Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@17:13:57 GMT

یک میلیارد ریال به شبکه بهداشت و درمان بیجار کمک شد

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۱۲۴۰

یک میلیارد ریال به شبکه بهداشت و درمان بیجار کمک شد

دکتر ابواالفضل خدامردای روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: باتوجه به شیوع بیماریکرونا،  بسیاری از خیرین بیجاری با کمک نقدی و غیر نقدی خود به شبکه بهداشت و درمان شهرستان نقش خود را در حمایت از این بخش اعلام کرده و با همیاری نماینده شهرستان بیجار، ۵۰۰ میلیون ریال جهت خرید تجهیزات برای کارکنان بخش ایزوله عفونی بیمارستان امام حسین(ع) گامی اختصاص دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به شرایط ویژه شهرستان بیجار در روزهای پایانی تعطیلات نوروز، اعتبار ۵۰۰ میلیون ریالی دیگری هم جهت تامین و تجهیز بخش کرونا بیمارستان در دستور کار قرار گرفت و طی روزهای اخیر به حساب شبکه بهداشت و درمان واریز شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان بیجار یادآور شد: در راستای تقویت تجهیزات لازم برای کنترل و مهار این بیماری، یک دستگاه از آمبولانس‌های ICU دار و یک دستگاه پالس اکسی متر به ارزش ۵۰۰ میلیون ریال به مرکز بهداشت حسن آباد و یاسوکند تحویل شد.

او تاکید کرد: تولید کننده شیر بیدزار بیجار در راستای حمایت و همیاری مدافعان سلامت شهرستان، به صورت روزانه ۲۰ لیتر شیر به بخش ایزوله بیمارستان امام حسین (ع) اختصاص داد تا مورد استفاده کارکنان قرار گیرد همچنین خیرین بی نام و نشان و گمنام، کمک‌های چند میلیون ریالی خود را برای تهیه پکیج حفاظت فردی برای کارکنان بخش کرونا اهدا کردند.

شهرستان ۸۹ هزار نفری بیجار در ۱۴۲ کیلومتری شرق شهر سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا تجهیزات پزشکی کردستان بیجار بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تجهیزات پزشکی کردستان بیجار بهداشت و سلامت ویروس کرونا تجهیزات پزشکی کردستان بیجار بهداشت و سلامت شبکه بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۱۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون درمان وزیر بهداشت: پروانه ۱۰۰ بیمارستان دارای اخطار ایمنی تمدید نشد

سعید کریمی درباره اظهارات یکی از معاونان سازمان مدیریت بحران شهر تهران مبنی بر صدور شناسنامه ایمنی برای بیمارستان‌ها، گفت: موضوع صدور شناسنامه توسط سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مطرح شده که در ارتباط با جزئیات این شناسنامه باید از سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران سوال پرسید؛ چرا که وزارت بهداشت نسبت به صدور شناسنامه اقدام نمی‌کند. شناسنامه تعریف و مشخصاتی دارد که باید درباره جزئیات آن پرسش‌هایی مطرح کرد.

وی با بیان اینکه بیمارستان‌ها از منظر ایمنی مورد بررسی قرار گرفته‌اند، خاطرنشان کرد: بیمارستان‌ها از منظر ایمنی به ۴ گروه "A"، "B"، "C" و "D' تقسیم شده‌اند. گروه "D"، شامل بیمارستان‌هایی می‌شود که از منظر ایمنی وضعیت خوبی ندارند. به طور مثال، بیمارستان لولاگر تغییر وضعیت داده و به درمانگاه تبدیل شده؛ همچنین یک بلوک از بیمارستان حضرت رسول در حال بازسازی است. بیمارستان‌هایی که از منظر ایمنی از وضعیت خوبی برخوردار نبودند، در حال اصلاح یا تخریب و جایگزینی با یک ساختمان جدید هستند. 

معاون درمان وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه به دلیل برقراری ارایه خدمات، بیمارستان‌ها را نمی‌توان به یکباره تعطیل کرد، افزود: بر همین اساس گزینه جایگزین یک بیمارستان باید تعیین شود و بیماران بیمارستان مربوطه به بیمارستان جایگزین منتقل شوند. علاوه بر بیماران، این مراکز دارای نیروی انسانی هستند و هر نیروی انسانی دارای معیشت است و این موضوع نیز باید در کانون توجه قرار داشته باشد. 

وی با بیان اینکه بیمارستان‌های «لولاگر» و «حضرت رسول» اصلاح شده‌اند، افزود: دیگر بیمارستان‌هایی که وضعیت مشابه این دو بیمارستان را دارند نیز باید اصلاح شوند. 

پایان مهلت ۱۰۰ بیمارستان‌ دارای اخطار ایمنی

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه پروانه ۱۰۰ بیمارستان به‌ دلیل رفع نکردن مشکلات، تمدید نشده است و این بیمارستان‌ها به سرعت در حال انجام اقدامات لازم هستند، گفت: البته طی یک ماه اخیر تعداد  ۲۵ بیمارستان از این ۱۰۰ بیمارستان توانسته‌اند پروانه خود را به دست بیاورند. تمدید پروانه بیمارستان‌ها مستلزم گذراندن یک پروسه است و مستلزم گرفتن مجوزها و تاییدیه‌ها از برخی ارگان‌ها مانند آتش‌نشانی است. بنابراین طی یک ماه اخیر، ۲۵ بیمارستان با وجود تعطیلات نوروزی توانسته‌اند پروانه خود را کسب کنند و بقیه نیز در حال انجام اقدامات لازم هستند. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ویلاسازی طرح نهضت‌ملی مسکن در دامغان تداوم یابد/ لزوم ساخت بیمارستان دوم
  • انجام بیش از ۱۱۰ هزار عمل جراحی برای زوج‌های نابارور
  • اعلام برنامه‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا
  • معاون درمان وزیر بهداشت: پروانه ۱۰۰ بیمارستان دارای اخطار ایمنی تمدید نشد
  • دولت سیزدهم برای جاده معلمان و بیمارستان دامغان چه اعتباری درنظرگرفت؟
  • ساختمان اداری شبکه بهداشت و درمان شهرستان آرادان افتتاح شد
  • بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور
  • ضرورت تأمین اعتبار بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی تبریز
  • ۵ مطالبه مهم استاندار آذربایجان شرقی از معاون وزیر بهداشت
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد