Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه اخیرا آمریکایی‌ها همکاری‌هایی را با رژیم صهیونیستی ترتیب داده‌اند تا با استفاده از جنگ روانی، باقی ماندن‌شان در عراق مخفی بماند، گفت: تاکتیک آمریکایی‌ها این بود که بخشی از پایگاه‌هایشان در عراق را به صورت نمادین خالی کنند و نیروهایشان را در دو پایگاه متمرکز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 12:24 - 16 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۹۷۶۴ محمدصادق کوشکی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به‌علت تحرکات اخیر آمریکا در عراق اظهار داشت: تعداد پایگاه‌های آمریکا در عراق متعدد و پراکندگی این پایگاه‌ها نیز زیاد است.
وی ادامه داد: دو پایگاه k۱،k۲ در اقلیم کردستان، التاجی در شمال بغداد، الدیاره و عین الاسد همگی از پایگاه‌های مرکزی آمریکا در عراق هستند البته آنها ایستگاه‌های نظامی و بازرسی زیادی هم در نقاط مختلف عراق دارند که همین موضوع باعث پراکندگی نیرو‌های آنان شده است.
کارشناس مسائل غرب آسیا خاطرنشان کرد: عراق بازه زمانی خروج نیرو‌های آمریکایی از این کشور را ۱۲ فروردین اعلام کرده بود که با اتمام این وقت، نیرو‌های آمریکایی رسما در عراق مهاجم محسوب می‌شوند. دولت عراق مایل به ماندن آمریکایی‌ها در این کشور نیست و آن‌ها  هم اینک در عراق به عنوان اشغالگر شناخته می‌شوند.   بیشتر بخوانید:  بحران پناهجویی و حملات ائتلاف آمریکایی به غیرنظامیان در سوریه و عراق کوشکی یادآورشد: این مسئله، احتمال حملات به پایگاه‌های آمریکایی را افزایش داد اما آنها تصمیم دارند در عراق بمانند و به همین خاطر ناگزیر شدند از یک تاکتیک نظامی استفاده کنند.
وی تصریح کرد: تاکتیک آمریکایی‌ها برای ماندن در عراق این بود که بخشی از پایگاه‌هایشان در عراق را به صورت نمادین خالی کنند و نیروهایشان را در دو پایگاه متمرکز کنند تا امکان حفاظت از آن‌ها افزایش یابد لذا پایگاهی در اقلیم کردستان و در نزدیکی کرکوک k۱ را خالی کردند و تحویل ارتش عراق دادند این حرکت برای این بود تا از ناراحتی مردم عراق بکاهند و هم اینکه نشان دهند، در حال تحویل پایگاه‌های تحت اشغال خود به ارتش عراق هستند.
کارشناس مسائل غرب آسیا توضیح داد: آمریکایی‌ها در این ظاهرنمایی‌ها و اقدامات فریبکارانه خود نه تنها از تعداد نیروهایشان کم نکردند بلکه تلاش کردند نیروهایشان را در عین الاسد و پایگاه منتخب دیگری جای دهند.   وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها با استفاده از کارگذاری سامانه پاتریوت قصد جلوگیری از حملات احتمالی به پایگاه عین الاسد را  دارند، افزود: آمریکایی‌ها جهت پوشش این جابجایی‌ها و تغییرات، همکاری‌هایی را با رژیم صهیونیستی ترتیب داده‌اند تا با استفاده از جنگ روانی، اقدامات خلافکارانه خود را فرافکنی کنند و باقی ماندن‌شان در عراق نیز مخفی بماند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محمد صادق کوشکی خروج نیروهای آمریکا از عراق 12 فروردین آمریکایی ها پایگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۹۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه هدف حمله قرار گرفتند

خبرگزاری رویترز دوشنبه شب گزارش داد که نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه هدف حمله قرار گرفتند.

به گزارش مشرق، رویترز به نقل از منابع امنیتی عراق و مقامات دولت آمریکا گزارش داد که نیروهای ایالات متحده در عراق و سوریه در ۲۴ ساعت گذشته هدف دو حمله قرار گرفتند.

رویترز به جزییات بیشتر این خبر هیچ اشاره ای نکرده است.

پایگاه نظامی عین الاسد در غرب عراق که محل استقرار شماری از نظامیان اشغالگر آمریکایی در این کشور است، نیز عصر دوشنبه هدف حمله پهپادی قرار گرفت.

یک مقام آمریکایی در این باره به خبرگزاری «رویترز» گفته بود که پایگاه مذکور مورد حمله پهپادی قرار گرفته است.

این حمله تنها ساعاتی پس از آن صورت گرفت که گردان های حزب‌الله عراق اعلام کرد نیروهای مسلح آن‌ها، حملات علیه نیروهای آمریکایی را از سر خواهند گرفت.

این گروه مقاومت عراقی تصریح کرد: به دلیل عدم پیشرفت در زمینه خروج نظامیان آمریکایی (از عراق) در سفر (اخیر) «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق به واشنگتن، حملات را از سر می گیریم.

دو روز پیش سازمان «الحشدالشعبی» عراق از حمله به پایگاه نظامی «کالسو» واقع در استان «الانبار» خبر داده بود.

«علا الناشی» نماینده ائتلاف فتح در پارلمان عراق در گفت‌وگو با پایگاه خبری «المعلومه» تاکید کرد: همزمان با حضور هیات عراقی به ریاست محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق در واشنگتن، آمریکا حمله‌ای متجاوزانه علیه پایگاه‌های وابسته به نیروهای امنیتی و الحشدالشعبی در استان بابل انجام می‌دهد.

السودانی نخست وزیر عراق به تازگی به واشنگتن سفر و درمورد زمان پایان ماموریت نظامیان آمریکایی در این کشور گفت‌وگو کرد.

الناشی تاکید کرد: تجاوز آمریکا وقاحت و بی مسوولیتی علیه نیروهای امنیتی و الحشدالشعبی عراق به شمار می‌رود.

وی از دولت عراق خواست که به منظور حفظ کرامت عراقی‌ها، علیه مسوولان آمریکایی در شورای امنیت شکایت کند.

دیگر خبرها

  • هواپیما‌های ائتلاف آمریکایی ۱۴ بار در روز حریم هوایی سوریه را نقض کردند
  • رویترز: حمله به نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه
  • نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه هدف حمله قرار گرفتند
  • حمله پهپادی به پایگاه عین الاسد
  • حمله پهپادی به پایگاه عین‌الاسد عراق
  • تکذیب بیانیه منسوب به حزب‌الله عراق درمورد ازسرگیری حملات علیه پایگاه‌های نظامی آمریکا
  • حزب‌الله عراق: عملیات علیه نظامیان آمریکا را از سر می‌گیریم
  • حمله مقاومت عراق به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
  • حمله مقاومت عراق به پایگاه آمریکا در دیرالزور سوریه
  • پایگاه آمریکا در شمال حسکه هدف حمله پهپادی قرار گرفت