند. اما در صورت بیمار شدن نیاز به قرنطینه نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • صدای آرامش بخش رودخانه در میان کوه‌های روستای بهرام آباد + فیلم
  • دو بیماری‌ای که بیشتر مردم ایران را تهدید می‌کند
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • هزینه‌کرد ۷۰۰ میلیارد تومانی برای آبرسانی به روستاهای کردستان
  • ثبت جهانی پالنگان نیازمند همت جمعی است
  • هزینه‌کرد ۷۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاهای کردستان
  • ۷۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاهای کردستان هزینه شد
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم