Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ۱۵ روز نخست فروردین ماه سال جاری، ۴۵.۵ میلیمتر بارش در کشور ثبت شد؛ به عبارتی در هر روز از سال جدید، به طور متوسط ۳ میلیمتر بارش در کشور به ثبت رسیده است. ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۹ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس آمار رسمی دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت مدیریت منابع آب ایران، ارتفاع کل ریزش‌های جوی از آغاز سال آبی جاری (اول مهر 98) تا پانزدهم فروردین ماه (194 روز ابتدایی سال آبی جاری) بالغ بر 242.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7 میلی‌متر است.

این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (196.1 میلی‌متر) 24 درصد افزایش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (280.3 میلی‌متر) کاهشی 13درصدی را نشان می‌دهد.

حجم ذخایر سدهای کشور به 32 میلیارد مترمکعب رسید/ خالی بودن 35 درصد ظرفیت سدها برای مهار سیلاب ها

جدول زیر، وضعیت بارندگی تجمعی حوضه‌های آبریز درجه یک کشور از اول مهر تا ساعت 18:30 روز پانزدهم فروردین سال آبی 99 ــ 98 را نشان می‌دهد.

در حالی که بارش‌های سال آبی جاری تا پایان اسفند ماه به 197.2 میلیمتر رسیده بوده، با ثبت 45.5 میلیمتر بارش در 15 روز نخست فروردین 99، این رقم به 242.7 میلیمتر رسید. در واقع در هر روز از سال جدید، به طور متوسط 3 میلیمتر بارش در کشور به ثبت رسیده و فروردینی پربارش را تا امروز شاهد بوده ایم.

انتهای پیام/

R32317/P/S7,80/CT1 واژه های کاربردی مرتبط شرکت مدیریت منابع آب

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت مدیریت منابع آب شرکت مدیریت منابع آب میلیمتر بارش سال آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۹۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی وضعیت هوا طی روزهای آینده/ شدت بارندگی در این استان ها

به گزارش خبرآنلاین، رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: از بعدازظهر دوشنبه (۲۷ فروردین) با نفوذ سامانه بارشی از جنوب کشور، بارش باران و وزش باد شدید در بیشتر استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا، براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی اظهارکرد: امروز (۲۶ فروردین) در استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، یزد، شرق هرمزگان، ارتفاعات کرمان، ارتفاعات شرقی البرز، شمال استان های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی رگبار باران، گاهی رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گرد و خاک، در ارتفاعات رشته کوه البرز و ارتفاعات مرکزی زاگرس بارش برف و در نقاط مستعد بارش تگرگ رخ می دهد.

وی ادامه داد: روز دوشنبه (۲۷ فروردین) بعد از ظهر با ورود سامانه بارشی از جنوب کشور، به‌تدریج در استان‌های چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب و شرق خوزستان، شرق لرستان و نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، بوشهر، فارس و جزایر واقع در خلیج فارس و تنگه هرمز بارش آغاز می شود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: سه شنبه با توسعه و تقویت سامانه، علاوه بر مناطق ذکر شده در کرمان، هرمزگان، جنوب استان‌های یزد و اصفهان بارش شدید باران، رگبار و رعدوبرق، درمناطق مستعد تگرگ و وزش باد شدید با احتمال خیزش گرد و خاک رخ خواهد داد که در جنوب بوشهر، نیمه جنوبی، فارس، هرمزگان، نیمه جنوبی استان های کرمان و سیستان و بلوچستان و در جزایر واقع در مرکز و شرق خلیج فارس و تنگه هرمز بارش شدت بیشتری را خواهد داشت.

ضیائیان در ادامه گفت: فعالیت سامانه روز چهارشنبه (۲۹ فروردین) در استان های فارس، کرمان، خراسان جنوبی، یزد، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب اصفهان و جزایر واقع در شرق خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان خواهد بود که شدت بارش در جنوب کرمان، شرق هرمزگان و نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان است.

وی ادامه داد: پنجشنبه (۳۰ فروردین) با تضعیف فعالیت سامانه، در استان‌های کرمان، خراسان جنوبی، شرق فارس، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و تنگه هرمز رگبار پراکنده باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود و به تدریج تا اواخر وقت سامانه از سمت جنوب شرق از کشور خارج می شود.

وی اضافه کرد: روز دوشنبه در برخی نقاط شمال غرب کشور و سه شنبه در ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در ادامه اظهار کرد: دوشنبه خلیج فارس و از سه شنبه تا پنجشنبه خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان به سبب وزش باد شدید مواج و متلاطم خواهند شد.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۷ فروردین) کمی ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۲۲ درجه سانتیگراد و طی سه شنبه ( ۲۸ فروردین) قسمتی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر، گاهی بارش پراکنده و وزش باد با حداقل دمای ۱۱ و حداکثر دمای ۲۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا همدان با کمینه ۱ و ۲ درجه سانتیگراد و اهواز ۳۴ و ۳۱ با بیشینه دمای درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1894920

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز سه‌شنبه ۲۸ فروردین / بارش باران در بعضی محورهای مواصلاتی
  • ۴۰ درصد ظرفیت سدهای کشور خالی است | آخرین وضعیت سدهای کشور
  • گزارش روزانه بورس ۲۷ فروردین/ بازگشت امید به بازار سرمایه
  • از کاهش ۵۰ درصدی بارندگی در استان کرمان تا آماده‌باش دستگاه‌ها برای بارش‌های پیش‌رو
  • افزایش بارش‌ها در ۶ استان/ ۴۰ درصد مخازن سدهای کشور خالی است
  • بارش باران و ماندگاری هوای سرد تا ظهر فردا در خراسان رضوی
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز یکشنبه ۲۶ فروردین /بارش باران در محورهای مواصلاتی ۵ استان
  • پیش‌بینی وضعیت هوا طی روزهای آینده/ شدت بارندگی در این استان ها
  • بارش ۴۲.۵ میلیمتری در مولتان مهرستان
  • طلایی‌پوشان حریف مس نشدند/ برد میلیمتری شاگردان صادقی