Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهر فیروزآباد بیش از ۱۰ ماه بدون حضور شهردار بوده و پروژه‌های عمرانی و خدمات شهری آن راکد مانده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از فیروزآباد، با وجود اینکه شهرستان فیروزآباد از نظر رتبه و اهمیت شهری و شهرداری از شهرهای پراهمیت با قدمت استان فارس بوده اکنون بیش از ده ماه، شهردار ندارد.

در این برهه حساس که سایه سنگین و سهمناک بیماری کرونا ویروس نیز بر این شهر پرآشوب افتاده، بزرگ‌ترین و مهم‌ترین رسالت شهرداری نظافت شهر و جمع‌آوری آنی و لحظه‌ای زباله‌های شهری که کانون انواع آلودگی‌ها و بیماری‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر آن رکود و تعطیلی امور عمرانی، بهسازی معابر، خیابان‌ها، بوستان‌ها، فضای سبز، روشنایی کوچه‌ها و شروع پروژه‌های جدید، پایان دادن و اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام، خود مثنوی هفتاد من دیگری است که در این شرح و بیان نمی‌گنجد.

حدود 10 ماه است که همه امور زیربنایی این شهر تعطیل‌شده است. چه کس و یا کسانی باید در این دوره حساس که سلامتی کودکان، نوزادان، جوانان، کهن‌سالان و گروه‌های حساس جامعه بیش از هر زمان دیگری به خطر افتاده است، پاسخگو باشند؟

مسلم اولاد، رئیس شورای اسلامی شهر فیروزآباد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در فیروزآباد اظهار داشت:  به استناد ماده ۸۰ وظایف و اختیارات شورای اسلامی کشور انتخاب شهردار به‌عنوان شاخص‌ترین وظیفه شوراهای اسلامی محسوب می‌شود.

وی افزود: با توجه به استعفای شهردار منتخب، شورای اسلامی به استناد قانون ماده ۸۰ شورای اسلامی شهر، فیروزآباد مبادرت به معرفی گزینه تصدی شهرداری طی مصوبه‌های شماره ۲۶ و ۳۱ مورخ ۲۱ خردادماه ۹۸ و ۲ تیرماه ۹۸ کرده است.

رئیس شورای اسلامی شهر فیروزآباد ادامه داد: مصوبه اجرایی شورا به هیئت حل اختلاف استانداری ارجاع و در هیئت مذکور مصوبه شورا رد و شورای اسلامی شهر به استناد قانون مصوبه شماره ۵۶ مورخ ۲۳ مردادماه ۹۸ مبادرت به معرفی گزینه جدید شهرداری کرد.

اولاد اضافه کرد: با توجه به پیگیری گزینه قبل شهرداری از طرف دیوان عدالت اداری طی دستور موقت و حکم قطعی شعبه ۴۵ دیوان عدالت اداری به استناد قانون که تصمیم هیئت حل اختلاف استانداری خارج از مهلت قانونی مقرر بوده نسبت به ابطال مصوبه هیئت و متعاقباً مصوبه شورای اسلامی شهر در انتخاب شهردار جدید اقدام و شورای اسلامی شهر و استانداری فارس را الزام به صدور حکم شهردار کرده است.

وی بیان داشت: با توجه به قطعی شدن حکم شعبه ۴۵ دیوان عدالت اداری و صدور اجراییه دادنامه توسط شعبه ۶ اجرایی احکام دیوان عدالت شورای اسلامی شهر و استانداری فارس ملزم به صدور حکم شهردار شدند که مطابق قانون حکم باید صادر گردد.

رئیس شورای اسلامی شهر فیروزآباد با اشاره به پیگیری و مطالبات شهروندان و از طرفی پیگیری‌های امام‌جمعه شهرستان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و فرماندار و پروسه ۱۰ ماهه مدیریت شهرداری بدون شهردار تصریح کرد: شورای اسلامی شهر فیروزآباد چشم به عنایت استاندار فارس دارد تا گره مدیریت شهرداری به سرانگشت تدبیر ایشان باز و با صدور حکم شهردار توفیق خدمتگزاری به شهر و شهروندان فیروزآبادی با همراهی شهردار و شورای اسلامی و همدلی شهروندان و مسئولان با لحاظ شرایط خاص جامعه پیگیری گردد.

انتهای پیام/۹۸۳۱۱۲

منبع: فارس

کلیدواژه: خدمات شهری فیروزآباد مجلس شورای اسلامی شهرداری دیوان عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۹۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع متوازن خدمات محله‌ای و عمرانی در محلات کم‌برخوردار تبریز

شهردار منطقه ۱۰ تبریز گفت: تمرکز مدیریت‌ شهری بر محلات کم برخوردار تبریز منجر به توزیع متوازن خدمات محله‌ای و عمرانی در منطقه ۱۰ شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، موسی زارعی صبح امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ در بازدید از مناطق کم برخوردار با اشاره به برنامه‌ها و اهداف شهرداری منطقه ۱۰ مبنی بر ارائه خدمات گسترده در این مناطق اظهار کرد: با توجه به اینکه رویکرد این منطقه در خصوص بافت کم برخوردار توانمند سازی، ساماندهی و رفع معضلات و مشکلات این نقاط است.

وی افزود: ضمن اجرای پروژه‌های عمرانی و فرهنگی در این نقاط فعالیت‌های حوزه خدماتی نیز در این محلات از جمله اقدامات اساسی بوده که هم اکنون توسط حوزه خدمات شهری به صورت پاکسازی محله‌ای در دستور کار قرار گرفته است.

شهردار منطقه ۱۰ تبریز با حضور در میان اهالی از نزدیک مشکلات این محلات را مورد بررسی قرار داد و با هدف پاکسازی، اصلاح آبروها، پله‌گذاری و اصلاح آسفالت دستورات لازم را برای حل و فصل مشکلات مطرح شده صادر کرد.

زارعی با بیان اینکه تا حد امکان تمام نیازهای ساکنان این محلات را رفع کند و به مطالبات شهروندان پاسخ دهد، تصریح کرد: با توجه به مسائل مطرح شده امیدواریم بتوانیم در کمترین زمان ممکن نسبت به رفع مشکلات اقدام و برای توسعه متوازن و پایدار تمام محلات منطقه، گام مؤثری برداریم.

دیدار و گفت‌وگوی رو در رو با ساکنان محلات کم‌برخوردار و حاشیه نشین و بررسی مشکلات آن‌ها از اهم موارد بازدید میدانی شهردار منطقه ۱۰ بود.

کد خبر 746852

دیگر خبرها

  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • شناسنامه باغ‌های شهر قم تدوین می‌شود
  • معضل مدیریت پسماند چهارمحال و بختیاری بدون راهکار مانده است
  • تصویب ۱۸۹۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری بوشهر
  • سفر اول رئیس‌جمهور به استان ایلام ۱۴۵ مصوبه داشته است
  • هزینه کرد شهرداری این شهر بدون ابلاغ بودجه، غیرقانونی است
  • هزینه کرد شهرداری مشهد بدون ابلاغ بودجه، غیرقانونی است
  • دغدغه و درخواست شهروندان با ۵۶۴ مصوبه بازدید میدانی محلات پیگیری شد
  • توزیع متوازن خدمات محله‌ای و عمرانی در محلات کم‌برخوردار تبریز
  • گلایه عضو شورای شیراز از عدم احداث باغات بانوان در شیراز