Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین-آنتونی یارد، بوکسور انگلیسی در فاصله‌ای یک هفته‌ای، پدر و مادربزرگ خود را به علت ابتلا به ویروس کرونا از دست داد؛ پیام یارد به مردم جهان: لطفا در خانه بمانید. این عادت ستاره‌ها و سلبریتی‌ها در روزهای اخیر است که مردم را به ماندن در خانه تشویق می‌کنند.

البته سلبریتی‌های خارجی جدا از این وظیفه مشترک با ستاره‌های داخلی، اقدام به کمک مالی هم برای مقابله با کووید-۱۹ هم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاره‌های ورزشی در کاخ‌های زیبای خود همراه با خانواده‌های پرجمعیت‌شان داوطلبانه قرنطینه شده‌اند. گاهی فیلم‌هایی از تمرین انفرادی در سالن ورزشی شخصی‌شان در منزل یا در حیاط پهناور خود منتشر و البته به مردم تاکید می‌کنند که در خانه‌های محقر و چند متری خود و در حالی که چیزی از پول و آذوقه باقی نمانده است بمانند.

با همه این‌ها مردم به‌نسبت قرنطینه و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت می‌کنند و این سلبریتی‌ها هستند که خودشان بی‌احتیاطی می‌کنند. آنها از حضور در خانه‌های لوکس خود خسته می‌شوند و می‌زنند به دل کرونا. جک گریلیش، بازیکن اورتون در حالی که در حالت غیرعادی رانندگی می‌کرد تصادف کرد و بازداشت شد. او بعدا از این حرکت خود ابراز شرمساری کرد و گناه آن را گردن دوستی انداخت که به او گفته بود بروند دور دور در خیابان‌ها. ژروم بواتنگ در مسیر بازگشت از لایپزیش به مونیخ دچار حادثه رانندگی شد؛ به او آسیبی نرسیده اما خسارت ناشی از این تصادف ۲۵ هزار یورو برآورد می‌شود.

او آخرین ستاره‌ای نیست که قرنطینه را رعایت نمی‌کند. دیروز خبر رسید که هواپیمای شخصی لیونل مسی در بلژیک مجبور به فرود اضطراری شده است. هیچ خبری مبنی بر این‌که خود او یا اعضای خانواده‌اش هم در این سفر هوایی حضور داشته‌اند منتشر نشده و اگر هم آنها در هواپیما بوده باشند، خبرش پخش نخواهد شد تا مردم از این‌که حرف و عمل ستاره‌ها با هم یکی نیست دچار سرخوردگی نشوند.

سون هیون مین، ستاره کره‌ای تاتنهام هم به‌جای ماندن در خانه و قرنطینه تصمیم گرفت دوره چهار هفته‌ای آموزش اجباری سربازی را در کشورش بگذراند. او پیش از این به‌خاطر قهرمانی در بازی‌های آسیایی از سربازی معاف شده بود.

کد خبر 497673

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ستاره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۲۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک

ورزش ایران بیش از هر زمانی مدیرانی مدبر همانند دکتر صالحی امیری را فریاد می زند. مردی که استاد حرمت گذاری و قدردانی از پیشکسوتان و خادمان راستین ورزش ایران بود.

در زمان ریاست ایشان در کمیته ملی المپیک قبار از رخ افتخار آفرینان ورزش زدوده شد، زنده بودن و امیدواری در وجود آنها موج می زد.

به گزارش البرز ورزشی، ایجاد موزه ملی ورزش یکی از دستاورد های مدیریتی مرد مردمدار  کمیته ملی المپیک بود اما امروز با گذشت حدود دو سال از جدایی ایشان از کمیته ملی المپیک تمام تصورات و امیدواری هایی که برای تداوم مرام نامه کمیته ملی المپیک توسط حاج محمود خسروی وفا داشته ایم یکی یکی رنگ می بازد.

انتخاب فردی که هیچ پیشینه و افتخاری در امر مدیریتی ورزش نداشت به عنوان مدیرکل نخستین اشتباه حاج محمود بود که نتیجه عملکرد ایشان را در کاروان اعزامی به بازی های آسیایی دیده ایم که چگونه نسبت به ادوار گذشته در رده بندی مدال های بین کشور های قاره کهن سقوط کرده ایم.

البته کار های عجیب و غریب در کمیته ملی المپیک کم نبوده است ولی تاسف بار تر از همه بی توجهی به امور فرهنگ ورزشی در این حوزه است که به طور مثال می توان از حذف بازدید عمومی جهت تماشای افتخارات ورزش ایران است.

براساس قراردادی که با وزارت گردشگری به ثبت رسیده بزرگترین ویژگی موزه المپیک بازدید عامه مردم به ویژه دانش آموزان بود که براساس برنامه ریزی و تفاهمنامه به عمل آمده از افتخارات این مجموعه بازدید به عمل می آوردند و از این طریق ضمن آشنایی با افتخارات پیشین مردان زمان پرهمت ایرانی در عرصه های بین المللی انگیزه های جدیدی را برای گرویدن به ورزش پیدا می کردند.

درحال حاضر براساس تحقیقاتی که انجام داده ایم فقط میهمانان خارجی امکان بازدید از موزه ملی ورزش را دارند ولی از همه عجیب تر جمع آوری سردیس های افتخارآفرینان فوتبال و برخی اشیا و آثار خلق شده توسط قهرمانان بلند آوازه ورزش ایران و انتقال آنها به انبار کمیته ملی المپیک است که جای تاسف و تعجب بسیار دارد و به تازگی نیز اخباری به گوش ما رسیده که قصد دارند به بهانه هایی طبقه اول موزه را جمع آوری کنند و اقدامی دیگر بر اقدامات عجیب غریب خود بیافزایند.

چگونه مسئولین حاضر می شوند که آرزوی چهل ساله جامعه ورزش را مبنی بر تاسیس موزه نادیده بگیرند. این درحالی است که براساس تفاهمنامه ها و ثبت مایملک به صورت قانونی کمیته ملی المپیک حق سلب این افتخارات را ندارد،

شاید رئیس این کمیته نسبت به بازخورد های قانونی اقدامات اخیر بی خبر باشد و یا اینکه دلایلی داشته باشد که برما نامعلوم است که به حتم آمادگی درج پاسخ و جوابیه را داریم اما یکبار دیگر تاکید می کنیم که نمی توانند گذشته ورزش ایران را نادیده بگیرند چرا که گذشته هم جزئی از افتخارات تاریخ پرافتخار ورزش کشور ما محسوب می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ماجرای عجیب طراح سوالات کنکور | اجازه خروج به او ندادیم تا اینکه چهلم همسرش رسید + فیلم
  • پاداش رفتار خوب: ستاره ناکام رئال در ترکیب اصلی
  • جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک
  • حیرت نیمار از عجیب ترین موقعیت سوزی سال (+عکس)
  • تصمیم عجیب بارسا: ستاره هلندی در لیست فروش
  • ابتلا به یک بیماری عجیب، موراتا را خانه‌نشین کرد
  • هشدار به ستاره جنجالی یونایتد: مراقب رفتارت باش!
  • خشم اتلتیکو از حرف‌های عجیب ستاره آرژانتینی
  • رفتار عجیب یک شهروند در مترو تهران ؛ پارک موتور مقابل پله‌های ورودی ایستگاه! | ویدئو
  • درگیری شدید و عجیب زن رسمی و زن صیغه‌ای در کلانتری