Web Analytics Made Easy - Statcounter


رویداد۲۴ کسی که تحولات  سیاسی ایران را  دنبال کرده باشد، می‌داند اصولگرایان  سال‌هاست از علی لاریجانی عبور کرده‌اند. از همان روزی که مجلس کم کم از محمود احمدی نژاد فاصله گرفت و سوال از رئیس جمهور وقت در صحن مجلس مطرح شد، تاریخ انقضای علی لاریجانی برای اصولگرایان فرا رسیده بود، اما کمتر کسی باور می‌کرد که آنها اینچنین به تخریب لاریجانی بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وداع با مردی که رکورددار ریاست مجلس در ایران است و ۱۲ سال با حمایت اصولگرایان رئیس مجلس ایران بوده، حالا با تندترین ادبیات مورد انتقاد ارزشی‌های فضای مجازی قرار می‌گیرد. با وجود اینکه در انتخابات نامزد نشد باز هم تندرو‌ها از علی لاریجانی عصبانی هستند.

حتی وقتی خبر ابتلای علی لاریجانی به ویروس کرونا مبتلا شده بود، از انتقادات آن‌ها به لاریجانی کاسته نشد. بهانه انتقادات مصاحبه ناصر ایمانی بود که گفته  بود «اگر به شکلی در ۱۴۰۰ افراد صاحب‌نام از جریان‌های سیاسی امکان رای‌آوری نداشته باشند، آقای لاریجانی می‌تواند رئیس جمهور هم شود. یعنی اگر هر دو جناح سیاسی در انتخابات ۱۴۰۰ کاندید مطرح نداشته باشند یا کاندید مطرح آنان امکان رای‌آوری نداشته باشند، فضا برای افرادی مثل آقای لاریجانی فراهم خواهد بود تا رئیس جمهور شوند.»

بیشتر بخوانید: کدامیک از سیاسیون ایران ویروس کرونا گرفتند؟

انتقادات به حدی شدید و بی سابقه بود که محمود رضوی که از نزدیکان سردار قالیباف محسوب می‌شود از عصبانیت ارزشی‌ها تعجب کرده بود و نوشته بود که به سوابق علی لاریجانی باید توجه کرد و اگر چند صباح رفتار او مورد پسند نبوده، نباید به آن توجه کرد. اما تندرو‌ها با همین متن کوتاه هم مخالفت کردند. آن‌ها علی لاریجانی را با شخصیت‌های صدر اسلام مثل شمر مقایسه کردند که سوابق درخشانی در خدمت به اسلام داشتند، اما بعدا باعث شهادت امام سوم شیعیان شدند.

دفاع محمود رضوی از علی لاریجانی

حمله نیروهای اصولگرا به علی لاریجانی

 

علی لاریجانی گذشته  یا لاریجانی آینده؟

 

گزارش رویداد۲۴ مشخص نیست عصبانیت اصولگرایان از لاریجانی معطوف به چیست؟ آیا به خاطر عملکرد ۱۲ سال اخیر او در ریاست مجلس از او دلگیرند یا اینکه از برنامه‌های او برای سال‌های پیش رو آگاه هستند و تلاش دارند با تخریب پیش از موعد، سیگنال‌های لازم را به اردوگاه لاریجانی‌ها بفرستند تا پیش از موعد، کار را تمام کنند؟

سایت نامه نیوز نیز در مطلبی اشاره‌ای به جدی شدن تحرکات لاریجانی برای ریاست جمهوری کرده است. این سایت در گزارش خود نوشته است «علی لاریجانی از آن سیاسیونی است که امسال نامش را زیاد خواهیم شنید. هرچه باشد فقط یک سال تا انتخابات ریاست جمهوری باقی است. درست است که در ایران همه‌چیز دقیقه نودی و غیرقابل پیش‌بینی است، اما سیاسیون خیلی زودتر فعالیت‌های انتخاباتی خود را شروع می‌کنند. لاریجانی نیز یکی از کاندیدا‌های احتمالی در کارزار ۱۴۰۰ است.»

بیشتر بخوانید: زنگ خطر برای ۱۴۰۰/ نتایج غیر منتظره از آمار مشارکت در انتخابات

رئیس مجلس ایران در نبرد با ویروس کرونا است و فعلا در قرنطینه به سر می‌برد، اما ویروسی خطرناک‌تر از کرونا، سر سازگاری با رئیس مجلس ایران دارد!

علی لاریجانی چهره دیگری است که می‌تواند برای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری نامزد شود. پیش از او در تاریخ جمهوری اسلامی ایران، همه رئیسان مجلس یک دوره سودای ریاست جمهوری داشتند و لاریجانی که از همه بیشتر در صندلی ریاست نشسته، شاید از همه بیشتر مدعی باشد.

سال ۶۸ مرحوم اکبر هاشمی رفسنجانی از مجلس به پاستور رفت تا جانشین آیت‌الله خامنه‌ای شود. هشت سال بعد ناطق نوری قصد داشت همین مسیر را طی کند، اما از سیدمحمد خاتمی شکست خورد. سال ۸۴ مهدی کروبی رئیس مجلس ششم قصد داشت وارد عرصه انتخابات شود، اما او نیز در رسیدن به این مسئولیت ناکام ماند. گرچه چهار سال بعد این تلاش را تکرار کرد.   غلامعلی حداد عادل سال ۹۲ برای رسیدن به کرسی ریاست مجلس برنامه ریزی کرد، اما او در میانه راه از کمی پیروان خسته شد و انصراف داد. حسن روحانی هم که امروز رئیس مجلس شده است، سال‌ها نایب رئیس مجلس هاشمی و ناطق نوری بود.

داستان علی لاریجانی اما برعکس است. او یک بار سال ۸۴ تمایل خود را برای نشستن بر صندلی ریاست جمهوری نشان داده است. لاریجانی که آن دوره مورد حمایت نیروهای سنتی اصولگرا بود، اقبالی در افکار عمومی نداشت. وی مدتی جانشین حسن روحانی در شورای عالی امنیت ملی شد و سپس به مجلس شورای اسلامی رفت و سه دوره در رقابتی سخت و نفسگیر با اصلاح‌طلبان و اصولگرایان، عارف و حداد عادل، صندلی ریاست خود را حفظ کرد و دوستی‌ها و ارتباطات خود را با صدها نماینده مجلس عموما با گرایش سیاسی مستقل نسبت به جناح‌های سیاسی تهران، مستحکم کرد.

علی لاریجانی حزب سیاسی ندارد اما بیش از هر دبیرکلی در ایران و در شهرهای دور و نزدیک، افراد موثر می‌شناسد که در بزنگاه می توانند نقش اعضای ستاد انتخاباتی او را ایفا کنند؛ ظرفیتی که ممکن است او را به ریاست جمهوری برساند و بار دیگر علی لاریجانی را جانشین حسن روحانی کند. اصولگرایان تندروتر اما این موضوع را تاب نیاورده‌اند و این روزها حتی با ابتلای او به ویروس کرونا هم خوشحال شده‌اند.

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 علی لاریجانی انتخابات ریاست جمهوری علی لاریجانی ریاست جمهوری مجلس ایران رئیس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۲۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مروری بر مهمترین تحولات سیاسی «مهر ماه» سال گذشته

سال ۱۴۰۲ با همه فراز و فرودهایش ، تلخی ها و شیرینهایش پایان یافت و آخرالامر هم در ماه پایانی آن انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان برگزار شد. در این سال حوزه سیاست تحولاتی مهی را به خود دید که قصد داریم نگاهی بر تحولات سیاسی مهرماه در سال ۱۴۰۲ داشته باشیم. شاید بیان همه اخبار این حوزه مهم مقدور نباشد، اما با این حال تلاش شده خبرسازترین رویداد‌های ماهانه در حوزه سیاسی در مهر ماه سال ۱۴۰۲ در این مجموعه گردآوری شود.

 

تجمع دانشجویی مقابل وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد
در این تجمع که عصر شنبه یکم مهر به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران در مقابل ساختمان وزارت صمت برگزار شد،  حاضران با در دست‌داشتن پلاکاردهایی نسبت به چگونگی برگزاری انتخابات اتاق بازرگانی اعتراض کردند.دانشجویان با سردادن شعارهایی همچون «فساد اقتصادی، مقتل انقلابه»، «همتت قطع ید دانه‌درشتان باشد، وای اگر دزدی از این قافله آسان باشد» خواستار ابطال انتخابات اتاق بازرگانی و اقدام مسئولان در این زمینه شدند.

 

خنثی‌سازی ۳۰ انفجار همزمان در تهران و بازداشت ۲۸ تروریست
وزارت اطلاعات با صدور اطلاعیه‌ای از خنثی سازی ۳۰ انفجار همزمان در تهران و بازداشت ۲۸ تروریست توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) به این شرح خبر داد: «با عرض تسلیت شهادت جانسوز حضرت امام حسن عسکری(ع) و با گرامی‌داشت یاد و خاطره‌ حماسه‌ عظیم دفاع مقدس و درودی از سویدای جان بر حماسه‌سازان غیور و شهیدان خدایی و جانبازان نستوه، و بر مقتدای آن تاریخ‌سازان، حضرت امام خمینی(ره)، به استحضار ملت شریف ایران می رساند که دانش‌آموختگان مکتب دفاع مقدس و سربازان جبهه‌ گمنامی، با عنایات حضرت ولیعصرعجل الله تعالی فرجه الشریف، توطئه‌ سَبُعانه‌ انجام ۳۰ انفجار تروریستیِ همزمان در مراکز پرجمعیت تهران را کشف، خنثی سازی و تمامی عوامل آن را دستگیر کردند.

 

مکالمه رییسی و پوتین از زبان عضو دفتر رییس جمهور
معاون سیاسی دفتر رییس جمهور با اشتره به مکالمه امروز (سه شنبه) روسای جمهور ایران و روسیه نوشتکه رییس جمهوری ایران هرگونه تغییر ژئوپلتیک یا کریدور را موجب پیچیدگی شرایط و غیر قابل تحمل دانست.محمد جمشیدی در «ایکس» نوشت :در مکالمه امروز روسای جمهور ایران و روسیه درباره قفقاز، دکتر رئیسی با تاکید بر لزوم احترام به تمامیت ارضی و حاکمیت ملی کشورها، هرگونه تغییر ژئوپلتیک یا کریدور را موجب پیچیدگی شرایط و غیر قابل تحمل دانست. آقای پوتین ضمن تاکید بر مشارکت راهبردی دو کشور، بر گفتگوهای ۳+۳ تاکید کرد.

 

ماهواره تصویربرداری «نور ۳» با موفقیت پرتاب شد
در 5 مهر فرمانده کل سپاه گفت: ماهواره تصویربرداری «نور ۳» نیروی هوافضای سپاه صبح امروز با ماهواره‌بر «قاصد» به فضا پرتاب شد و با موفقیت در مدار ۴۵۰ کیلومتری زمین قرار گرفت.سردار سرلشکر «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه این خبر را در همایش یادها و نام‌ها اعلام کرد.


طرح شفافیت قوای سه‌گانه به کجا رسید؟
نایب‌رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: معطل ماندن طرح شفافیت قوای سه‌گانه در هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت، علی‌رغم رفع ایرادات مورد نظر در مجلس قابل قبول نیست.محمد حسن آصفری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت طرح شفافیت قوای سه گانه و سایر دستگاه ها، بیان کرد: بحث شفافیت مورد مطالبه عموم مردم است و باید در همه حوزه ها به ویژه در سه قوه این شفافیت وجود داشته باشد. هیچ بخشی نباید دور خود برای شفافیت خط قرمز بکشد. شفافیت در دستگاه ها هرچه گسترده تر باشد قطعا به نفع کشور است.

 

دستاوردهای سفر رئیس‌جمهور به اصفهان
سید ابراهیم رئیسی صبح جمعه (۷ مهر) در سفری یک روزه به اصفهان رفت تا چند پروژه صنعتی افتتاح و در مراسم اعطای یک جایزه بین‌المللی شرکت کند. او در جریان بازدید از مجتمع فولاد مبارکه، به مقام والای شهدای گمنام در یادمان شهدای این مجتمع ادای احترام و با غرس کردن یک نهال در باغچه یادمان این مجتمع، بر تلاش برای حفظ محیط‌ زیست و هوای پاک تاکید کرد. وی در ادامه سفر خود از خط انتقال آب دریای عمان به استان اصفهان و آغاز عملیات اجرایی فاز دوم این طرح بازدید و چند واحد صنعتی را افتتاح کرد.

 

دادستانی تهران مدیرعامل تپسی را فراخواند
دادستانی تهران در پی اظهار نارضایتی‌ها و گلایه‌مندی شهروندان از مشکلات به وجود آمده در ارایه خدمات سرویس مدرسه خودرو اینترنتی تپسی، به موضوع واکنش نشان داد.

 

گلایه دولت از برخی تغییرات مجلس در برنامه هفتم توسعه
در 13 مهر معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: در جریان بررسی برنامه هفتم توسعه در برخی موارد برای دولت محدودیت و در برخی موارد بار مالی زیادی ایجاد شده است.


طنین بانگ «مرگ بر اسرائیل» در صحن مجلس
در 15 مهر نمایندگان مجلس شورای اسلامی در آغاز جلسه علنی عصر امروز خود، شعار «مرگ بر اسرائیل» سر دادند.نمایندگان مجلس شورای اسلامی در آغاز جلسه علنی نوبت دوم (شنبه) و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی از سوی جبهه مقاومت، در مقابل جایگاه هیات رئیسه مجلس گرد هم آمده و شعار مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا، مرگ بر انگلیس، اسرائیل نابود است و فلسطین پیروز است، سر دادند.

 

توضیح وزیر کشور درباره وضعیت «آرمیتا گراوند»
وزیر کشور همچنین در پاسخ به این پرسش که وضعیت «آرمیتا گراوند» به کجا رسید؟ گفت: این مسئله یک مسئله کاملاً شفاف و روشن است. یک حادثه و اتفاقی بود که ممکن است هر روز در هر جای کشور اتفاق بیفتد.وی ادامه داد: دشمنان کشور  به خصوص شکست خوردگان سیاسی نمی‌خواهند فضای عمومی کشور آرام باشد. آنان تلاش کردند کشور را به آشوب بکشانند، اما از ملت تو دهنی خوردند. آنان همچنان تلاش می‌کنند از هر اتفاقی یک حادثه و ماجرا بسازند.

وزیر کشور از بی‌اعتنایی مردم به غرض ورزیهای آشوبگران سخن گفت و افزود: ملت ما به دروغگویی‌های این افراد و ساختن داستان‌هایی برای التیام درد خودشان که نتوانستند در بین ملت ایران اغتشاش ایجاد کنند را پوشش دهند و عجیب این است که از هر ماجرایی به جای همدردی آن را وجه المصالحه سوء استفاده‌های شیطنت آمیز خود می کنند.

وزیر کشور تاکید کرد: این مسئله توسط شهرداری و سایر دستگاه‌های مسئول پیگیری شد. پدر و مادر این دختر جوان نیز به روشنی سخن گفتند. افرادی که نه جان این دختر برایشان اهمیت دارد و نه سخنان پدر مادر، او تلاش کردند این حادثه را به داستانی حاشیه‌دار تبدیل کنند که موفق نشدند. دروغگویی این افراد موجب رسوایی شان می‌شود و کسی به آن اهمیتی نمی‌دهد.

 

سه پروژه مهمی که رئیس‌جمهور در شیراز افتتاح کرد
در سفر استانی دو روزه رئیس‌جمهور به استان فارس در روزهای پنج شنبه و جمعه (۲۰ و ۲۱ مهر) ۹۵ پروژه با محوریت افزایش ظرفیت پست‌های توزیع و انتقال برق، آبرسانی و برق‌رسانی به شهره و روستاها با اعتباری معادل ۶۹ هزار و ۳۱۱ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیدند. اما از این میان سه پروژه به واسطه نیاز بیشتر مردم منطقه و کمبودها در سطح استان از اهمیت بیشتری برخوردارند. پروژه آزاد راه شیراز – اصفهان، بهره‌برداری از دومین خط آبرسانی به شهر شیراز و بهره‌برداری از بیمارستان ۶۴ تختخوابی «رستم» از جمله این پروژه‌ها بودند.

 

رئیس جدید خانه احزاب انتخاب شد
در جریان برگزاری انتخابات هیئت‌ رئیسه خانه احزاب ایران قدرتعلی حشمتیان به‌عنوان رئیس دوره‌ای این تشکل سیاسی انتخاب شد.پیش از این منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان رئیس خانه احزاب ایران بود که در چرخش دوره‌ای رؤسای این تشکل سیاسی جای خود را به قدرتعلی حشمتیان دبیرکل حزب مستقل و اعتدال ایران داد.

 

مهدی یراحی از زندان آزاد شد
در 25 مهر وکیل مدافع مهدی یراحی از آزادی موکلش از زندان به قید وثیقه خبر داد.در ۶ شهریور ماه سال جاری قوه قضاییه اعلام کرد که در پی انتشار ترانه‌ای غیرقانونی از سوی مهدی یراحی و تشکیل پرونده برای او، این خواننده با دستور دادستان تهران بازداشت شده است.

 

جنایات غزه متوقف نشود، نمی‌توان جلوی مقاومت را گرفت
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی تاکید کردند اگر جنایات غزه متوقف نشود، نمی‌توان جلوی مقاومت را گرفت.

 

آیت‌الله فاضل گلپایگانی درگذشت
نماینده تهران در مجلس خبرگان رهبری در ۷۵ سالگی درگذشت. آیت‌الله محمدحسن فاضل گلپایگانی (زالی) متولد سال ۱۳۲۷ در گلپایگان، نماینده تهران در پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری بود.او از استادان حوزه علمیه قم و در دوره‌ای نماینده مشترک بنیانگذار انقلاب اسلامی و آیت‌الله العظمی گلپایگانی در استان چهارمحال و بختیاری بود.

 

مصطفی زمانیان رئیس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری شد
رئیس جدید مرکز بررسی های استراتژیک ریاست‌جمهوری منصوب شد. سید ابراهیم رئیسی در حکمی مصطفی زمانیان را به ریاست مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری منصوب کرد.

دیگر خبرها

  • دیدار اسماعیل هنیه با رییس مجلس
  • متکی: نباید در کمیسیون‌ها سرگرم رسیدن به ریاست باشیم
  • متکی: نباید در کمیسیون‌های مجلس دنبال رسیدن به ریاست باشیم
  • ناکامی آملی لاریجانی و قالیباف در سال ۱۴۰۲ /دولتِ رئیسی «نمره تجدیدی» گرفت /زلزله یا انتخابات ۱۱ اسفند؟!
  • کنعانی‌مقدم: سوداگران کرسی ریاست مجلس، وقت خود را تلف می کنند / تحریم‌کنندگان انتخابات میت سیاسی هستند + فیلم
  • کنعانی‌مقدم: سوداگران کرسی ریاست مجلس وقت خود را تلف می کنند / تحریم‌کنندگان انتخابات میت سیاسی محسوب می‌شوند + فیلم
  • ونزوئلا در تب و تاب انتخاباتی
  • مروری بر مهمترین تحولات سیاسی «مهر ماه» سال گذشته
  • پاسخ معاونت پارلمانی ریاست جمهوری به یک نماینده
  • پاسخ معاونت پارلمانی ریاست جمهوری به اظهارات یک نماینده