Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@14:39:46 GMT

پدران در روزهای کرونایی با فرزندان وقت بگذرانند

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۰۱۹۷

پدران در روزهای کرونایی با فرزندان وقت بگذرانند

ایسنا/گیلان یک روانشناس، از پدران خواست این روزها بیشتر با فرزندان ارتباط برقرار کنند و گفت: بازی با کودکان یک فعالیت بی فائده نیست، بلکه در این شرایط والدین به ویژه پدران باید وقت بیشتری با فرزندان بگذرانند و درباره مسائل شخصی و وضعیت درسی با آنان صحبت کنند.

دکتر مقصود فقیرپور، روانشناس در گفت وگو با ایسنا، شیوع بیماری کرونا و لزوم قرنطینه خانگی را موجب ایجاد فشار و استرس زیاد بر خانواده ها دانست و اظهار کرد: شرایط موجود نگرانی ها و مشکلات جدیدی را برای خانواده ها به وجود آورده و نقش های افراد را تغییر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هر تغییر در زندگی انسان میزان فشار و نگرانی و استرس را بالا می برد، تصریح کرد: فعالیت بیرون از خانه پدر خانواده کم شده، مادر خانواده مسئولیت بیشتری در رعایت بهداشت محیطی پیدا کرده و فرزندان از درس و مدرسه دور شده اند لذا همه اعضای خانواده فشار را تحمل می کنند.

این مشاور خانواده، اضطراب و استرس را موجب ناتوانی در کنترل اوضاع و عدم مدیریت شخصی و خانوادگی دانست و گفت: نتیجه این مدیریت نکردن ایجاد اختلافات و درگیری ها و کشمکش ها در خانه است لذا در گام نخست باید اضطراب و استرس خودمان را مدیریت کنیم.

فقیرپور، با بیان اینکه در روزهای کرونایی همه افراد جامعه دچار مشکل شده اند، خاطرنشان کرد: حالا که در خانه هستیم و نمی توانیم به کارهای روزانه خود بپردازیم، باید به سمت فعالیت های مفید و سازنده برویم لذا اعضای خانواده با هم صحبت کنند و فعالیت های خوب و مفید و سرگرم کننده انجام دهند.

این روانشناس، با اشاره به تحت تاثیر قرار گرفتن وضعیت اقتصادی برخی از خانواده ها به واسطه شیوع بیماری کرونا، یادآور شد: اعضای خانواده باید برنامه مناسبی برای صرفه جویی در هزینه ها داشته باشند تا کمی از فشار بکاهند.

وی بی حوصلگی و سر رفتن حوصله را یکی از عوامل عدم کنترل شرایط دانست و اضافه کرد: برای این روزها که بیشتر با هم هستیم باید مشارکت در کارهای درون خانه داشته باشیم و بازی و تفریح تدارک ببینیم و کودکان را درگیر کنیم، زیرا کودکان خیلی آسیب پذیر هستند و نباید شاهد نگرانی و اضطراب و استرس و بی حوصلگی والدین باشند.

فقیرپور، از پدران خواست بیشتر با فرزندان ارتباط برقرار کنند و گفت: بازی با کودکان یک فعالیت بی فائده نیست، بلکه در این شرایط والدین به ویژه پدران باید وقت بیشتری با فرزندان بگذرانند و درباره مسائل شخصی و وضعیت درسی با آنان صحبت کنند. همچنین گفتن از گذشته ها و خاطرات طنز برای فرزندان بسیار مفید است.

این مشاور خانواده متذکر شد: غصه خوردن، فریاد زدن، انداختن تقصیر گردن دیگران و... نه تنها کمکی به کاهش فشار و استرس نمی کند، بلکه نگرانی ها و استرس های جدیدی ایجاد می کند و کنترل و مدیریت وضعیت کاملا از دست خارج می شود.

وی روزگار سخت را ماندگار ندانست و خاطرنشان کرد: این بیماری هم از جامعه ما رخت می بندد و خانواده ها دوباره شرایط طبیعی زندگی را بازیابی خواهند کرد، اما مهم این است که طی این مدت خودمان را شاد نگه داریم و تلاش کنیم فشار را از خانواده مان برداریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۰۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ زوج اردبیلی پشت نوبت سرپرستی فرزندخوانده هستند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، خسرو امیدوار اظهار کرد: همچنین کودکان و نوجوانان تحت سرپرستی، از سال ۱۴۰۲ بر اساس شیوه نامه مراقبت موقت، به عنوان مهمان به خانواده‌های متقاضی میزبانی سپرده می‌شوند تا پیگیری‌ها جهت بازپیوند ایشان با خانواده نسبی یا ایجاد شرایط فرزندخواندگی این دسته از عزیزان، به عمل آید و این کار با هدف حمایت از اقامت کودکان و نوجوانان در محیط خانوادگی صورت می‌گیرد.
وی افزود: نگرش جامعه به قبول سرپرستی کودکان در سنین بالاتر در سایه آموزش‌های فرهنگی و اجتماعی خوب شده است و از سال ۱۳۹۹ با راه اندازی سامانه فرزندخواندگی تاکنون ۴۷۱ درخواست فرزندخواندگی در سامانه فرزندخواندگی ثبت شده و تعداد زیادی از این درخواست‌ها به دلیل عدم احراز شرایط متقاضیان رد شده است.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان اردبیل گفت: انتظار داریم زوجین فرزند پذیر، حضانت فرزندان گروه‌های خاص (دارای معلولیت یا نیازمند درمان) را نیز برای فرزندپذیری در نظر بگیرند و در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۸ مورد حکم حضانت صادر شد که ۱۰ فرزند واگذار شده از بین آنها در سنین بالای ۶ سال قرار داشتند.
امیدوار در تشریح چگونگی فرزندخواندگی گفت: فرایند فرزندخواندگی از زمان ثبت تقاضای زوجین در "سامانه فرزندخواندگی" شروع می‌شود و چنانچه زوجین پس از بررسی‌های کارشناسی، حائز شرایط باشند تا زمان تحویل کودک، تداوم خواهد داشت و پس از واگذاری کودک، نظارت‌های کارشناسی توسط کارشناسان مربوطه به صورت تماس تلفنی و بازدید‌های دوره‌ای تا سن ۱۸ سالگی فرزندان ادامه خواهد یافت.
وی افزود: از مزایای این طرح این است که کودکان و نوجوانان علاوه بر بهره مندی از امکانات و خدمات خانواده میزبان، مجبور به اقامت در مراکز شبانه روزی نخواهند بود و از آنجایی که یکی از مهمترین کارکرد خانواده، تعاملات عاطفی بین اعضای خانواده در راستای رشد تربیتی و اجتماعی است، سیاست اصلی دفتر امور کودکان و نوجوانان تقویت برنامه مراقبت از فرزندان در درون خانواده است.
طبق اعلام اداره کل بهزیستی استان اردبیل بیش از ۲۷ هزار خانوار در این استان تحت پوشش هستند و از این تعداد ۱۵ هزار نفر مستمری دریافت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • «استرس» و «توکل بر خدا» کلام مشترک این روزهای کنکوری‌ها
  • جذب ۳ هزار و ۱۰۱ حامی جدید برای حمایت از فرزندان ایتام و محسنین
  • خانواده سالم و منسجم، محور سلامتی
  • ۱۶ زوج اردبیلی پشت نوبت سرپرستی فرزندخوانده هستند
  • نقش مهم حمایت والدین در سلامت روانی و احساسی فرزندان
  • والدین چطور می‌توانند به کاهش استرس کنکور فرزندشان کمک کنند؟
  • خمیازه‌های عبدالکریم در روزهای کم فشار پرسپولیس!
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • اجرای کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • افراد دارای تناسب اندامی که هیچ وقت باشگاه نمی روند این ۷ عادت را دارند