Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-19@22:32:17 GMT

بازگشت 78 زندانی جرائم غیرعمد به کانون خانواده در سال 98

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۰۷۵۲

بازگشت 78 زندانی جرائم غیرعمد به کانون خانواده در سال 98

مدیر نمایندگی ستاد دیه چهارمحال وبختیاری گفت: ٧٨ زندانی جرائم غیرعمد در استان در سال ٩٨ از طریق کمک‌های مالی ستاد دیه و خیّرین آزاد شدند.

مجید صیادی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد با اشاره به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد استان در سال ٩٨ گفت: تعداد ٧٨ زندانی جرائم غیرعمد با پرداخت کمک‌های ستاد دیه مرکز استان و خیّرین آزاد شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: مبلغ بدهی این افراد حدودا ٢٠ میلیارد تومان بوده که ١٧ میلیارد تومان آن با برگزاری جلسات مددکاری و حل اختلاف و گذشت شکاک نسبت به بخشی از مبلغ خود پرداخت شد، مابقی بدهی نیز توسط وام، کمک‌های بلاعوض و آورده خود زندانیان و مددجویان تسویه شد.

مدیر نمایندگی ستاد دیه چهارمحال و بختیاری افزود: کمک‌های بلاعوضی که در سال گذشته توسط ستاد دیه مرکز استان و بخش مختصری از اداراتی مثل اوقاف و کمیته امداد گرفته شده، تقریبا یک میلیارد و ٣٥٤ میلیون تومان بوده و یک میلیارد و ٣٣٢ میلیون تومان هم بصورت وام در اختیار مددجویان قرار گرفت.

صیادی بیان کرد: همچنین ٥ نفر از مددجویان در استان با توجه به مشاوره‌های انجام شده از مسیرهای دیگر بدهی خود را پرداخت کرده و نیازی به حبس آنان نبود.

وی خاطرنشان کرد: پرونده ١٦ نفر از افراد آزاد شده مربوط به مهریه بوده است، همچنین ٨ نفر به دلیل دیه غیرعمد و ٥٤ نفر هم بخاطر بدهی مالی غیرعمد در زندان بودند که توان مالی نداشته و واجد شرایط برای کمک بودند. 

انتهای پیام/3339/م

منبع: فارس

کلیدواژه: دیه چهارمحال و بختیاری خانواده جرائم آزادی جرائم غیرعمد ستاد دیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۰۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نگرانی‌ از نیازهای ۲۵۰ هزار کودک اخراجی از پاکستان

سازمان بین‌المللی «نجات کودکان» با ابراز نگرانی اعلام کرد ۲۵۰ هزار کودک افغان پس از اخراج از پاکستان با کمبود سرپناه، غذا و دسترسی به اموزش مواجه هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، سازمان بین‌المللی نجات کودکان اعلام کرد حدود 250 هزار کودک افغان پس از بازگشت اجباری از پاکستان با کمبود سرپناه، غذا و دسترسی به آموزش مواجه‌ هستند.

نظرسنجی این سازمان نشان می‌دهد که 99 درصد خانواده‌های اخراج شده از پاکستان، غذای کافی برای خوردن ندارند.

این سازمان در گزارشی اظهار داشت از اردیبهشت سال گذشته که دولت اسلام‌آباد روند اخراج اجباری افغان‌ها را آغاز کرد تاکنون 520 هزار شهروند افغانستان به کشورشان اخراج شده‌اند.

این سازمان مدافع حقوق کودکان تاکید کرد تقریبا نیمی از بازگشت‌کنندگان، کودکان هستند که از گرسنگی رنج می‌برند.

بر اساس این گزارش، حدود سه چهارم بازگشت‌کنندگان و خانواده‌های جوامع میزبان، برای اینکه کودکان خردسال بتوانند حداقل در دو روز هفته گذشته غذا بخورند، حجم وعده‌های غذایی بزرگسالان را کاهش داده‌اند.

کودکان افغان در صدر جدول کودکان آسیب پذیر جهانفعالان حقوق بشر: پلیس پاکستان زنان و کودکان افغان را بازداشت می‌کندسازمان نجات کودکان: کودکان افغان جایی برای زندگی و پول تهیه غذا ندارند

حدود چهل درصد از بازگشت‌کنندگان و خانواده‌های جوامع میزبان، مجبور بوده‌اند حداقل در سه روز از هفته غذا قرض بگیرند یا به دوستان و اقوام خود تکیه کنند.

طبق این نظرسنجی، نزدیک به یک ششم از خانواده‌های اخراج شده در خیمه زندگی می‌کنند و لوازم خانگی بسیار محدودی برای تأمین معیشت خود دارند یا اصلاً وسایلی ندارند.

نظر سنجی نشان می‌دهد که تنها یک سوم از پناهجویان اخراج شده توانسته‌اند دارایی‌های خود را از پاکستان به افغانستان بیاورند.

در همین حال، تقریبا نیمی از بازگشت‌کنندگان می‌گویند که در افغانستان شغلی وجود ندارد و 81 درصد نیز هیچ مهارتی برای اشتغال ندارند.

سازمان نجات کودکان می‌گوید که تقریباً دو سوم (65 درصد) از کودکانی که به افغانستان بازگشته‌اند، در مدارس ثبت‌نام نشده‌اند.

«ارشاد ملک» رئیس سازمان نجات کودکان در افغانستان گفت: «خانواده‌ها تقریبا بدون هیچ چیز به افغانستان بازمی‌گردند. اکثر آن‌ها برای حمایت از خود به اقوام یا دوستان متکی هستند و این جوامع از قبل منابع کمی برای حمایت از خود دارند».

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • دستان پر مهر خیران قفل گشای آزادی
  • ۹۹ درصد خانواده‌های اخراج شده از پاکستان غذای کافی برای خوردن ندارند
  • پیوند مسجد و جوانان نقطه مثبتی در احیای کارکردهای مسجد است
  • افزایش نگرانی‌ از نیازهای ۲۵۰ هزار کودک اخراجی از پاکستان
  • برگزاری جشن گلریزان در بروجن
  • گلریزان ۴۰ میلیارد ریالی فعالان اقتصادی بندر امیرآباد
  • ۵۰۶ زندانی جرائم غیرعمد از زندان‌های استان فارس آزاد شدند
  • لزوم مشارکت کانون‌های مساجد در برنامه‌های دهه کرامت
  • بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در جشن گلریزان عنبرآباد جمع آوری شد
  • آزادی ۲۵ زندانی جرائم غیرعمد لرستان توسط محسن چاووشی