Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح الله لطیفی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: چند کامیون ایرانی که پشت مرزهای ترکیه بودند برای ورود به ایران، توانستند وارد ترکیه و بعد وارد ایران شوند.

سخنگوی گمرک ایران افزود: در اقلیم کردستان شاهد توقف بیش از حد کامیون‌های ایرانی حامل سوخت هستیم چرا که مصرف سوخت در عراق پایین آمده و مخازن و پمپ بنزین‌ها پر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ارتباط با افغانستان هم عادی است اما مرزها با کشور پاکستان بسته است.

لطیفی افزود: یک مسیر جدید از هرمزگان به عمان برای صادرات مواد غذایی بازگشایی شده است. همچنان مسیر تجاری به امارات و کویت بسته است. به کشور قطر نیز فقط شناورهای فلزی یخچال دار اجازه ورود دارند. به عراق غیر از اقلیم کردستان مسیرها بسته است. تجارت با کشور ارمنستان هم محدود است است.

سخنگوی گمرک ایران گفت: مرز نخجوان به صورت ترانشیپ و برای ورود محدود صادرات باز است. به کشور آذربایجان با شیوه ترانشیپ صادرات داریم. به کشور روسیه نیز از طریق دریایی و زمینی و ریلی از مسیر آذربایجان ترانزیت کالا داریم.

وی افزود: از مسیر دریایی مثل بندر انزلی، آستارا، کاسپین، امیرآباد و نوشهر به روسیه و آذربایجان واردات و صادرات داریم.

لطیفی ادامه داد: ارتباط با کشور ترکمنستان از مسیر ریلی سرخس باز است و کالاهای فاسد نشدنی از آن مسیر وارد این کشور می‌شوند و در آنجا به دلیل اینکه عرض راه آهن در کشورهای آسیای میانه با ایران فرق دارد در مرز لوکوموتیو تغییر می‌کند و جا به جایی کالا صورت می‌گیرد.

سخنگوی گمرک ایران افزود: همچنین رایزنی‌هایی با راه آهن جمهوری اسلامی ایران شده است تا مسیر ریلی اینچه‌برون بازگشایی شود. در حال حاضر راه آهن ایران، وزارت امور خارجه و سفارت ایران در حال تلاش برای بازگشایی جهت ارسال کالا از این مسیر به ترکمنستان هستند، اما هنوز به نتیجه نرسیده است.

صادرات و واردات بین ایران و ترکیه از مسیر ریلی رازی / ‏‬مشکل مخابراتی داریم

وی ادامه داد: طبق توافقی که شده، به ترکیه از مسیر ریلی رازی به صورت روزانه واردات و صادرات داریم. البته در گمرک رازی مشکلاتی در بحث زیرساخت‌های ارتباطات داریم که امیدواریم شرکت مخابرات با جدیت این مشکل را رفع کند.

تمام بنادر اصلی کشور فعالند

لطیفی با بیان اینکه بنادر اصلی کشور فعال هستند، گفت: بندر امام خمینی، بندر شهید رجایی، بندر شهید باهنر، بندر بوشهر و بندر چابهار، هم در حوزه ترانزیت و هم واردات و صادرات کالاهای تجاری فعال هستند و حتی بنادری مثل خارک و عسلویه نیز به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

وی افزود: سایرمقاصد دریایی همچنان فعال است.

نام کشور وضعیت تجارت مسیر انجام ترکیه تجارت برقرار است از طریق مسیر ریلی رازی افغانستان تجارت برقرار است از طریق مرز دوغارون، ماهیرود و میلک پاکستان تجارت متوقف است - روسیه تجارت برقرار است دریایی از طریق همه بنادر شمالی-زمینی و ریلی ازخاک کشورآذربایجان جمهوری آذربایجان تجارت برقرار است از طریق زمینی، ریلی و دریایی / ‏بنادر امیرآباد، انزلی، آستارا، کاسپین و نوشهر فعال هستند ترکمنستان تجارت برقرار است از طریق مسیر ریلی سرخس / ‏رایزنی برای بازگشایی مسیر ریلی اینچه برون در حال انجام است ارمنستان تجارت برقرار است تجارت محدود قطر تجارت برقرار است از طریق شناورهای فلزی یخچال دار کویت تجارت متوقف است - امارات تجارت متوقف است - عمان تجارت برقرار است از طریق خط کانتینری از بندرعباس نخجوان تجارت برقرار است

به روش ترانشیپ منت

عراق تجارت برقرار است از طریق اقلیم کردستان- ترانشیپ منت برای صادرات کالا و تردد کامیون‌های حامل سوخت کد خبر 4891525 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: گمرک ایران مرز تجارت ویروس کرونا صادرات و واردات ویروس کرونا قیمت نفت بورس بازار سهام ایالات متحده آمریکا وزارت صنعت معدن و تجارت بانک مرکزی ایران سال جهش تولید وزارت نیرو وال استریت قیمت دلار وزارت جهاد کشاورزی شاخص کل بورس گمرک ایران مسیر ریلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۰۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵ قلم کالا از مازندران به عراق صادر شد

امیر جمشیدی در گفت وگو با خبرنگار مهر عراق را نخستین شریک تجاری گمرکات مازندران در صادرات کالا معرفی کرد و افزود: میزان صادرات کالا به عراق ۱۲۸ هزار تن به ارزش ۱۴۳ میلیون و ۱۵۳ هزار دلار بوده که از نظر وزنی و ارزشی سهم ۹ و ۴۵ درصدی از کل صادرات گمرکات مازندران را داشته است.

وی اظهار کرد: ۳۵ قلم کالا نظیر فرآورده‌های لبنی، موادپلاستیکی، کاغذ، فرآورده‌های گوشتی، شیرینی وکاکائو وبرنج و.‌.‌. از طریق گمرکات مازندران به کشور عراق صادر شده است.

وی یادآور شد: امارات متحده عربی اولین شریک تجاری گمرکات مازندران در واردات کالا طی سال ۱۴۰۲ بود و میزان واردات کالا از امارات یک میلیون و ۸۵۳ هزار تن به ارزش ۷۹۲ میلیون و ۸۰۷ هزار دلار بوده که از نظر وزنی و ارزشی سهم ۴۰ و ۳۶ درصدی از کل واردات گمرکات مازندران را داشته است.

جمشیدی تصریح کرد: ۱۵ قلم کالا شامل جو و ذرت دامی، گندم، کک متالوژی، چربی‌ها و روغن‌های حیوانی ونباتی، چوب، وسایل برق و محصولات شیمیایی از طریق گمرکات مازندران وارد کشور شده است.

کد خبر 6085274

دیگر خبرها

  • نقشه تجاری ایران و پاکستان، دو همسایه ای که در تجارت غریبه بودند + جدول
  • اعلام آمادگی چین برای ساخت بندر خشک ریلی در قرقیزستان
  • پایان یک توقف طولانی؛ گاز ایران در مسیر پاکستان
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • اتصال ریلی چین و ویتنام از طریق دو خط سریع السیر تا سال ۲۰۳۰
  • قزاقستان ساخت خط لوله در دریای خزر را بررسی می‌کند
  • مجوز قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه هنوز صادر نشده است
  • اقدامات دولت برای کمک به تجارت
  • ۳۵ قلم کالا از مازندران به عراق صادر شد
  • واکاوی راه‌های توسعه تجارت با آفریقا