Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-"بیل گیتس"(Bill Gates) بنیانگذار شرکت "مایکروسافت" در حال تامین مالی هفت شرکت منتخب برای ساخت واکسن"کرونا ویروس" است.

به گزارش ایسنا و به نقل از بیزینس اینسایدر، گیتس در حال سرمایه‌گذاری و تامین منابع مالی برای ساخت کارخانه برای هفت شرکتی است که برای ساخت واکسن کروناویروس انتخاب شده‌اند.

بیل گیتس این اقدام را در حالی انجام می‌دهد که شاید میلیاردها دلار در این پروژه هدر رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اخیرا در مصاحبه‌ای اظهار کرد: بنیاد بشردوستانه‌ی وی می‌تواند سریع‌تر از دولت‌ها به مقابله با شیوع "کروناویروس" بپردازد.

گیتس ادامه داد: از آنجا که بنیاد ما در زمینه بیماری‌های عفونی تخصص ویژه‌ای دارد، ما راجع به این بیماری همه‌گیر فکر کردیم و پول اولیه بنیاد ما می‌تواند سبب تسریع امور و تهیه واکسن برای بیماری "کووید-۱۹" شود.

بیل گیتس گفت که وی از میان شرکت‌های کاندید برای ساخت واکسن کرونا ویروس، هفت شرکت را برگزیده است.

وی افزود، اگرچه در نهایت مجبور به انتخاب دو شرکت از میان این هفت شرکت خواهیم بود، به تامین منابع مالی هر هفت شرکت ادامه خواهیم داد. بنابراین وقت خود را هدر نمیدهیم که ببینیم کدام واکسن کار میکند و بعد برایش کارخانه بسازیم.

گیتس گفت: برای اینکه ساخت واکسن در سریع‌ترین زمان ممکن میسر شود، آزمایش و ایجاد ظرفیت تولید به طور همزمان، یک امر ضروری است.

بیل گیتس معتقد است ۱۸ ماه زمان لازم است که واکسن قطعی کروناویروس ساخته شود. وی در مصاحبه با نشریه واشنگتن‌پست گفته بود که برخی از این شرکت‌های برتر به تجهیزات منحصر به فرد و گران قیمتی نیازمندند.

بیل گیتس اذعان کرد، می‌دانیم که در این پروژه و برای ساخت این کارخانه‌ها و تاسیسات، میلیاردها دلار از بین خواهد رفت ولی در شرایط فعلی که به دلیل کروناویروس، تریلیون‌ها دلار در حال نابودی است، این سرمایه‌گذاری ارزشمند است.

گیتس در نهایت گفت: ما در بنیاد گیتس به کار خود ادامه می‌دهیم و در گذشت ماهها صرفه‌جویی می‌کنیم زیرا در این شرایط گذشت هر ماه، حیاتی است.

گفتنی است، بیل گیتس و همسرش اخیرا ۱۰۰ میلیون دلار برای مقابله با بیماری "کووید-۱۹" اهدا کردند و برای مردم واشنگتن کیت‌های تشخیص کرونا در منزل ارسال نمودند.

گیتس از دولت آمریکا خواسته که برای مقابله با این ویروس، اقدامات سختگیرانه‌ای را برای تعطیلی ایالت‌ها انجام دهد. وی تخمین زده که آمریکا ۱۰ هفته باید شهرها را تعطیل کند تا بتواند با این بحران مقابله کند.

https://blogdev.ilearn.marist.edu/web/eyjey1982/home/-/blogs/turkey-antalya

https://blogdev.ilearn.marist.edu/web/eyjey1982/home/-/blogs/georgian

https://canvas.mooc.upc.edu/eportfolios/29/Home/marmaris

http://volunteer.cs.und.edu/csg/team_display.php?teamid=389462

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ساخت واکسن برای ساخت بیل گیتس هفت شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۱۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی در پارک پردیس افتتاح شد

مرکز تحقیقات و فناوری دو شرکت فعال در حوزه تولید واکسن‌های پلی ساکاریدی و ایمپلنت‌های ارتوپدی با حضور معاون اول و معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در پارک فناوری پردیس افتتاح شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ساختمان دو شرکت جدید در پارک فناوری پردیس با حضور محمد مخبر؛ معاون اول رئیس جمهور، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور، مهدی صفاری‌نیا؛ رئیس پارک فناوری پردیس و جمعی از مدیران و فناوران پارک افتتاح شد.

یکی از این شرکت‌ها، شرکت رهپویان فناور صادق است که در سال 1398 با هدف تولید محصولات زیست فناورانه و واکسن‌های پلی ساکاریدی شامل هیب، پنوموکوک و مننژیت فعالیت خود را آغاز کرد. فاز اول ساختمان این شرکت در پارک فناوری پردیس حدود 1500 متر مربع شامل آزمایشگاه، واحد تولیدی و اداری است.

در مرکز تحقیقات این شرکت که عصر سه‌شنبه مورد بهره‌برداری قرار گرفت، دو واکسن در مرحله مطالعات انسانی بوده و انتظار می‌رود که پس از انجام مطالعات لازم، در نیمه دوم سال، این دو واکسن پس از اخذ مجوزهای لازم وارد بازار شود.

پارک علم و فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود

افتتاح نخستین مرکز شتابدهی و هم‌آفرینی حوزه سلامت با مجوز معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در شرکت رهپویان فناور صادق از دیگر برنامه‌های این بازدید بود. این مرکز در راستای حمایت از استارتاپ‌های حوزه سلامت فعالیت خواهد داشت.

دیگر شرکت دانش‌بنیانی که افتتاح شد در حوزه تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی مانند پیچ، پلک و نیل‌های اینترلاک به عنوان تثبیت‌کننده داخلی در درمان شکستگی‌ها فعالیت می‌کند.

محصولات این شرکت علاوه بر توزیع در بیش از 150 مرکز پزشکی در داخل کشور به کشورهای آلمان، سوئد، مالزی و... نیز صادر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • مرکز واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی در پارک پردیس افتتاح شد
  • کمای سیاستی بازار مسکن
  • برنامه ریزی چین برای ساخت مرکز حمل و نقلی در ازبکستان جهت ارتقا مسیر تا اروپا
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ◄ فیلم| مراحل ساخت اتوبوس هیدروژنی در کارخانه میلیارد دلاری تویوتا
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • دستوردادستان شهرستان اسکو به متقاضیان مساکن ملی سهند
  • اپل دیگر بزرگترین سازنده گوشی جهان نیست