Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-با برچیده شدن تره بار‌های محلی مراجعات شهروندان به میادین اصلی میوه و تره بار افزایش پیدا کرده که همین امر موجب شیوع کرونا می‌شود.

با شیوع ویروس کرونا در کشور تامین اقلام اساسی خانوار به یکی از دغدغه‌های اساسی مردم تبدیل شد تا جایی که مدیران شهری و کشوری از همان ابتدا تلاش خود را بر تامین مایحتاج روزانه و اقلام اساسی خانوار معطوف کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کنار قرنطینه خانگی برخی از شهروندان، مدیران کشور نیز طرح فاصله گذاری اجتماعی را به اجرا در آوردند، اما یکی از مواردی که از همان روز‌های اول شیوع ویروس کرونا بیش از پیش به چشم آمد مراجعه چشمگیر شهروندان به میادین اصلی میوه و تره بار برای تامین اقلام مورد نیاز خود بود، مراجعه‌ای که گاه برای تامین اقلامی مانند سیر ، لیمو ترش ، زنجبیل و پرتقال بود که از سوی کارشناسان برای افزایش ایمنی بدن در مقابله با کرونا تجویز می‌شد و یا با دهان به دهان شدن برخی از شایعات مانند قرنطینه تهران و تعطیلی فروشگاه‌ها شکل خرید شهروندان رنگ و بوی تامین جیره خوراکی چند ماه به خود می‌گرفت.

یکی از مواردی که همواره کارشناسان حوزه پزشکی و درمان برای قطع زنجیره کرونا به آن تاکید دارند حضور پیدا نکردن شهروندان در مراکز پر تراکم است، اما قیمت مناسب و عرضه بالای محصولات در میادین میوه و تره بار شهرداری تهران موجب شد همواره در این میادین با تراکم جمعیت شهروندان مواجه شویم، تراکمی که به طور حتم نه تنها موجب قطع نشدن زنجیره شیوع کرونا نمی‌شود بلکه احتمال انتقال کرونا را به دیگر شهروندان بالا می‌برد.

آمار‌ها نشان می‌دهد از زمان شیوع کرونا، میزان فروش میادین میوه و تره بار در پایتخت به میزان ۴۶ درصد افزایش پیدا کرده است و در کنار این افزایش مراجعه شهروندان نزدیک به ۱۵ هزار نفر از کارکنان میادین میوه و تره بار غربالگری کرونا شدند.

یکی از موارد دیگر که به چالش این روز‌های کرونایی پایتخت بدل شده است تامین اقلام بهداشتی مانند ماسک و دستکش است که مدیران شهری برای تامین این اقلام برای کارکنان خود با مشکل بسیاری مواجه هستند و توان تامین ماسک و دستکش برای کارکنان بخش معاونت خدمات شهری خود را ندارند.

برخی از تصاویر منتشر شده از میادین میوه و تره بار نشان می‌دهد که مدیریت شهری برای جلوگیری از انتقال کرونا با نصب علایم و برچسب‌هایی طرح فاصله گذاری اجتماعی را اجرا کرد، اما در مقابل نیز برخی از میادین میوه و تره بار به دلیل مرکزیت بودن آن و در دسترس نبودن محلی میادین میوه و تره بار تراکم جمعیت بالایی دارد.

یکی از مواردی که پیش‌تر شهرداری تهران آن را اجرا کرد و مورد استقبال شهروندان نیز قرار گرفت، احداث میادین میوه و تره بار کوچک مقیاس در سطح ۳۵۲ محله پایتخت بود که شهرداری تهران با جایگذاری تعدادی کانکس به عرضه اقلام مورد نیاز شهروندان در سطح محلات اقدام می‌کرد.

اما رفته رفته این سرویس دهی شهرداری تهران از معابر و میادین محله های پایتخت برچیده شد و علت این اقدام نیز از سوی پلیس افزایش ترافیک اعلام شد.

حال در روز‌های کرونایی پایتخت جای خالی تره بار‌های کوچک مقیاس در ۳۵۲ محله پایتخت بیش از پیش احساس می‌شود و اگر تعامل پلیس با شهرداری تهران در این زمینه بیشتر شود حجم بسیاری از مراجعات شهروندان به میادین اصلی میوه و تره بار کاهش پیدا می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تامین اقلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۰۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده از ظرفیت‌ خالی شهرک‌های صنعتی خوزستان برای رشد کسب و کارها

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی اکبر حسینی محراب در جلسه با فعالان اقتصادی حوزه پوشاک در خوزستان، اظهار کرد: یکی از ضعف‌های شهرک‌های صنعتی استان عدم توجه کافی به موضوع پوشاک و سیاستگذاری مناسب برای رفع مشکلات این حوزه است در حالی که به صورت جدی نیازمند آموزش و تلاش جدی برای توسعه کسب و کار در این بخش هستیم.

وی افزود: حمایت از کسب و کار‌های خانگی در زمینه پوشاک نیز می‌تواند بخش عمده‌ای از مشکلات این بخش را برطرف و به رفع مشکلات اشتغال در استان نیز کمک شایانی کند.


حسینی محراب ادامه داد: همچنین صنایع موجود در استان باید اقلام مورد نیاز خود را در زمینه پوشاک از داخل استان تهیه کنند و در این زمینه بار‌ها صحبت‌های لازم را در جلسات متعدد مطرح کرده ایم.

استاندار خوزستان اضافه کرد: سرمایه گذاران خوزستانی در بخش پوشاک در صورتی که برای تولید انبوه محصولات آمادگی و ظرفیت لازم را داشته باشند ما نیز از آن‌ها حمایت‌های لازم را خواهیم داشت.

وی می‌گوید: با هماهنگی‌های لازم در روز‌های آینده اداره صنعت و معدن، تامین اجتماعی، فنی و حرفه ای، کمیته امداد و بهزیستی خوزستان برای تامین نیرو به بخش خصوصی کمک خواهند کرد تا مشکلات کمبود نیروی این مجموعه‌ها نیز برطرف شود.

حسینی محراب گفت: صندوق کارآفرینی امید خوزستان نیز اعلام آمادگی کردند تا از کسب و کار‌های خرد در صنعت پوشاک در استان حمایت کنند.

استاندار خوزستان در این جلسه ابراز امیدواری کرد که به زودی شرایط لازم برای ایجاد فضای کسب و کار در شهرک‌های صنعتی، تامین نیروی انسانی بخش خصوصی و تهیه اقلام مورد نیاز شرکت‌ها و صنایع از داخل استان فراهم شود.

دیگر خبرها

  • جای خالی شیر مدارس در بودجه ۱۴۰۳ !
  • جای خالی شیر مدارس در بودجه ۱۴۰۳!
  • احداث خیابان و پارک محلی گرکان در منطقه ۱۰ اصفهان
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌ خالی شهرک‌های صنعتی خوزستان برای رشد کسب و کارها
  • هوای گرم تا یکشنبه هفته آینده در اردبیل حاکم خواهد بود
  • قیمت آجیل و خشکبار در میادین میوه و تره‌بار اعلام شد
  • قیمت آجیل و خشکبار در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار
  • قیمت حبوبات در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد
  • اندازه گیری دیابت و ارایه مشاوره پزشکی در میادین میوه و تره بار
  • پایان روزهای تلخ سردار آزمون در رم